Protesterande negress har gjort det förr – bild anklagas för att vara uppgjord

INRIKES. Under Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Borlänge på första maj valde en svart kvinna att protestera genom att med uppsträckt arm och knuten näve gå baklänges framför tåget. Kvinnans förment spontana protest har hyllats i sociala medier, men nu visar det sig att hon gjort liknande saker tidigare och att det hela troligtvis var uppgjort.

negress

Det var Expo-fotografen David Lagerlöf som fångade den protesterande 42-åriga negressen Tess Asplund på bild. Bilden har delats intensivt på sociala medier och hyllats av folkförrädiska element som en ”spontan och modig” protest.

Nu menar flera personer att bilden troligtvis är uppgjord och att den ”spontana och modiga” protesten bara är ett i raden av försök att störa demonstrationer med nationalistisk prägel och att hon i själva verket är en vänsterextremist.

”Den där mörkhyade tjejen måste vara extremt uppmärksamhetssökande. Man ser alltid saker om henne vid dessa demonstrationer”, skriver en användare på forumet Flashback.

En oberoende debattör från Stockholm som skriver på Twitter under pseudonymen Anna Wall är även hon kritisk till att bilden skulle vara spontan och taggar inlägget med #StorKomik.

Fyra minuter och trettio sekunder in i det här klippet syns kvinnan tillsammans med juden Dror Feiler och flera andra vänsterextremister under en aktion mot SD och Jimmie Åkesson i Stockholm:

Även här syns hon tillsammans med Feiler och extremister under ett av Svenskarnas partis torgmöte i Stockholm:

Negressen syns även på bilder från fler aktioner där hon stör möten och demonstrationer, bland annat den som hölls på Norrmalmstorg av initiativet Folkets demonstration i början av året.

Trots fotografen Lagerlöfs svenskfientliga hållning menar han att de båda inte har något samröre och att det var en slump att han lyckades fånga henne på bild då det händer mycket och är ”mycket att tänka på” under en demonstration.

— Det finns folk som vill misstolka saker och få det till något det inte är. Det är så sociala medier fungerar. Det blir bara absurt, det är stolligt att tänka så, svara Lagerlöf.

Källor:
Fotografen om protestbilden: ”Absurt att den skulle vara uppgjord”
Flashback: Motståndsrörelsens demonstration i Borlänge på första maj

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

212 Kommentarer till "Protesterande negress har gjort det förr – bild anklagas för att vara uppgjord"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Norm
Gäst
Nybörjare
Norm
Norm
Gäst
Nybörjare
Norm

Kolla Dan Park på fejjan :) lol

dan park
Gäst
Nybörjare
dan park

Facebook plockade bort bilden och jag blockas i 30 dagar. Det gick snabbt, antagligen vänstern som har massanmält eller så har facebook ett speciellt program för att känna igen Breiviks ansikte som verkar vara förbjudet att visa.

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

DEnna kvinna är en av Hermes slavar.

(Full) In the Shadow of Hermes by Jüri Lina (2009)

https://www.youtube.com/watch?v=oIuW-vNQsQI

Idun
Gäst
Nybörjare
Idun

Underbar bild. Tack!

Dennis Hansen
Gäst
Nybörjare
Dennis Hansen

Vilken ”slump” att det just ”råkade” vara en vänsterextrem Expo-gay som tog den bilden och att negroiden också ”råkade” vara vänsterextrem aktivist som gjort detta tidigare. Och i hela Sovjet-TV och Bonnier-media kördes detta ut som det var en ”spontan” händelse…

Sympatisör
Gäst
Nybörjare
Sympatisör

Simon Lindberg ser otroligt överlägsen ut!

Christopher Pedersen
Gäst
Nybörjare
Christopher Pedersen

Det är ju inte så konstigt. Han är ju överlägsen henne på alla upptänkliga vis. :)

MV
Gäst
Nybörjare
MV

Gick förbi henne efter Folkets demonstration i januari då hon helt rabiat just var i handgemäng med en polis för att hon inte fick ta sig förbi en gata som var avspärrad. Hon skrek åt polismannen att hon inte pratar med fascister och att han var ett fascistsvin. Hon är mulatt snarare än negress. Helt hysterisk uppmärksamhetssökande människa.

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Ja, och nu har hon fått alldeles för mycket.
Vackert väder idag. En bra dag för en promenad i skogen.

SS88
Gäst
Nybörjare
SS88

Vad gör hon här? Åk hem!

Jonathan Åmål.
Gäst
Nybörjare
Jonathan Åmål.

En fråga, Jag såg enbart polisen dra bort henne.. men kom hon verkligen så nära? hela bilden må vara fejk?

Toss
Gäst
Nybörjare
Toss

Seriöst, mår illa av pk-idioter som hyllar och sprider sådan skit! Sedan när är det beundransvärt att vara hysterisk och extremt uppmärksamhetskrävande? Denna person är varken svensk eller värd uppmärksamheten.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

Synd att inte någon hade typ ett kycklinglår med sig att kasta till negerhonan. Den hade nog inte blivit utfodrad på länge, så avmagrad som den var.

Veterinären borde nog ha sett till så att den även hade blivit ordentligt avmaskad samtidigt som den fick behåringen klippt vid våravlusningen.

R
Gäst
Nybörjare
R

Detta var alltså allt du kunde komma med? Samma intellektuell nivå som en kratta.

Hej
Gäst
Nybörjare
Hej

Invandrarkvinnor hatar er, hur känns det? Jag menar, blir ni inte berörda ändå av att vara så hatade?

Harken
Gäst
Nybörjare
Harken

Vi vill inte ha invandrarkvinnor. Vi vill ha svenska kvinnor ;)

Hej
Gäst
Nybörjare
Hej

Jag vet en invandrarkvinna som gladeligen skulle vilja ge en nazist en rejäl pungspark! Jag är helt emot våld måste jag tillägga!

SS88
Gäst
Nybörjare
SS88

Inget märkvärdigt med det? Själv vill ganska många här ge henne en lyckospark ända tillbaks till hennes eget land och du kan gärna följa med.

Hej
Gäst
Nybörjare
Hej

Hon är från Kina!

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

En ful äcklig snedögd jävel med andra ord.

Ditt liggunderlag.

Harken
Gäst
Nybörjare
Harken
Jaha? Och sen då? Är hon klar sen? Flyttar hon härifrån då? Låter som att du pratar om nån du ”känner väldigt väl” i 3:e person… Vi är också emot våld i den mening det är möjligt, måste jag tillägga. Men som ALLA andra, i hela jävla världen; ge dig på någon och du kan få en lusing tillbaks. Läs på partiprogrammet och sluta lyssna på pissmedia och judisk propaganda så får du se vad det hela handlar om, på riktigt. Detta var en typisk vänsterpöbel-idiot som tillhör gruppen ”rasifierad kropp”. Förmodligen extremfeminist som ritar mens-tavlor och är en allmän… Läs mer »
argus
Gäst
Nybörjare
argus

Invandrarkvinnor har ingen hemortsrätt och följaktligen har de att respektera de riktiga svenskarna.

Hej
Gäst
Nybörjare
Hej

Jamen er respekterar de inte!

Yoff
Gäst
Nybörjare
Yoff

En sån där Hollywood-nazist vill väl alla ge en pungspark, eller? Men då nazister är sagoväsen, så kan det bli svårt för kinesen att förverkliga sin önskan.

Ett tips: Det finns en uppsjö med dataspel där kinesen kan slakta zombie-nazister. Not the real deal. Men närmare kommer man inte så, give it a try. Hälsa kinesen!

Hej
Gäst
Nybörjare
Hej

Det skall jag göra! Hon vill väl inte att nazister skall få avkomma. Nåväl, jag är helt emot våld måtte jag som sagt tillägga!

Greger
Gäst
Nybörjare
Greger

Får verkligen hoppas att din kinesiska väninna är konsekvent och även uppmuntrar sitt hemland Kina att hålla sina gränser vidöppna för våldtäktsmän och terrorister från Syrien, Afghanistan, Somalia, Irak m.m. Gick ej att svara på din kommentar nedan så därför svarar jag här.

Hej
Gäst
Nybörjare
Hej

Nej, varför skulle Kina öppna upp sina gränser för? Kina är fortfarande ett fattigt land, varför skulle syrier, afghanistanier, irakier och somalier vilja emigrera till Kina? Skulle nog tro att en kinesiska som hon är cirka 20% intelligentare än en nazist.Minst!

Robert Berg
Gäst
Nybörjare
Robert Berg

Det är ju precis därför Kina bör öppna upp sina gränser så att alla hårt arbetande invandrare från MENA-länderna kan hjälpa kineserna att bygga upp landet med sin mytomspunna arbetsvilja och kunskap. Grattis Kina! :D

Yoff
Gäst
Nybörjare
Yoff

Bra att du är emot våld, det är givetvis jag också. Faktiskt så tror jag att de flesta är det.

Sen förstår jag (och säkert även du) att våld ibland är nödvändigt.

Men våldet som din vän kinesen enligt din utsago önskar utsätta människor för. Är ett oprovocerat våld, baserat på fiction. Och det är ALDRIG ok!

Hoppas ni läser på lite mer (ni hänger ju ändå här på nordfront,läs!) och slutar att dömma utifrån vad etablissemanget lärt er. Önska att andra inte ska få barn, ni låter ju som hemska typer. Nästan som nazister :-)

Hej
Gäst
Nybörjare
Hej

Hur känns det att vara så hatade av 99.9% av världens befolkning?

R
Gäst
Nybörjare
R

Jaså? Skulle vilja se din reaktion när en assnygg brasiliansk eller persisk brud skulle ragga upp dig. VEM vet vad som hade kunnat hända, när ingen ser? :O

mahsthuhr snäjk
Gäst
Nybörjare

Persiska brudar går ju runt i tält (eventuellt bombbälte under) och zika-viruset tackar jag nej till, så skulle förmodligen ta det hela med lite försiktighet.

vattenkammad
Gäst
Nybörjare
vattenkammad

Det känns ganska bra faktiskt.

Men tack för omtanken.

Hej
Gäst
Nybörjare
Hej

Personligen skulle jag må väldigt dåligt, men det beror väl på att jag har ett hjärta!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Ett svart hjärta ja.

Yoff
Gäst
Nybörjare
Yoff

Svarar på fel ställe…

Du frågar hur det känns att vara hatad av 99,9% (den siffran kan du nog ha överskattat )
Du pratar om våld och en önskan om att vi inte ska få barn.

Svaret är: Det känns FANTASTISKT att få tillhöra den lilla del av mänskligheten som INTE hatar och förgör, utan lever i symbios med naturlagarna.

Hur det känns för dig det vill jag inte ens veta, hemskt förstår jag att det är, stackare!

Patrik Fridén
Gäst
Nybörjare
Patrik Fridén

Hur känns det att heja på och ivra för ett folkmord på världens minoritet av vita människor?

vattenkammad
Gäst
Nybörjare
vattenkammad

Nä, personligen mår jag faktiskt väldigt bra när jag får höra att jag är hatad av invandrare. Men det beror väl på att jag har både ett blå-gult hjärta och en hjärna.

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Ett hjärta ja, men dessvärre ingen hjärna!

Andy
Gäst
Nybörjare
Andy

Lite konstigt att media målar upp vänsterslödder som fredliga, sen dyker såna som Hej upp och både hotar och hetsar till våld!!! Skriv om det slaskmedia!!

MV
Gäst
Nybörjare
MV

Hej: Fjorton eller?

Natkom
Gäst
Nybörjare
Natkom

hate us cause they aint us :D

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Det är inget mot vad vi hatar dem.

VK
Gäst
Nybörjare
VK
Nej nej. Expos fotograf råkade sig befinna sig på plats vid exakt rätt plats, vid exakt rätt tidpunkt, för att ta exakt rätt bild under de sisådär 2 sekunder allt varade. Ett rent och skärt sammanträffande. Och tror ni på det så har jag en bro att sälja er.. Frågan är dock vad det spelar någon roll, eller något runt det. Jag känner mest jaha inför detta – PKiterna verkar gå i mycket gå i spinn för att det var en svart kvinna istället för ett journalistyngel från Södermalm i vanlig ordning. Sedvanligt perverst dyrkande av det utländska (dom vill… Läs mer »
Johan 203
Gäst
Nybörjare
Johan 203

UT MED PACKET!

Yoff
Gäst
Nybörjare
Yoff

Ska man ljuga, så ska man ljuga långt och smalt så att det går i folk, inte vitt och brett. Då blir resultatet så här, ingen tror på det!

Min absolut första tanke när jag såg bilden var att den arrangerats. När jag sedan läste vem fotografen var, och lite fakta kring statisten. Då var det klarlagt bortom allt rimligt tvivel.

Pinsamt dåligt försök Expo, bättre kan ni!
Tv3 ger er säkert något tröstpris tillverkat i kattguld i alla fall, som ni kan ha i ert superhemliga Expo-fikarum.

Better luck next time!

Yoff
Gäst
Nybörjare
Yoff

OR NOT!

Hinad
Gäst
Nybörjare
Hinad
Ett gäng missbildade hjärntvättade offer är vad ni är. Ni kan inte tänka och lider av mentala problem. I eran värld är juden ett hot. Såklart alla judar. Då alla är likadana”ironi”. Vita håller på att utrotas i eran värld. Vet ni vad ni är? Ett gäng fega hönsskit. Ni säger att ni är modiga men ändå sket ni på er i kärrtorp och blev bortjagade. Om ni ärligt talat tror att ni kommer få röster och sedan styra sverige tror ni fel. Ni är ingenting. Era föräldrar fanns aldrig där för er. Ni är misstag hela bunten. Ett gäng… Läs mer »
Yoff
Gäst
Nybörjare
Yoff

Du fick mig faktiskt att le och skratta till. Jäklar vad du lagt ner dig, du måste vara riktigt arg och frustrerad just nu :-)

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Det enda de äckliga aporna vill är att leva bland vita, faktum.

c
Gäst
Nybörjare
c

ojoj så mkt hat till ditt gästland som gett dig chans att finnas här, blir ingen ”hedermedborgare” av dig inte :) Men naturens lager gäller alltid i slutändan, det är cykliskt och redan förutbestämt, och din karma kommer bita tillbaka.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Impotent fjortisvrede i all sin ”prakt”..

Patrik Fridén
Gäst
Nybörjare
Patrik Fridén

Förklara lite för oss. Hur blir man hjärntvättad till att tro på någon som helst form av nationalism i ett samhälle som sen barnsben lär en att hata sitt egna folk, land, kultur, civilisation och som lär ut förintelsetron samt att Hitler var ondskan personifierad?
När man trots all den propagandan väljer att gå emot strömmen, hur får du det till att man blivit ”hjärntvättad”?

Har du själv alla dessa personliga problem du vill projicera på andra förövrigt?

Kristoffer
Gäst
Nybörjare
Kristoffer

Du menar alltså att ni kommer att kämpa lika tappert som ni gjorde i era hemländer? I så fall kan nog vi svenskar känna oss trygga.

vattenkammad
Gäst
Nybörjare
vattenkammad

En mycket bra poäng som man aldrig skall missa att lägga fram varje gång en rasfrämling börjar förhärliga sig själv och sitt folk.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Har din kamel strejkat Hadji, eller är det din vita skriftlärde som spookskriver åt dej!

Andy
Gäst
Nybörjare
Andy

Med tanke på ditt namn Hinad så verkar du långt ifrån renrasig…

SS
Gäst
Nybörjare
SS

Mein Kampf var en bästsäljare på sin tid och Hitler blev personligt förmögen på försäljningen av boken som såldes i hela världen.

Vi kan göra så här.

När du har sålt något som du skapat av egen kraft kan du få komma tillbaka och så skall vi diskutera din nästa uppgift: Att bli en lysande retoriker, vinna valet, bli rikskansler och befria ditt hemland från bankiren Rotschilds klor.

Och så ett par andra småsaker: Överleva ett världskrig, bli dekorerad för hjältemod etc.

Fram till dess ska du hålla käften.

https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/02/23/hitlers-mein-kampf-is-now-a-best-seller-in-germany/

vattenkammad
Gäst
Nybörjare
vattenkammad

Tack för ditt inlägg!

Väldigt intressant och – tror jag – mycket belysande av hur främlingar i Sverige resonerar.

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Det är exakt hur aporna tycker och tänker, dessutom sägs de ha resurser.
Tydligen är det terrorister det handlar om,ja.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Kommunisten Hinad blev så mycket imponerat av NMR’s demonstration i Borlänge att han nu förtvivladt polemiserar.

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Ditt förbannade äckel, jävla svin.
Ni förtjänar att drunkna som råttor i Medelhavet.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

UT! BORT! NEJ! SLÄPP! FÖRSVINN!
*
Hur höga protester och hur mycket fysiskt motstånd, krävs innan ni begriper att vi inte vill ha er, Hinad?

– ”men ja vill göra sex med dej / bo här / utbildning”

NEJ!

PK är en sinnessjukdom
Gäst
Nybörjare
PK är en sinnessjukdom

Hinad. Din mamma gillar gris. På alla vis.

Alter Ego
Gäst
Nybörjare
Alter Ego

Jävla kommunistsubba.
Hade du bott i Sovjet för femtio år sedan hade Stalin grävt ner dig direkt.
Han utfodrade inte negrer gratis.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Något som oroar mig är AIDS smittan man bör ha handskar och bakterie dödande medel om man måste fösa bort negrer!

noo
Gäst
Nybörjare
noo

Är det något jag ogillar så är det slumpen.
detta känns uppgjort jag tror att expo har ett finger med i spelet.Sen förstår jag inte riktigt vad hon håller på med
nä detta är uppgjort så det skriker om det.

Alter Ego
Gäst
Nybörjare
Alter Ego

Klart det är.
På SvP:s 1 majdemonstration satte de sig mitt i vägen så att hela tåget fick ta en annan väg.
I Dror Feilers frånvaro fick de skicka fram henne ensam.

svart katt vit katt
Gäst
Nybörjare
svart katt vit katt

Någon som vet om hon tänder på svenska män. Magnus Söderman brukar hålla låda om att vänsterkvinnor dras till ”nazis”.

Skämt åsido kul att vänstern mer eller mindre drar ned byxorna på sig själva. Hade detta varit några år sen på min arbetsplats hade någon batikhäxa klagat över den hemska nazismen. Imorgon bläddrar man förbi bilden. Man har fullt upp med sitt eget och tycker att det är rätt jobbigt med zigenarbajs i barnens sandlåda och att ens gamla föräldrar nekas operation pga att pengarna är slut.

Alter Ego
Gäst
Nybörjare
Alter Ego

Hom tänder nog på judiska män och deras pengar.
Skulle tro att det står Mossad på lönechecken.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Det är förbjudet att mota eller störa ett demonstrationståg! Hon borde anmälas men jag kommer inte ihåg vad den åtals punkten heter,återkommer.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Någon form av uppvigling kanske? Eller Störande av allmän ordning.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Det är något med mötes friheten,aaa kommer inte på det.

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Det är nog gräsligt betende. ?

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

Ponera om hon nu hade haft en öppen hand i skyn vad hade hon då dömt för?

Svar: HMF, Hennes knuta näve är detta mot de folkslag som kommunismens miljontals offer förintade i bl.a. Ukraina, GULAG, Kambodja 1975–78, She Guevara /Castros brott, för inte att glömma Kinas alla dödsläger m.fl.

Nu måste Svensson vakna i sin Törnrosa sömn och se sanningen i vitögat.

unvis.it/http://www.aftonbladet.se/debatt/article10854477.ab

vrede
Gäst
Nybörjare
vrede

Bara fint folk ser jag som Johnny ”Puma” Höglin som gnäller att han har 3 månaders karens på a-kassan trots att han inte jobbat en enda dag i hela sitt liv.

Pontus
Gäst
Nybörjare
Pontus

Skulle vara spännande att se hur reaktionerna hade varit i det motsatta läget. Demokrati? Absolut…

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund
Gegga
Gäst
Nybörjare
Gegga

När jag passerade henne så sprutade tårarna från henne och skrek black power. Polisen hade säkerligen greppat mig ifall jag hade svarat med vit makt.

Pär sjögren
Gäst
Nybörjare
Pär sjögren

Jag var i närheten och hon var uppenbart narkotikapåverkad.
Dessutom skrek hon black power.
Tyvärr hann jag inte åtgärda problemet innan nån annan hann före .

Bengt
Gäst
Nybörjare
Bengt

Är det inte viktigast att någon gjorde det, inte vem?

Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir

Hur ett problem åtgärdas har mycket att göra med befogenheter och ‘vem’.

Bengt
Gäst
Nybörjare
Bengt

Jo, men det räckte väl så…

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Eller folkstorm.

Sverre svensson
Gäst
Nybörjare
Sverre svensson

Hon beskrivs ju som ”Davids kamp mot Goliat” vilket jag tycker är rätt absurt.
Hon är ju en del av en växande svart värld som nu koloniserar de sista vita länderna.
Dessutom har hon ett helt j-la etablissemang bakom sig, massmedia, politiker, bank och finans.

Massmedias lögner är ju så bisarra att man hoppas de inte håller mycket längre!

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Så den signalerande groiden var köpt!.mhmmm vem kunde trott :D
(gnuggar händer)

Fänrik Stål
Gäst
Nybörjare
Fänrik Stål
Dom små röda gör ju tafatta försök att förlöjliga nationalismen genom Pippi Långstrump-visan och att klä ut sej till clowner, men lyckas bara förlöjliga sej själva. Jag funderar på om man kanske skulle hjälpa dom på traven vid nåt tillfälle, några tankar: – Ett plakat med en stor idolbild på George Soros och text + skandera t.ex. – ”Mer kapitalister på våra gator!”. – ”Vi är många, vi är starka, skydda makten nu!” – ”Vad ska vi göra? Hjälpa kapitalet! När? Nu! Osv.” Kom gärna på flera varianter på deras dravel som beskriver dom bättre som dom hycklande s.k. ”antirasister”… Läs mer »
patriark
Gäst
Nybörjare
patriark

Hon försöker ju bara visa att hennes hudfärg har företräde framför svenskar i sitt eget land. Patetiskt.

Per-Åke Evertsson
Gäst
Nybörjare
Per-Åke Evertsson

Stackarn känner sig nog bara rotlös och vilsen. Det här är enda sättet för henne att kunna få bekräftelse.

Hitler var bög
Gäst
Nybörjare
Hitler var bög

Hahahaa en negress ägee er, tar all uopmärksamhet och nu försöker ni bortförklara er lol…

Ägda av negress, hell seger inga nazister i Sverige ut med packet!

Per-Åke Evertsson
Gäst
Nybörjare
Per-Åke Evertsson

Stick här ifrån nu, din jävla barnrumpa, och låt oss vuxna debattera ifred. Du bidrar inte med något vettigt till debatten.

Se så, schas med dig!

Hitler var bög
Gäst
Nybörjare
Hitler var bög

Du är bara sur för att en negress ägde dig, erkänn istället….

Hon ser ut som Klas Lunds flickvän

Per-Åke Evertsson
Gäst
Nybörjare
Per-Åke Evertsson

Gå till mamma och få blöjan bytt nu. Schas med dig!

PK är en sinnessjukdom
Gäst
Nybörjare
PK är en sinnessjukdom

Ifall du missade det så åstadkom negressen ingenting. Möjligen gav hon er antivita ett passande ansikte. Skitkorvsfärgat med sluttande panna. Sådana som ni undermänniskor vill att svenskar ska bytas ut emot.

Torsvrede
Gäst
Nybörjare
Torsvrede

Byt namn till MUHAMMED VAR PEDOFIL eller FÅRKNULLAREN !!!!!

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Ville dem så slog de n*ggern sönder och samman, det vet du.
Det där är ingen kvinna förresten, det är en äcklig n*gger.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Haha som sagt.. se till att ta vara på det lilla.. i brist på någon enda verklig seger längre kommer ni få hitta på dom. Som ni gör nu.

Det kommer inte bli bättre för er PKiter, lilla vän. Det kommer bli nästan enbart nedförsbacke för er härefter.. Som det redan varit nästan hela det här året. Kan inte vara lätt för er att se hela er fantasi sakta men säkert rasa samman, nationalister avancera.. och samtidigt veta att ni inte kan göra något åt saken?

Anar ni vad som väntar er?

Natkom
Gäst
Nybörjare
Natkom

Abussina Ali Al Dumbuti den Ethiopiska spionen…. lol

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

Denna kvinna är nog skolad i Nelson Mandelas skara och har samma strategi för Europa som dessa?

http://www.aftonbladet.se/debatt/article22726754.ab

Stöd, se, köp bl.a denna film nu:

http://jyrilina.com/svenska/januseffekten-baals-slavar/

Janne Janne
Gäst
Nybörjare
Janne Janne

Vad vacker hon är!

Per-Åke Evertsson
Gäst
Nybörjare
Per-Åke Evertsson

Visst, visst. Hon är ju såååå vacker. Herregud! Hon ser ju för fan ut som den där äckliga sångerskan i Skunk Anansie. Hon är ju ful som stryk.

Bild:
http://static.independent.co.uk/s3fs-public/styles/article_large/public/thumbnails/image/2016/03/19/16/skin.jpg

Per-Åke Evertsson
Gäst
Nybörjare
Per-Åke Evertsson

Vad nu hennes utseende har med saken att göra. ;)

A
Gäst
Nybörjare
A

Och det tror du på själv?

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Hennes Nelson Mandela gest och protest faller platt till marken. Helt malplacerad. Hon fattar ingenting.

Andy
Gäst
Nybörjare
Andy

Jag tycker den där Feiler verkar lite förvirrad, står och spelar Pippi Långstrump som pkmaffian menar är rasistiskt, han kanske är på väg över på våran sida!

Per-Åke Evertsson
Gäst
Nybörjare
Per-Åke Evertsson

Hehe! Nja, han är ju jude, så knappast troligt.

Andy
Gäst
Nybörjare
Andy

Va lite ironi Per-Åke

Per-Åke Evertsson
Gäst
Nybörjare
Per-Åke Evertsson

Jo, jag fattade det. ;)

E-A
Gäst
Nybörjare
E-A

Är det sant?

vattenkammad
Gäst
Nybörjare
vattenkammad

Just det där att han spelar Pippi Långstrump-låten är väldigt märkligt.

Själv brukar jag sjunga den sången lite stilla om det står en afrikan i närheten.

-Har du sett min apa?
-Min lilla svarta lilla apa?
-Har du sett herr Nelson?
-Ja för han hete faktiskt så.

algot karlsson
Gäst
Nybörjare
algot karlsson

RAUS RAUS RAUS!!!!!!!!!!!

Evert
Gäst
Nybörjare
Evert

Mötet med det vilda.

Allvarlig
Gäst
Nybörjare
Allvarlig

Hon är en inbussad afait från Stockholm.

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

Det är inte första gången den där **** söker uppmärksamhet i media!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22177440.ab

Allt för att få synas ocg givetvis är dom helt oskyldiga!

Mot etniskt självmord
Gäst
Nybörjare
Mot etniskt självmord

Hon tillhör inte vårt folk och har uppenbarligen inte någon som helst hänsyn till vår överlevnad och framtid.

Allan Sethsson
Gäst
Nybörjare
Allan Sethsson

Jämför kranierna på människor och ”människa” (översta bilden), framförallt pannorna, säger allt man behöver veta om ras och varför u-länningar bygger u-länder.

Trött
Gäst
Nybörjare
Trött

Den ”lutar” mycket bakåt på den ena sorten?

Allan Sethsson
Gäst
Nybörjare
Allan Sethsson

Den ena är Homo Apiens, de andra är Homo Sapiens Sapiens, vilket illustreras väl av denna ovedersägliga bild:
http://www.nature.com/nature/journal/v486/n7404/images_article/nature11128-f4.2.jpg

Per-Åke Evertsson
Gäst
Nybörjare
Per-Åke Evertsson

Precis. Svårare än så behöver man inte göra det.

Klart som fan att det finns raser och rasliga skillnader. Att folk kan förneka detta övergår mitt förstånd.

adolph rosenberg
Gäst
Nybörjare
adolph rosenberg

Så länge vi tillåter att halvmänniskor blandar sig med etniska svenskar får vi aldrig tillbaka det Sverige som vi svenskar har berövats.

Nationalister i hela Sverige: gå samman!

Alexander.H
Gäst
Nybörjare

Vad lägligt att det var expos fotograf som lyckades ta den ”starka” bilden, jag tror att de båda hade planerat det i förväg så särskilt spontan är den inte!!

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Dror Feiler och negressen kan para sig.

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Äcklar mig att se denna negress i ett vitt land störa ordningen hon ska förpassas till negerland och sina artfrämlingar.

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

Antinazist-protest en viral succé:

http://bohuslaningen.se/nyheter/sverige/1.4939791-antinazist-protest-en-viral-succe

”Gesten hon gjorde i Borlänge, med knuten näve, är inspirerad av just Mandela och en hyllning till honom.” (Så Mandela skulle ha hittat på kommunismens knutna näves symbol. Dagens skämt eller?
Nu får det vara slut på dessa lögner från PK-media)

https://www.youtube.com/watch?v=FTocQfqCNJ4

Jonathan
Gäst
Nybörjare
Jonathan

Mulat fan se så jävla mager å äcklig ut!

Vänsterdrägg måste ha någon slags kronisk uppmärksamhetssökande störning!

Hell Seger!

Janne
Gäst
Nybörjare
Janne

”Karim 16 år”
http://www.friatider.se/festade-med-flyktingbarn-knivskars-i-ansiktet
Enligt Reinfeldt och Löfvén ”bygger han Sverige”.

Jan L
Gäst
Nybörjare
Jan L

Intressant att jämföra skallformen på negertanten och de tre demonstranterna. Hon har ett hoptryckt huvud med väldigt låg panna. Det är ju i pannloben intelligensen sitter.

Den här bilden kan användas i den framtida rasbiologiska undervisningen i Det Fria Sverige!

För övrigt gjorde jag negerhuvuden i träslöjden på det politiskt inkorrekta 60-talet som såg ut exakt så här, både en man och kvinna. Tror jag fortfarande har kvar dom någonstans.

Agaton
Gäst
Nybörjare
Agaton

I følge en norsk professor som dekket rettssaken mot Breivik er dette kategorisert som en ”typisk høyreradikal hilsen” og ”fascistisk hilsen”:

http://www.dagbladet.no/2012/05/31/nyheter/innenriks/drap/terror/anders_behring_breivik/21858335/

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

Bara att anmäla denna kommunist för HMF!

Denna hälsning är ett hån likt kommunismens terror i forna öststater. Hur många blev inte kränkta i Öst Europa?

Med tanke på att denna hälsning gjordes även hos Stalins hejdukar.

http://skolarbete.nu/skolarbeten/kalla-kriget-2/

Stalin var medlem av bolsjevikpartiet och sedermera generalsekreterare (den ledande posten) för det kommunistiska partiet. Regerade Sovjetunionen från år 1924 till sin död 1953. Under hans tid vid makten mördades omkring 45 000 000 människor, varav omkring 9 miljoner judar.

Totalt bör förintelse talet hos världskommunismen ligga på runt 300 miljoner människoliv i dags dato!

Utbildabortrasismen
Gäst
Nybörjare
Utbildabortrasismen

Pseudovetenskaplig, paranoia och konspiratorisk packad med anekdotisk bevisföring. En faktiskt rättvis bild av materialet som många skribenter på Nordfront.se publicerar.

Sök hjälp innan foliehatten förstört era liv.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Självklart är det ett rent, ständigt återkommande, sammanträffande att områden med svart majoritetsbefolking är förjävliga, framförallt i jämförelse med vita diton.

Att IQ-tester konstant påvisar intelligenskillnader mellan raser beror på en nazistisk världskonspiration.

Evolutionen har på ett magiskt vis gjort alla människotyper (raser) helt olika i utseende, men EXAKT likadana vad gäller förmåga och karaktär. Unikt i hela djurvärlden!

osv

Tur att du är här för att ”bilda” oss i sådana ”vetenskapliga” ”sanningar” så vi inte dröjer kvar i okunskapens mörker. :-D

Nisse
Gäst
Nybörjare
Nisse

Inte nog med att ni är hopplösa töntar ni blir dessutom totalt ägda av en ensam kvinna. Gör alla en tjänst lägg ner.

Cedermark GBG
Gäst
Nybörjare
Cedermark GBG

hur ”ägde” negressen?

mahsthuhr snäjk
Gäst
Nybörjare

Hon lyckades hålla sin mark i hela 2000 millisekunder, det är mer än vad som får plats i en apas huvud…

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Jag får be om ursäkt för att jag är en sådan hopplös tönt att jag tex.. föredrar att tänka själv istället för anamma vad andra sagt åt mig att jag måste tycka, att jag föredrar att vara man framför ett könlöst hen, inte ”blir mörkrädd” över allt och inget, inte är ett professionellt offer osv.

Du kan väl ge mig och oss andra töntar här lite tips på hur vi skall göra för att bli lika coola som ni PKiter? :)

Trött
Gäst
Nybörjare
Trött

Det får ju bara motsatt effekt. Vanliga människor blir närmast rädda för sjuka personer som beter sig märkligt.

Erik i Biskopsgården
Gäst
Nybörjare
Erik i Biskopsgården

Vad skulle dom gjort då ? Hade dom knuffat ner kvinnan i asfalten skulle det gett större rubriker än Palmemordet i slaskmedian. Och fackeltåg mot rasism runt halva Borlänge.

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

R, dvs Raphael är ett litet n*ggerl*der.

Brasilianska?
Jo, vita sådana.

Man är inte som n*ggerkn*llaren Raphael inte.

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Fula äckliga stinkande n*ggeräckel tar sig friheter, stora friheter.

wpDiscuz