Polisen i Tyskland har ”avslöjat” en ”högerextrem terrorsekt”

TYSKLAND. Tysk polis har gripit sju män misstänkta för ”nynazistisk” terrorverksamhet.

I delstaterna Sachsen och Bayern har tyska polisen gripit sex män som misstänks för att ha bildat en högerextrem terrorgrupp. Över 100 poliser sattes in i insatsen för att gripa männen.

Efter det mord som invandrare begick på en tysk medborgare med kubanskt ursprung i Chemnitz för ungefär en månad sedan, har protesterna mot invandrarvåldet varit mycket högljudda. Media i Sverige rapporterar förhållandevis lite om det tyska folkets opinionsyttringar efter det inträffade.

Protesterna fortsätter. Den misstänkta ”högerextrema terrorsekt” som nu har ”avslöjats” uppges bestå av män som attackerar människor med gasflaskor och elpistoler. Gruppen kallas ”Revolution Chemnitz” och består av män mellan 20 och 30 år. De påstås också ha planerat attentat på invandrare och politiska motståndare och ska enligt uppgift försökt att få tag i automatvapen.

Den federala åklagarmyndigheten hävdar att de gripna männen ”har kopplingar till nynazistiska kretsar” i staden Chemnitz.

En sjunde misstänkt person som polisen tror har varit gruppens ledare greps redan 14 september anklagad för att ha ”hotat den allmänna ordningen”, enligt TT, alltså inte stört ordningen, utan hotat ordningen. Alla sju män kommer inom kort att ställas inför en domare som ska ta ställning till om de ska kvarhållas i häktet.

Källa:
Misstänkt högerextrem terrorsekt avslöjad

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
6 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Ockupationssystemet avskaffas inte med terror, tvärtom, avsky mot ”höger” understödjas. De sex gripna män är inte nationalsocialister, de är terrorister. Nationalsocialister var aldrig terrorister. I Tyskland hade de folkets stöd som befriare från Versaille-diktatet och judisk-kommunistisk terror. Judar (som Rosa Luxemburg och Karl Liebknecht) var marxister/kommunister och terrorister. Nelson Mandela och ANC i Sydafrika var terrorister, men de hade väldigt rika judar bakom sig (Rothschild-klanen, Oppenheimer m.fl.) och ANC terroriserar fortfarande (avundsjukt?) de vita som hade uppbyggd Sydafrika. (Rassegregation var i.ö. inget förtryck, annars hade de svarta inte förökad sig där så otroligt mycket.) Terrorister är typisk på ”vänster” som… Läs mer »

Estland
Nybörjare
Estland
1 år sedan
Reply to  Klaus

”De sex gripna män är inte nationalsocialister, de är terrorister. Nationalsocialister var aldrig terrorister.” Håll tyst och läs Mein kampf, boomer. Här är ett par av många citat från historiens största nationalsocialist där han själv förespråkar användandet av olagliga metoder för att störta en korrumperad stat. ”…the insurgents should not hesitate to use illegal means if the oppressor employs them.” – Adolf Hitler ”Never forget that the highest purpose of man’s existence is the preservation of his own kind and not the maintenance of a state or government. The question of legality is secondary if the survival of the race… Läs mer »

Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
1 år sedan
Reply to  Estland

Först tycker jag att det otrevligt och ohyfsat att använda språket du använder mot Klaus. Sen har du inte förstått meningen ”…the insurgents should not hesitate to use illegal means if the oppressor employs them.” Alltså ”uprorsmän/rebeller skall inte tveka att använda olagliga medel OM förtryckaren använder dessa (Olagliga medel). I övrigt förstår jag dig och förkastar alltså inte dina tankar.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan
Reply to  Estland

Ta över makten genom en statskupp är ingen terroraktion. Anders Breivik var terrorist. Det finns olika definitioner för terrorism, t.ex.
”Terrorism är en handling som syfter till att döda eller allvarligt skada civila eller icke-stridande, med avsikt att skrämma en befolkning eller utöva tvång på en regering eller en internationella organisation.”
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Terrorism
De tyska nationalsocialisterna var frihetskämpar och självklart anti-kommunister.
Det var och är judarnas fel att understödja (även terroristiska) marxister/kommunister för att få världsherravälde.

Victor
Nybörjare
Victor
1 år sedan

Vilka är ens denna grupp i fråga? Känner någon till dom? När jag hör om en ”högerextrem sekt” i Tyskland. Tänker jag bara på att statens långa arm är inblandade. Och troligtvis själva är bakom det. Var inte länge sedan dom påstodds ha sprängt en nationell terrorcell i Tyskland.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Österrikaren Martin Sellner kommenterar och analyserar gruppen ”Revolution Chemnitz” och terrorism väldigt bra. Han ser inblandning av underättelsetjänster för att stödja det nu rådande systemet. Tyvärr på tyska:
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=OZ1SOAyLSso