Protesterande negress har gjort det förr – bild anklagas för att vara uppgjord

INRIKES. Under Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Borlänge på första maj valde en svart kvinna att protestera genom att med uppsträckt arm och knuten näve gå baklänges framför tåget. Kvinnans förment spontana protest har hyllats i sociala medier, men nu visar det sig att hon gjort liknande saker tidigare och att det hela troligtvis var uppgjort.

negress

Det var Expo-fotografen David Lagerlöf som fångade den protesterande 42-åriga negressen Tess Asplund på bild. Bilden har delats intensivt på sociala medier och hyllats av folkförrädiska element som en ”spontan och modig” protest.

Nu menar flera personer att bilden troligtvis är uppgjord och att den ”spontana och modiga” protesten bara är ett i raden av försök att störa demonstrationer med nationalistisk prägel och att hon i själva verket är en vänsterextremist.

”Den där mörkhyade tjejen måste vara extremt uppmärksamhetssökande. Man ser alltid saker om henne vid dessa demonstrationer”, skriver en användare på forumet Flashback.

En oberoende debattör från Stockholm som skriver på Twitter under pseudonymen Anna Wall är även hon kritisk till att bilden skulle vara spontan och taggar inlägget med #StorKomik.

Fyra minuter och trettio sekunder in i det här klippet syns kvinnan tillsammans med juden Dror Feiler och flera andra vänsterextremister under en aktion mot SD och Jimmie Åkesson i Stockholm:

Även här syns hon tillsammans med Feiler och extremister under ett av Svenskarnas partis torgmöte i Stockholm:

Negressen syns även på bilder från fler aktioner där hon stör möten och demonstrationer, bland annat den som hölls på Norrmalmstorg av initiativet Folkets demonstration i början av året.

Trots fotografen Lagerlöfs svenskfientliga hållning menar han att de båda inte har något samröre och att det var en slump att han lyckades fånga henne på bild då det händer mycket och är ”mycket att tänka på” under en demonstration.

— Det finns folk som vill misstolka saker och få det till något det inte är. Det är så sociala medier fungerar. Det blir bara absurt, det är stolligt att tänka så, svara Lagerlöf.

Källor:
Fotografen om protestbilden: ”Absurt att den skulle vara uppgjord”
Flashback: Motståndsrörelsens demonstration i Borlänge på första maj

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Sympatisör says:

  Simon Lindberg ser otroligt överlägsen ut!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +30 (av 42 röster)
  • Christopher Pedersen says:

   Det är ju inte så konstigt. Han är ju överlägsen henne på alla upptänkliga vis. :)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +67 (av 77 röster)
 • Gick förbi henne efter Folkets demonstration i januari då hon helt rabiat just var i handgemäng med en polis för att hon inte fick ta sig förbi en gata som var avspärrad. Hon skrek åt polismannen att hon inte pratar med fascister och att han var ett fascistsvin. Hon är mulatt snarare än negress. Helt hysterisk uppmärksamhetssökande människa.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +59 (av 67 röster)
  • Fredrika says:

   Ja, och nu har hon fått alldeles för mycket.
   Vackert väder idag. En bra dag för en promenad i skogen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +17 (av 21 röster)
 • Vad gör hon här? Åk hem!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +64 (av 78 röster)
 • Jonathan Åmål. says:

  En fråga, Jag såg enbart polisen dra bort henne.. men kom hon verkligen så nära? hela bilden må vara fejk?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +15 (av 23 röster)
 • Seriöst, mår illa av pk-idioter som hyllar och sprider sådan skit! Sedan när är det beundransvärt att vara hysterisk och extremt uppmärksamhetskrävande? Denna person är varken svensk eller värd uppmärksamheten.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +44 (av 52 röster)
 • Caesar says:

  Synd att inte någon hade typ ett kycklinglår med sig att kasta till negerhonan. Den hade nog inte blivit utfodrad på länge, så avmagrad som den var.

  Veterinären borde nog ha sett till så att den även hade blivit ordentligt avmaskad samtidigt som den fick behåringen klippt vid våravlusningen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +31 (av 59 röster)
 • Invandrarkvinnor hatar er, hur känns det? Jag menar, blir ni inte berörda ändå av att vara så hatade?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -65 (av 81 röster)
  • Harken says:

   Vi vill inte ha invandrarkvinnor. Vi vill ha svenska kvinnor ;)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +90 (av 100 röster)
   • Jag vet en invandrarkvinna som gladeligen skulle vilja ge en nazist en rejäl pungspark! Jag är helt emot våld måste jag tillägga!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -54 (av 66 röster)
    • Inget märkvärdigt med det? Själv vill ganska många här ge henne en lyckospark ända tillbaks till hennes eget land och du kan gärna följa med.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +68 (av 76 röster)
     • Hon är från Kina!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -40 (av 46 röster)
     • Tobias Ekberg says:

      En ful äcklig snedögd jävel med andra ord.

      Ditt liggunderlag.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -3 (av 15 röster)
    • Harken says:

     Jaha? Och sen då? Är hon klar sen? Flyttar hon härifrån då? Låter som att du pratar om nån du ”känner väldigt väl” i 3:e person… Vi är också emot våld i den mening det är möjligt, måste jag tillägga. Men som ALLA andra, i hela jävla världen; ge dig på någon och du kan få en lusing tillbaks.

     Läs på partiprogrammet och sluta lyssna på pissmedia och judisk propaganda så får du se vad det hela handlar om, på riktigt.

     Detta var en typisk vänsterpöbel-idiot som tillhör gruppen ”rasifierad kropp”. Förmodligen extremfeminist som ritar mens-tavlor och är en allmän godhetsmänniska. Ett typexempel på ordningsstörande och riktigt dåligt ”wannabe civilkurage”. Hon skulle förmodligen inte gå in och stoppa en misshandel eller ett personrån, när ingen står 2 meter ifrån, redo att fota skiten. Hon stod i vägen för en laglig, demokratisk rättighet. Hon ska va glad att hon bara fick en vänlig, men bestämd fösande hand åt sidan.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +42 (av 42 röster)
    • argus says:

     Invandrarkvinnor har ingen hemortsrätt och följaktligen har de att respektera de riktiga svenskarna.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +29 (av 37 röster)
     • Jamen er respekterar de inte!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -34 (av 40 röster)
    • En sån där Hollywood-nazist vill väl alla ge en pungspark, eller? Men då nazister är sagoväsen, så kan det bli svårt för kinesen att förverkliga sin önskan.

     Ett tips: Det finns en uppsjö med dataspel där kinesen kan slakta zombie-nazister. Not the real deal. Men närmare kommer man inte så, give it a try. Hälsa kinesen!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -2 (av 22 röster)
     • Det skall jag göra! Hon vill väl inte att nazister skall få avkomma. Nåväl, jag är helt emot våld måtte jag som sagt tillägga!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -31 (av 37 röster)
    • Greger says:

     Får verkligen hoppas att din kinesiska väninna är konsekvent och även uppmuntrar sitt hemland Kina att hålla sina gränser vidöppna för våldtäktsmän och terrorister från Syrien, Afghanistan, Somalia, Irak m.m. Gick ej att svara på din kommentar nedan så därför svarar jag här.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +34 (av 42 röster)
     • Nej, varför skulle Kina öppna upp sina gränser för? Kina är fortfarande ett fattigt land, varför skulle syrier, afghanistanier, irakier och somalier vilja emigrera till Kina? Skulle nog tro att en kinesiska som hon är cirka 20% intelligentare än en nazist.Minst!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -49 (av 53 röster)
     • Robert Berg says:

      Det är ju precis därför Kina bör öppna upp sina gränser så att alla hårt arbetande invandrare från MENA-länderna kan hjälpa kineserna att bygga upp landet med sin mytomspunna arbetsvilja och kunskap. Grattis Kina! :D

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +20 (av 24 röster)
    • Bra att du är emot våld, det är givetvis jag också. Faktiskt så tror jag att de flesta är det.

     Sen förstår jag (och säkert även du) att våld ibland är nödvändigt.

     Men våldet som din vän kinesen enligt din utsago önskar utsätta människor för. Är ett oprovocerat våld, baserat på fiction. Och det är ALDRIG ok!

     Hoppas ni läser på lite mer (ni hänger ju ändå här på nordfront,läs!) och slutar att dömma utifrån vad etablissemanget lärt er. Önska att andra inte ska få barn, ni låter ju som hemska typer. Nästan som nazister :-)

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +9 (av 15 röster)
     • Hur känns det att vara så hatade av 99.9% av världens befolkning?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -42 (av 52 röster)
   • Jaså? Skulle vilja se din reaktion när en assnygg brasiliansk eller persisk brud skulle ragga upp dig. VEM vet vad som hade kunnat hända, när ingen ser? :O

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -10 (av 18 röster)
  • vattenkammad says:

   Det känns ganska bra faktiskt.

   Men tack för omtanken.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +36 (av 36 röster)
   • Personligen skulle jag må väldigt dåligt, men det beror väl på att jag har ett hjärta!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -35 (av 41 röster)
    • Anonym says:

     Ett svart hjärta ja.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +32 (av 36 röster)
    • Svarar på fel ställe…

     Du frågar hur det känns att vara hatad av 99,9% (den siffran kan du nog ha överskattat )
     Du pratar om våld och en önskan om att vi inte ska få barn.

     Svaret är: Det känns FANTASTISKT att få tillhöra den lilla del av mänskligheten som INTE hatar och förgör, utan lever i symbios med naturlagarna.

     Hur det känns för dig det vill jag inte ens veta, hemskt förstår jag att det är, stackare!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +30 (av 32 röster)
    • Patrik Fridén says:

     Hur känns det att heja på och ivra för ett folkmord på världens minoritet av vita människor?

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +46 (av 50 röster)
    • vattenkammad says:

     Nä, personligen mår jag faktiskt väldigt bra när jag får höra att jag är hatad av invandrare. Men det beror väl på att jag har både ett blå-gult hjärta och en hjärna.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +27 (av 31 röster)
    • Sigge says:

     Ett hjärta ja, men dessvärre ingen hjärna!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -4 (av 24 röster)
  • Lite konstigt att media målar upp vänsterslödder som fredliga, sen dyker såna som Hej upp och både hotar och hetsar till våld!!! Skriv om det slaskmedia!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +15 (av 21 röster)
  • Hej: Fjorton eller?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +4 (av 4 röster)
  • Natkom says:

   hate us cause they aint us :D

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 2 röster)
  • Anonym says:

   Det är inget mot vad vi hatar dem.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Nej nej. Expos fotograf råkade sig befinna sig på plats vid exakt rätt plats, vid exakt rätt tidpunkt, för att ta exakt rätt bild under de sisådär 2 sekunder allt varade. Ett rent och skärt sammanträffande. Och tror ni på det så har jag en bro att sälja er..

  Frågan är dock vad det spelar någon roll, eller något runt det. Jag känner mest jaha inför detta – PKiterna verkar gå i mycket gå i spinn för att det var en svart kvinna istället för ett journalistyngel från Södermalm i vanlig ordning. Sedvanligt perverst dyrkande av det utländska (dom vill säkert få henne till en regelrätt Rosa Parks också, trots att denna har etablissemanget i ryggen och faktiskt inte riskerar något alls) och lika sedvanligt poänglösa symbolhandlingar.

  De verkar tro att de ”vinner” genom sådant här och att de faktiskt åstadkommer saker. Ungefär som de verkar tro att politiska problem försvinner bara man förnekar dom tillräckligt hårt och säger ”värdegrunden” och ”öppet samhälle” tillräckligt ofta och högljutt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +30 (av 34 röster)
 • Johan 203 says:

  UT MED PACKET!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +41 (av 49 röster)
 • Ska man ljuga, så ska man ljuga långt och smalt så att det går i folk, inte vitt och brett. Då blir resultatet så här, ingen tror på det!

  Min absolut första tanke när jag såg bilden var att den arrangerats. När jag sedan läste vem fotografen var, och lite fakta kring statisten. Då var det klarlagt bortom allt rimligt tvivel.

  Pinsamt dåligt försök Expo, bättre kan ni!
  Tv3 ger er säkert något tröstpris tillverkat i kattguld i alla fall, som ni kan ha i ert superhemliga Expo-fikarum.

  Better luck next time!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +30 (av 32 röster)
 • Hinad says:

  Ett gäng missbildade hjärntvättade offer är vad ni är. Ni kan inte tänka och lider av mentala problem. I eran värld är juden ett hot. Såklart alla judar. Då alla är likadana”ironi”.
  Vita håller på att utrotas i eran värld.
  Vet ni vad ni är? Ett gäng fega hönsskit.
  Ni säger att ni är modiga men ändå sket ni på er i kärrtorp och blev bortjagade.
  Om ni ärligt talat tror att ni kommer få röster och sedan styra sverige tror ni fel.
  Ni är ingenting. Era föräldrar fanns aldrig där för er. Ni är misstag hela bunten. Ett gäng hatiska offer.

  Ni är varken arier eller renrasiga. Ni lever i en värld där nationalsocialismen är bra. Men era planer finns inte. Ni vet inte hur man styr ett land. Den superblonda och ”ariska” hitler sket på sig när andra anföll. Han var en idiot som er andra. Med det manskapet han hade ska man inte förlora ett krig.

  Ni är varken radikala eller manliga. Ni är ett gäng skämt. ” åh vi är så modiga. Därför sätter vi upp våra klistermärken på kvällarna.

  Att läsa mein kamp är som att läsa en bok som en dyslektiker skrivit.

  Hoppas ni är berdda att dö för eran så kallade kamp. Tro för all del inte att vi utlänningar kommer stå tysta. Ni vet inte vad vi hae för resurser.

  Kom igen bara era missanpassade genetiska avfall.

  Ni är satsen era morsor borde ha svalt.
  Ett tips. Bli sams med era misslyckade pappor.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -61 (av 83 röster)
  • Du fick mig faktiskt att le och skratta till. Jäklar vad du lagt ner dig, du måste vara riktigt arg och frustrerad just nu :-)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +46 (av 54 röster)
  • ojoj så mkt hat till ditt gästland som gett dig chans att finnas här, blir ingen ”hedermedborgare” av dig inte :) Men naturens lager gäller alltid i slutändan, det är cykliskt och redan förutbestämt, och din karma kommer bita tillbaka.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +38 (av 46 röster)
  • Impotent fjortisvrede i all sin ”prakt”..

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +31 (av 35 röster)
  • Patrik Fridén says:

   Förklara lite för oss. Hur blir man hjärntvättad till att tro på någon som helst form av nationalism i ett samhälle som sen barnsben lär en att hata sitt egna folk, land, kultur, civilisation och som lär ut förintelsetron samt att Hitler var ondskan personifierad?
   När man trots all den propagandan väljer att gå emot strömmen, hur får du det till att man blivit ”hjärntvättad”?

   Har du själv alla dessa personliga problem du vill projicera på andra förövrigt?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +41 (av 45 röster)
  • Kristoffer says:

   Du menar alltså att ni kommer att kämpa lika tappert som ni gjorde i era hemländer? I så fall kan nog vi svenskar känna oss trygga.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +46 (av 50 röster)
   • vattenkammad says:

    En mycket bra poäng som man aldrig skall missa att lägga fram varje gång en rasfrämling börjar förhärliga sig själv och sitt folk.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +23 (av 27 röster)
  • Feldjager says:

   Har din kamel strejkat Hadji, eller är det din vita skriftlärde som spookskriver åt dej!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +16 (av 20 röster)
  • Med tanke på ditt namn Hinad så verkar du långt ifrån renrasig…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +5 (av 11 röster)
  • Mein Kampf var en bästsäljare på sin tid och Hitler blev personligt förmögen på försäljningen av boken som såldes i hela världen.

   Vi kan göra så här.

   När du har sålt något som du skapat av egen kraft kan du få komma tillbaka och så skall vi diskutera din nästa uppgift: Att bli en lysande retoriker, vinna valet, bli rikskansler och befria ditt hemland från bankiren Rotschilds klor.

   Och så ett par andra småsaker: Överleva ett världskrig, bli dekorerad för hjältemod etc.

   Fram till dess ska du hålla käften.

   https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/02/23/hitlers-mein-kampf-is-now-a-best-seller-in-germany/

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +23 (av 29 röster)
  • vattenkammad says:

   Tack för ditt inlägg!

   Väldigt intressant och – tror jag – mycket belysande av hur främlingar i Sverige resonerar.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +12 (av 16 röster)
   • Tobias Ekberg says:

    Det är exakt hur aporna tycker och tänker, dessutom sägs de ha resurser.
    Tydligen är det terrorister det handlar om,ja.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +1 (av 5 röster)
  • Klaus Katzschke says:

   Kommunisten Hinad blev så mycket imponerat av NMR’s demonstration i Borlänge att han nu förtvivladt polemiserar.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +9 (av 13 röster)
  • Tobias Ekberg says:

   Ditt förbannade äckel, jävla svin.
   Ni förtjänar att drunkna som råttor i Medelhavet.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 10 röster)
  • Anonym says:

   UT! BORT! NEJ! SLÄPP! FÖRSVINN!
   *
   Hur höga protester och hur mycket fysiskt motstånd, krävs innan ni begriper att vi inte vill ha er, Hinad?

   – ”men ja vill göra sex med dej / bo här / utbildning”

   NEJ!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +4 (av 4 röster)
  • PK är en sinnessjukdom says:

   Hinad. Din mamma gillar gris. På alla vis.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 6 röster)
 • Alter Ego says:

  Jävla kommunistsubba.
  Hade du bott i Sovjet för femtio år sedan hade Stalin grävt ner dig direkt.
  Han utfodrade inte negrer gratis.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +35 (av 39 röster)
 • Anonym says:

  Något som oroar mig är AIDS smittan man bör ha handskar och bakterie dödande medel om man måste fösa bort negrer!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 16 röster)
 • Är det något jag ogillar så är det slumpen.
  detta känns uppgjort jag tror att expo har ett finger med i spelet.Sen förstår jag inte riktigt vad hon håller på med
  nä detta är uppgjort så det skriker om det.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +20 (av 24 röster)
  • Alter Ego says:

   Klart det är.
   På SvP:s 1 majdemonstration satte de sig mitt i vägen så att hela tåget fick ta en annan väg.
   I Dror Feilers frånvaro fick de skicka fram henne ensam.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +10 (av 14 röster)
 • svart katt vit katt says:

  Någon som vet om hon tänder på svenska män. Magnus Söderman brukar hålla låda om att vänsterkvinnor dras till ”nazis”.

  Skämt åsido kul att vänstern mer eller mindre drar ned byxorna på sig själva. Hade detta varit några år sen på min arbetsplats hade någon batikhäxa klagat över den hemska nazismen. Imorgon bläddrar man förbi bilden. Man har fullt upp med sitt eget och tycker att det är rätt jobbigt med zigenarbajs i barnens sandlåda och att ens gamla föräldrar nekas operation pga att pengarna är slut.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +24 (av 24 röster)
  • Alter Ego says:

   Hom tänder nog på judiska män och deras pengar.
   Skulle tro att det står Mossad på lönechecken.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +19 (av 19 röster)
 • Anonym says:

  Det är förbjudet att mota eller störa ett demonstrationståg! Hon borde anmälas men jag kommer inte ihåg vad den åtals punkten heter,återkommer.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 12 röster)
  • Anonym says:

   Någon form av uppvigling kanske? Eller Störande av allmän ordning.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +5 (av 5 röster)
  • Nisse Lund says:

   Ponera om hon nu hade haft en öppen hand i skyn vad hade hon då dömt för?

   Svar: HMF, Hennes knuta näve är detta mot de folkslag som kommunismens miljontals offer förintade i bl.a. Ukraina, GULAG, Kambodja 1975–78, She Guevara /Castros brott, för inte att glömma Kinas alla dödsläger m.fl.

   Nu måste Svensson vakna i sin Törnrosa sömn och se sanningen i vitögat.

   unvis.it/http://www.aftonbladet.se/debatt/article10854477.ab

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +16 (av 18 röster)
 • vrede says:

  Bara fint folk ser jag som Johnny ”Puma” Höglin som gnäller att han har 3 månaders karens på a-kassan trots att han inte jobbat en enda dag i hela sitt liv.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Pontus says:

  Skulle vara spännande att se hur reaktionerna hade varit i det motsatta läget. Demokrati? Absolut…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Gegga says:

  När jag passerade henne så sprutade tårarna från henne och skrek black power. Polisen hade säkerligen greppat mig ifall jag hade svarat med vit makt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +23 (av 23 röster)
 • Pär sjögren says:

  Jag var i närheten och hon var uppenbart narkotikapåverkad.
  Dessutom skrek hon black power.
  Tyvärr hann jag inte åtgärda problemet innan nån annan hann före .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +35 (av 35 röster)
 • Sverre svensson says:

  Hon beskrivs ju som ”Davids kamp mot Goliat” vilket jag tycker är rätt absurt.
  Hon är ju en del av en växande svart värld som nu koloniserar de sista vita länderna.
  Dessutom har hon ett helt j-la etablissemang bakom sig, massmedia, politiker, bank och finans.

  Massmedias lögner är ju så bisarra att man hoppas de inte håller mycket längre!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +22 (av 22 röster)
 • Feldjager says:

  Så den signalerande groiden var köpt!.mhmmm vem kunde trott :D
  (gnuggar händer)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +13 (av 17 röster)
 • Fänrik Stål says:

  Dom små röda gör ju tafatta försök att förlöjliga nationalismen genom Pippi Långstrump-visan och att klä ut sej till clowner, men lyckas bara förlöjliga sej själva.

  Jag funderar på om man kanske skulle hjälpa dom på traven vid nåt tillfälle, några tankar:
  – Ett plakat med en stor idolbild på George Soros och text + skandera t.ex.
  – ”Mer kapitalister på våra gator!”.
  – ”Vi är många, vi är starka, skydda makten nu!”
  – ”Vad ska vi göra? Hjälpa kapitalet! När? Nu! Osv.”

  Kom gärna på flera varianter på deras dravel som beskriver dom bättre som dom hycklande s.k. ”antirasister” som dom kallar sej trots att dom är dom absolut värsta rasisterna som finns och inte bara mot svenskar, utan mot alla, även invandrare genom att snacka om vithetsnorm, rasifiering, behandla dom som mindre bemedlade som bl.a. måste kvoteras och gullas med så dom stackars små nappbarnen inte blir kränkta.

  Några ord som kan användas: Stormtrupper; lydiga; maktens soldater; nyttiga idioter.

  Kanske: ”Vi är nyttiga, vi är idioter, skydda makten nu!”

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +18 (av 18 röster)
 • patriark says:

  Hon försöker ju bara visa att hennes hudfärg har företräde framför svenskar i sitt eget land. Patetiskt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +20 (av 24 röster)
  • Per-Åke Evertsson says:

   Stackarn känner sig nog bara rotlös och vilsen. Det här är enda sättet för henne att kunna få bekräftelse.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 10 röster)
 • Hitler var bög says:

  Hahahaa en negress ägee er, tar all uopmärksamhet och nu försöker ni bortförklara er lol…

  Ägda av negress, hell seger inga nazister i Sverige ut med packet!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -33 (av 41 röster)
  • Per-Åke Evertsson says:

   Stick här ifrån nu, din jävla barnrumpa, och låt oss vuxna debattera ifred. Du bidrar inte med något vettigt till debatten.

   Se så, schas med dig!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +15 (av 21 röster)
   • Hitler var bög says:

    Du är bara sur för att en negress ägde dig, erkänn istället….

    Hon ser ut som Klas Lunds flickvän

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -18 (av 26 röster)
    • Per-Åke Evertsson says:

     Gå till mamma och få blöjan bytt nu. Schas med dig!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +14 (av 18 röster)
    • PK är en sinnessjukdom says:

     Ifall du missade det så åstadkom negressen ingenting. Möjligen gav hon er antivita ett passande ansikte. Skitkorvsfärgat med sluttande panna. Sådana som ni undermänniskor vill att svenskar ska bytas ut emot.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +7 (av 7 röster)
    • Torsvrede says:

     Byt namn till MUHAMMED VAR PEDOFIL eller FÅRKNULLAREN !!!!!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +2 (av 2 röster)
  • Tobias Ekberg says:

   Ville dem så slog de n*ggern sönder och samman, det vet du.
   Det där är ingen kvinna förresten, det är en äcklig n*gger.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 4 röster)
  • Haha som sagt.. se till att ta vara på det lilla.. i brist på någon enda verklig seger längre kommer ni få hitta på dom. Som ni gör nu.

   Det kommer inte bli bättre för er PKiter, lilla vän. Det kommer bli nästan enbart nedförsbacke för er härefter.. Som det redan varit nästan hela det här året. Kan inte vara lätt för er att se hela er fantasi sakta men säkert rasa samman, nationalister avancera.. och samtidigt veta att ni inte kan göra något åt saken?

   Anar ni vad som väntar er?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Natkom says:

  Abussina Ali Al Dumbuti den Ethiopiska spionen…. lol

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Nisse Lund says:

  Denna kvinna är nog skolad i Nelson Mandelas skara och har samma strategi för Europa som dessa?

  http://www.aftonbladet.se/debatt/article22726754.ab

  Stöd, se, köp bl.a denna film nu:

  http://jyrilina.com/svenska/januseffekten-baals-slavar/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 15 röster)
 • Janne Janne says:

  Vad vacker hon är!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -17 (av 23 röster)
 • Fridfull kraft says:

  Hennes Nelson Mandela gest och protest faller platt till marken. Helt malplacerad. Hon fattar ingenting.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +15 (av 15 röster)
 • Jag tycker den där Feiler verkar lite förvirrad, står och spelar Pippi Långstrump som pkmaffian menar är rasistiskt, han kanske är på väg över på våran sida!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 8 röster)
 • algot karlsson says:

  RAUS RAUS RAUS!!!!!!!!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 10 röster)
 • Evert says:

  Mötet med det vilda.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 12 röster)
 • Allvarlig says:

  Hon är en inbussad afait från Stockholm.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +15 (av 15 röster)
 • Svensk says:

  Det är inte första gången den där **** söker uppmärksamhet i media!

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22177440.ab

  Allt för att få synas ocg givetvis är dom helt oskyldiga!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 11 röster)
 • Mot etniskt självmord says:

  Hon tillhör inte vårt folk och har uppenbarligen inte någon som helst hänsyn till vår överlevnad och framtid.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 11 röster)
 • Allan Sethsson says:

  Jämför kranierna på människor och ”människa” (översta bilden), framförallt pannorna, säger allt man behöver veta om ras och varför u-länningar bygger u-länder.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 11 röster)
 • adolph rosenberg says:

  Så länge vi tillåter att halvmänniskor blandar sig med etniska svenskar får vi aldrig tillbaka det Sverige som vi svenskar har berövats.

  Nationalister i hela Sverige: gå samman!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Vad lägligt att det var expos fotograf som lyckades ta den ”starka” bilden, jag tror att de båda hade planerat det i förväg så särskilt spontan är den inte!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Johan says:

  Dror Feiler och negressen kan para sig.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 8 röster)
 • Sigge says:

  Äcklar mig att se denna negress i ett vitt land störa ordningen hon ska förpassas till negerland och sina artfrämlingar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 11 röster)
 • Nisse Lund says:

  Antinazist-protest en viral succé:

  http://bohuslaningen.se/nyheter/sverige/1.4939791-antinazist-protest-en-viral-succe

  ”Gesten hon gjorde i Borlänge, med knuten näve, är inspirerad av just Mandela och en hyllning till honom.” (Så Mandela skulle ha hittat på kommunismens knutna näves symbol. Dagens skämt eller?
  Nu får det vara slut på dessa lögner från PK-media)

  https://www.youtube.com/watch?v=FTocQfqCNJ4

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 7 röster)
 • Jonathan says:

  Mulat fan se så jävla mager å äcklig ut!

  Vänsterdrägg måste ha någon slags kronisk uppmärksamhetssökande störning!

  Hell Seger!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 8 röster)
 • Janne says:

  ”Karim 16 år”
  http://www.friatider.se/festade-med-flyktingbarn-knivskars-i-ansiktet
  Enligt Reinfeldt och Löfvén ”bygger han Sverige”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
 • Jan L says:

  Intressant att jämföra skallformen på negertanten och de tre demonstranterna. Hon har ett hoptryckt huvud med väldigt låg panna. Det är ju i pannloben intelligensen sitter.

  Den här bilden kan användas i den framtida rasbiologiska undervisningen i Det Fria Sverige!

  För övrigt gjorde jag negerhuvuden i träslöjden på det politiskt inkorrekta 60-talet som såg ut exakt så här, både en man och kvinna. Tror jag fortfarande har kvar dom någonstans.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Agaton says:

  I følge en norsk professor som dekket rettssaken mot Breivik er dette kategorisert som en ”typisk høyreradikal hilsen” og ”fascistisk hilsen”:

  http://www.dagbladet.no/2012/05/31/nyheter/innenriks/drap/terror/anders_behring_breivik/21858335/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
  • Nisse Lund says:

   Bara att anmäla denna kommunist för HMF!

   Denna hälsning är ett hån likt kommunismens terror i forna öststater. Hur många blev inte kränkta i Öst Europa?

   Med tanke på att denna hälsning gjordes även hos Stalins hejdukar.

   http://skolarbete.nu/skolarbeten/kalla-kriget-2/

   Stalin var medlem av bolsjevikpartiet och sedermera generalsekreterare (den ledande posten) för det kommunistiska partiet. Regerade Sovjetunionen från år 1924 till sin död 1953. Under hans tid vid makten mördades omkring 45 000 000 människor, varav omkring 9 miljoner judar.

   Totalt bör förintelse talet hos världskommunismen ligga på runt 300 miljoner människoliv i dags dato!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +4 (av 8 röster)
 • Utbildabortrasismen says:

  Pseudovetenskaplig, paranoia och konspiratorisk packad med anekdotisk bevisföring. En faktiskt rättvis bild av materialet som många skribenter på Nordfront.se publicerar.

  Sök hjälp innan foliehatten förstört era liv.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -5 (av 15 röster)
  • Självklart är det ett rent, ständigt återkommande, sammanträffande att områden med svart majoritetsbefolking är förjävliga, framförallt i jämförelse med vita diton.

   Att IQ-tester konstant påvisar intelligenskillnader mellan raser beror på en nazistisk världskonspiration.

   Evolutionen har på ett magiskt vis gjort alla människotyper (raser) helt olika i utseende, men EXAKT likadana vad gäller förmåga och karaktär. Unikt i hela djurvärlden!

   osv

   Tur att du är här för att ”bilda” oss i sådana ”vetenskapliga” ”sanningar” så vi inte dröjer kvar i okunskapens mörker. :-D

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +7 (av 11 röster)
 • Nisse says:

  Inte nog med att ni är hopplösa töntar ni blir dessutom totalt ägda av en ensam kvinna. Gör alla en tjänst lägg ner.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -9 (av 17 röster)
  • Cedermark GBG says:

   hur ”ägde” negressen?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +15 (av 15 röster)
  • Jag får be om ursäkt för att jag är en sådan hopplös tönt att jag tex.. föredrar att tänka själv istället för anamma vad andra sagt åt mig att jag måste tycka, att jag föredrar att vara man framför ett könlöst hen, inte ”blir mörkrädd” över allt och inget, inte är ett professionellt offer osv.

   Du kan väl ge mig och oss andra töntar här lite tips på hur vi skall göra för att bli lika coola som ni PKiter? :)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +7 (av 7 röster)
  • Trött says:

   Det får ju bara motsatt effekt. Vanliga människor blir närmast rädda för sjuka personer som beter sig märkligt.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Erik i Biskopsgården says:

   Vad skulle dom gjort då ? Hade dom knuffat ner kvinnan i asfalten skulle det gett större rubriker än Palmemordet i slaskmedian. Och fackeltåg mot rasism runt halva Borlänge.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +3 (av 3 röster)
 • Tobias Ekberg says:

  R, dvs Raphael är ett litet n*ggerl*der.

  Brasilianska?
  Jo, vita sådana.

  Man är inte som n*ggerkn*llaren Raphael inte.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 4 röster)
 • Tobias Ekberg says:

  Fula äckliga stinkande n*ggeräckel tar sig friheter, stora friheter.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 7 röster)
 • Tobias Ekberg says:

  Nå, mitt sista inlägg, någonsin – garanterat finito efter detta.

  Ni ser vilken fräckhet dessa äckel som tagit sig friheten slå sig ner här besitter, eller hur?
  Dessa svarta äckel får sina arslen slickade av svenskar som Conny, Christian humanisten och idel andra offer.

  Dessa apor och deras svenska rövslickare förtjänar det värsta som kan drabba en människa och jag hoppas och önskar samtliga dessa individer just detta.

  Jag lär lämna Sverige i sinom tid men jag skulle aldrig säga eller bära mig åt som skiten vi fått in i Sverige, aldrig.

  Ni apäckel och svenska svin som stöttar skiten förtjänar att dö.

  Adjö på er alla som delar mina åsikter, jag önskar er all lycka.

  Klart slut.
  Klart slut

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 11 röster)
  • Adjö och tack för lyckoönskningen. (jag kan bara anta att du syftar på nationella i gemen mer än någon specifik fråga) Men varför skall du sticka då, och inte bara från sidan utan landet? :/

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 6 röster)
   • Tobias Ekberg says:

    Nåja, svarar för din skull.

    Jag står inte ut i detta land längre, helt enkelt.

    Ja jag lyckönskar er alla nationalister som delar mina åsikter och hoppas ni håller glöden levande.
    :)

    Adjö.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +3 (av 7 röster)
 • nordslätt says:

  I en tågvagn med några enstaka negresser blir det direkt den där kvävande stinkande lukten.(har luktat likadant i 30 bast)

  Nåt liknande som turkiska män hade innan de landet blev komplett ZION, att ju mera stinkande svett ju mera män.
  Deras tvagning tog hand om detta i alla fall några enstaka ggr om året.

  ps: glöm inte bort att enligt kalergi så ska EU rasblandas sönder till en Egyptisk/Europeisk/Negroid ras utan kulturell stinkande lukt.

  Alla kulturer ska duscha 2ggr om dan och inhandla globalt samma tvål till slut.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
 • Jakob_L says:

  Knuta näven har med använt av nationella. Just saying..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 2 röster)
 • Åk hem till Afrika!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 5 röster)
 • Nisse Lund says:

  Nyheter med Ingrid och Conrad 4/5:

  https://www.youtube.com/watch?v=kG-YvOCSiEk

  Lyssna på Mandela i slutet av programmet!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
 • legionæren af 27 juni 1942 says:

  Denna negress ar en produkt av sionisme.
  En produkt som misslyckas sitt eget folk i Afrika.
  Denna svarte kvinna kommar att sprida benen for sionisterne, så længe dollars indbetales, på hennes bankkonto.
  Der finns vackra svarte kvinnor i Afrika, kvinnor som har barn med svarte man.
  Dessa svarte urfolk har min djupaste respekt.
  Men denna folkforradare som forrådde sitt svarte arv, har min djupaste forakt!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 5 röster)
 • Adam Solstråhle says:

  Detta äckel till ”kvinna” skall bara sopas bort.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 5 röster)
 • Lill-Äje says:

  Snacka om att killen närmast kameran liknar Gordon Freeman. Så in i h häftigt asså. För alla som lirat Half life vet vad jag snackar om. Det är i varje fall så jag har föreställt mig Gordon Freeman.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Christian says:

  Ja, alltså; om ni tror att NÅN ENDA SVENSK människa ska se ER som ”Sveriges framtid” efter alla hjärndöda, skiträdda, hatiska, rasistiska, okunniga, fjantiga, elaka och självömkande kommentarer bara i denna tråd – då är ni i sanning DUMMA I HUVET. Bilderna på ert lilla tåg i Borlänge uppvisar ett gäng utstötta stackars män med NOLL utstrålning, ett kompakt mörker runt omkring, helt kraftlöst, som hankatter som skjuter rygg för att verka stora. Pösmunkar.

  Är det helt OMÖJLIGT för er att integrera er Sverige och dess kultur och värderingar, som fastlagts genom ett globalt FN-engagemang för mänskliga rättigheter och utvecklats under nästan 100 år? Ni lever i en fullständig fantasi, upprepandes en idealistisk bild av en aldrig existerande ”vit” gemenskap. Det finns ingen sådan, det är en chimär. Människor delar Tess Asplunds värderingar och betraktar henne som en medmänniska. Det är så fred och gemenskap genereras och hon visade stort mod genom att ställa sig framför er, ett våldsbenäget och hatfyllt PACK, för att visa sin avsky mot er värderande uppdelning av människor. Ingen avsky mot er för att ni är vita, utan för de VÄRDERINGAR ni har. Svenskar ser HENNE som mer svensk än vad ni är. Fattar ni inte det? Ni är som en liten beklämmande familj eftersom ni delar FIENTLIGHET mot andra. Det är sorgligt. Folk avskyr er eftersom ni beter er avskyvärt och har avskyvärda värderingar. De skiter i vilken nyans ni har på skinnet.

  Halvmänniska? Och skulle då ni, det sorgligt vaggande packet med bistra uppsyner och utan kunskap om nånting annat än de egna fördomarna, vara storslagna människor och representanter för det svenska? Fantasier och trams. En skamfläck är vad ni är, i det land DÄR ÄVEN ALLA VI ANDRA SVENSKAR, VITA OCH ICKE VITA, lever och bor.

  Naturligtvis finns det problem med invandring, islamism och segregering. Men det finns mycket större fördelar och därtill bör vi som människor ställa upp för dem som flyr från krig och förföljelse. Det är en del av att vara människa och en del av den svenska kulturen de senaste 75 åren ungefär. Dessutom betraktas er ”kamp” som ett lika stort samhällsproblem som annan våldsbejakande ideologi och extremism. Ni delar ert utanförskap med invandrade islamister och kämpar för nåt ni tycker är rätt. Men det är lika fel.

  Kan ni inte bara växa upp, sluta leka vikingar och börja ta lite samhällsansvar?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -11 (av 19 röster)
  • Du är en clown says:

   Samhällsansvar tar man då såklart genom att sluta bry sig om sitt folk, sitt land och sin framtid och underkasta sig PK-idiotin: För bara se hur den förbättrat landet och vilka bra framtidsutsikter den innebär!

   Den har fantastiska konkreta fördelar och dom kommer du såklart räkna upp.. (Hahaha) De absolut sista som bör snacka ansvar och att växa upp är PK-ynkedomar likt du själv. Du tar inte ansvar, du är bara en feg nolla som inte vågar ifrågasätta uppenbar idioti utan minsta grund i verkligheten.

   Att du sen verkar tro kultur är något man får från ett FN-mandat? (som även om det vore så var något man ska lyda blint) Vad skall man säga ens? Vilka skämt ni är…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +7 (av 11 röster)
   • Christian says:

    Vaddå ”folk”? Verkar det som att etniska svenskar känner nån slags folkgemenskap med jättebebisarna i NMR-tåget bara för att de har samma hudfärg? Nationalsocialister är de sämst integrerade människorna i detta land.

    Pk, pk, pk. Den där förkortningen är inget argument clownen. Det är en värdelös floskel som varken gör till eller från. Argumentera istället.

    Tja, de värderingar som FN deklarerat har haft nära nog fullständigt genomslag i västvärlden under de senaste decennierna, som ett resultat av de katastrofala konsekvenser som nationalism och rasism fört med sig tidigare. Våra samhällen har förändrats utifrån idéer om mänskliga rättigheter. Alltså rättigheter som rör alla människor, byggt på en gemensam förutsättning för det mänskliga som gäller alla. Och det är i sin tur motiverat av ny kunskap om människan och om kulturella, historiska och sociala processer. Kultur, såsom ritualer o annat, är hopkok av dittan och dattan, importerat och skapat, förändrat och bortglömt, och inget som har med nåt etniskt folkslag att göra i sig.

    Så jag, vad ska du säga ens? Inte vet jag, men bara klagande och förkortningen pk ger ju inte mycket att hänga i julgranen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -11 (av 17 röster)
    • Du är en clown says:

     Oss svenskar käre idiot. Detsamma folk som bodde här innan de invandrare du nu dyrkar, och som du uppenbarligen kan skilja från oss. PKiter är alltid lika roliga hur ni påstår att vi inte finns.. när ni har noll problem att skilja ut vem som är invandrare (därmed permanent offer och dyrkningsobjekt) och svensk.

     Du snackar alltså om ”floskler”? På fullt allvar? :D Och ni PKiter finns inte då, ej heller ”era” åsikter? Alla mandat du mumlar om och hur ”alla minsann tycker så” som du just mumlat om? Inget konkret längre nu utan en floskel bara?

     Vad som är floskler är vad du just kom dragande med. Och klagandet lämnar vi till dig, som kom hit i just det syftet. Och klaga är allt du kan och kommer göra… :)

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 1 röst)
    • Hahaha, Christian creds till dig som orkar argumentera med vuxna män i puberteten som inte är mottagliga för kunskap. You own it!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -8 (av 12 röster)
     • Seriöst undrande says:

      Var har han/ni postat denna argumentation och kunskap någonstans…..?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +10 (av 10 röster)
     • PK är en sinnessjukdom says:

      Kunskap? Herrejävlar, Emma. Din sida besitter ingen reell kunskap av något slag. Ni är bara vandrande floskelfabriker och dresserade kakaduor åt det politiskt korrekta etablissemanget.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +3 (av 3 röster)
     • Och ni är lika dåliga på att argumentera som ni är på att förolämpa, så försök inte ens. Det enda som är bra med er är att ni inte förnekar utan är öppna med er nazism, så det kan jag ge er!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -6 (av 6 röster)
    • Verkligheten says:

     ”Kultur, såsom ritualer o annat, är hopkok av dittan och dattan, importerat och skapat, förändrat och bortglömt, och inget som har med nåt etniskt folkslag att göra i sig. ”

     Så det är importerat? Inget folk har ”uppfunnit” någon kultur alls, utan det är ”importerat”? Isf blir ju frågan: Från vem/vad? Gud kanske?

     Och hur gick den importen till menar du, eller tror du att världen alltid varit som idag – med modern masstransport och internet? Förr i tiden hade de flesta inte ens färdas till grannlandet. Massinvandring från andra sidan världen tex, var inte ens möjlig.

     Och detta menar du -verkligen-? Det råkar inte vara så att du bara begränsar detta trams och ifrågasättande till vita folk i vanlig ordning?

     Tänker du också påstå att tex judars kultur inte är deras egen? Att afrikaner saknar egen kultur och fick den av andra? Tänker du ifrågasätta dessas rätt till egna länder och självstyre likt vita? osv.. Nej låt gissa att du inte skulle det nej… eftersom du är en hycklande fegis som bara spyr ut antivit propaganda och inte någon ”sanningssägare” eller vad du själv vill tro.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +5 (av 5 röster)
     • Christian says:

      Ja alltså, kultur i den här bemärkelsen, dvs seder och bruk som anses vara gemensamt för och uttrycka det genuina i ett folk, är i västvärlden en ständigt pågående process som förändras utifrån de val människor gör i sina sociokulturella kontexter. Kulturella ritualer skapas inte ur ingenting eller ur en hudfärg. Svensk folklivsforskning redovisar en väldig massa vid tiden viktiga ritualer och seder som numer helt glömts bort, av svenskarna själva. Det mesta vi idag kallar ”svenskt” har sitt ursprung nån annanstans och varianter i andra länder. Rent generellt kan sägas att ju mer isolerad en kultur varit, desto mindre har den förändrats. Men det beror inte på att folket ”skyddat” den, utan att samhället varit fritt från influenser och därmed fritt från utökad kunskap, till förmån för urgamla vidskepelser. Sveriges kultur är ”mångkulturell” sedan ca 500 år, där kulturella fenomen importerats via resande svenskar eller tillresande utlänningar, förändrats i händerna på människor i sociala sammanhang och så småningom kommit att betraktas som svenska och som ett uttryck för folkgemenskap. Men det är det inte. Det är påhitt som getts värde i efterhand, och det har inget alls att göra med folkstam eller ras. Alltså; Antropologiska studier, dvs fakta om kulturprocesser finns det spaltmil av, bara att ta del av. ”Verkligheten” själv verkar inte vara så insatt.

      Sverige är fritt. Ska det vara så svårt att fatta? Det är friare nu än nånsin förr. Läs FN:s konvention om mänskliga rättigheter, så blir det hela lite mer begripligt för dig. Nationer behöver inte nationalism för att överleva eller utvecklas. Ärligt talat; nationalsocialisterna är de som tillsammans med radikala Islamister är EMOT fundamentala globala ställningstaganden. I detta ingår frågor om nationalstaten och dess rätt gentemot andra. Men HUDFÄRG eller påhitt om folkstam har inget med saken att göra. För hundra gubbar; det finns många många tusen invandrade människor som gör mycket mer för SVERIGE än många vita. Nazisterna åker in och ut ur fängelser, håller Säpo sysselsatt, skrämmer folk överallt där de visar sig och tror att JUST DE, den barska lilla gruppen vita män, äger nån slags Gudomlig rätt att bestämma vem som är svensk och inte. Ni skyddar inte Sverige. Ni motarbetar det. Utropa en egen liten republik där ni kan sitta och vara storslagna, stolta och trygga. Skapa er egen vita, barska infrastruktur, pynta era nästen och laga er ursvenska mat och njut av att ni är så in i helvete lika varandra. För det Sverige ni försöker skydda finns inte och svenskar vill inte ha det. De väljer Tess Asplund framför nån av er. Och det gör även jag.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -8 (av 10 röster)
     • legionæren af 27 juni 1942 says:

      Christian:
      Varfor hatar du alla varldens ursprungsfolk?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +7 (av 11 röster)
     • Christian = dumfan says:

      Som redan visats rejält så är du bara en hycklande nolla av rang, men en sak till, ”käre” cristian…

      Oavsett hur mycket du ljuger, hycklar, kastar ur dig nonsens och gnäller.. Så kommer vi aldrig sluta försvara vårt folk, vår nation, vår ras, och i förlängningen mänskligheten. Och sanningen kommer alltid förbli sanningen.

      Vår rätt till överlevnad är ingen förhandling, och inget vi förhandlar om heller. Detta handlar inte om politiska skillnader, utan att du och personer som du försöker ta kål på oss – du försöker förvägra kommande generationer en framtid. (samtidigt som du säkert tror dig jättegod)

      Du är inte en politisk motståndare. För detta är inte skattesatser eller infrastrukturpolitik. Du är en folkmördare som vill ta död på oss som folkgrupp. Förvänta dig inte annat än att din behandling kommer bli därefter.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +6 (av 8 röster)
  • Du är en clown says:

   Och sluta förresten *snyft* – dina små ”omdömen” där gör en ju riktigt ledsen i ögat! :( Ja hua vad man blir ledsen.

   ”Män” som pratar om hur saker är fel och rätt utifrån vad ANDRA bara skulle ha bestämt (”de flesta tycker”, ”FN-mandat”, ”extremism” bla bla), aldrig utifrån egen moral och princip, som du uppenbarligen inte har som det mähä du är, är ju sen också verkligen några man bör se upp till och ta intryck av. :D

   Som sagt, en ynklig liten fegis.. så gnäll du på och fortsätt försök lura dig själv, för det är allt sådana som du kan göra.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +4 (av 10 röster)
  • legionæren af 27 juni 1942 says:

   Christian:
   Skal indianerne i Syd och Nordamerika sluta leka indianere?
   Skal aboriginals sluta leka aboriginals?
   Skal tibetanerne sluta leka budhister?
   Skal palæstinierne sluta leka muslimer?
   Skal mauorierne sluta leka mauorier?
   Skal maasai-stammen sluta leka maasaier?
   ???????
   Vad tror du selv Christian?
   Alle dessa ursprungsfolk ar på vej att utrottas och hater dit påtvungne mångfald.
   Christian, sluta leka folkforradare och sionistlakaj!
   Love and peace til dig Christian från en nationalsocialist.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +10 (av 10 röster)
   • Christian says:

    Tja, legionären från 1942; Maorier, aboriginer samt Syd- och Nordamerikas urinvånare fördrevs, mördades och förbjöds att välja sina kulturuttryck – av vita män som ville ha lebensraum och tyckte att deras egen bleka hud betydde att de själva var mer värda. Nu finns det en del vita både australiensare och amerikaner som tycker att ditflydda muslimer hotar deras ”folk” och ”kultur”. Så dumt så det liknar ingenting.

    Svenskar har lagstadgad rätt till fria kulturella uttryck, lagar som skapats och accepterats av svenskar. Och med svenskar menar jag inte bara vita marscherande snubbar som hatar nästan allting, utan alla de med svenskt medborgarskap. Din jämförelse funkar på sin höjd på samer i Sverige, de har motsvarande historia. Jag som vit svensk delar inte ett jävla skit med nationalsocialister, som skulle vara under hot från människor med annat etniskt ursprung. Vi tillhör inte samma ”stam”, du och jag. Du jämför ojämförbara omständigheter.

    Frågan om Israel/Palestina är synnerligen svår. Men det går att konstatera att området befolkas av många araber och judar som ser varandra som bröder och systrar och som hatar den splittrande politiken.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -10 (av 10 röster)
    • Verkligheten says:

     ”Nordamerikas urinvånare fördrevs, mördades och förbjöds att välja sina kulturuttryck – av vita män som ville ha lebensraum och tyckte att deras egen bleka hud betydde att de själva var mer värda.”

     Mer antivitt hat och hyckleri här. Och ras spelar återigen roll och är något högst konrket.. när vita gjort något dåligt. Annars inte.
     Vita får klagas på, utpekas som förövare, tjuvaktiga osv, men inte hyllas, kan aldrig vara offer, aldrig påpekas har bidragit med väldigt mycket osv.

     Kulturuttryck är sen något man har rätt att välja och som man kan ha egna av (”förbjöds att välja sina kulturuttryck”) om man inte är vit!
     Är man vit skall man förbjudas att välja, man MÅSTE välkomna alla kulturuttryck, enligt FN tom enligt densamme superhycklare..
     Och man har dessutom inga egna kulturuttryck, inga ”sina kulturuttryck” där inte. Utan ens kultur är bara ”importerad”.

     Hur mycket belägg behövs egentligen för att PKiter är antivita hycklare? Att dom bara hycklar, hycklar och hycklar?

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +8 (av 8 röster)
     • Christian says:

      Antivitt hat? Legionären från 1942 klagade över några minoritets/ursprungsgruppers problematik. Och dessa är orsakade av engelsmän, spanjorer & portugiser, som genom tvång och våld utplånat icke europeiska kulturuttryck. Uppenbarligen har en del både amerikaner och australiensare glömt sin egen historia, när de inbillar sig att några muslimska krigsflyktingar (+ några radikala islamister) hotar dem och deras kultur. Så är det bara. Varför skulle jag hata vita? Jag ger fan i hudfärgen, men kan konstatera att den spelar roll pga de värderande betydelser människor gett till dem och därpå handlat genom historien. Europeer har under ett antal hundra år gått iland på olika ställen i världen och gjort slarvsylta av de samhällen och kulturer som funnits där. Kung Leopold II av Belgien tyckte på 1840-talet att Kongo skulle tillhöra honom och lät tortera och ha ihjäl minst 9 miljoner invånare under några år. Detta är SANNING, vilket inte betyder att allt vita människor gjort varit fel. Men det européer har gjort mot mängder av folkslag i världen under kolonialismen har ingen motsvarighet i världen. Sen tillkommer gullpojken Hitler och hans galenskaper mot dem han inte gillade. Detta är inte uttryck för hat mot vita. Det är en redogörelse för en långtgående europeisk syn på sig själva gentemot omvärlden.

      Sedan WW2 har västvärlden gått i en annan riktning och börjat ta aktivt ansvar för de konsekvenser som kolonialismen bidragit till. Rasism finns överallt, men konsekvenserna av den har i överlägset hög grad berott på européer.

      Du har som svensk enligt svensk lag att utöva din kultur, precis som alla andra svenskar. Problemet för dig verkar vara att fler än du har den rätten. Du känner dig ofri av att inte få bestämma vilka människor som ska ha den rätt som du har. Är det inte löjligt så säg. Jag kan vidare inte hjälpa att ritualer som ni kallar svenska har utländskt ursprung. Kulturprocesser fungerar som de fungerar, jag kan inte hjälpa det. Men det betyder ju inte att ritualerna inte är ens egna. Men de VÄLJS, de hittas inte på med det ljusrosa skinnet.

      Och ja, Sverige är mångkulturellt sedan upplysningstiden. Dvs, den svenska kulturen som helhet består av seder och ritualer som i hög grad har sitt ursprung nån annanstans och sedan gjorts till svenskt. Mångkulturellt således. Det är dock ingen fara, det är så kulturprocesser fungerar.

      Offerbabbel från nazister är rätt beklämmande. Ert utanförskap är orsakat av er själva. De allra flesta vita svenskar har inga problem med historiska fakta eller att muslimer får sina viktigaste högtider insatta i almanackan. Högtider och seder har kommit och gått.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -7 (av 7 röster)
     • Cristian = dumfan says:

      ”Och ja, Sverige är mångkulturellt sedan upplysningstiden.”

      Hahahaha!

      ”Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden. Därför kan vi angripa arbetslöshetsproblemen på ett helt annat sätt, i medvetande om att det vi gör är en sak som i varje fall inte influeras av skiljaktigheter i hudfärg eller religion utan att våra insatser får sin motivering uteslutande med tanke på arbetslöshetsfrågan själv. Därför bör vi måhända vara litet mera ödmjuka när vi nalkas det här problemet än vad vi många gånger kanske är.”
      -Tage Erlander 1965

      Du, som man börjar få intrycket närmast ser sig som Gud själv, vet alltså bättre än Sveriges statsminister på tiden det begav sig? (och det är inte den enda politikern.. eller människan.. tror du det inte finns folk som var med då kvar i livet eller???)

      Och du har mycket att lära ut till landets historiker också uppenbarligen! ”Mångkultur” införs i Sverige när den sk. assimilieringsprincipen avskaffas, 1975!

      Men du vet förmodligen inte vad assimileringsprincipen var, eller ens vem Tage Erlander var heller…. du är en produkt av dagens förljugna flumskola, som du knappast ens gått ut.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +5 (av 5 röster)
     • Cristian = dumfan says:

      Och mer antivithet här..

      ”Jag ger fan i hudfärgen, men kan konstatera att den spelar roll”
      Följt av lite historier om hur just vita är onda och ”ondast” genom historien.. (utan belägg eller undersökning av påståendet) Inte alls antivit inte och du försöker inte alls driva den vanliga ”skäms för att du är vit och kompensera dina hemska förfäders hemska dåd genom att ge bort ditt land” linjen alls.. nej nej.

      Så eftersom du visst bara är rent ”historieintresserad vad gäller vita” så kanske du kan berätta lite också då om all kultur, teknik osv som vita bidragit med.. nej, just det – bara negativa saker om vita. (Eller var det att allt var vita har, tillskillnad från det andra folk har, bara är ”importerat”?) Glömde en sekund där.

      …Säkert skulle du dock inte ha några problem att berätta om sådant andra raser skulle ha bidragit med…

      Men inte alls antivit alls.

      Men bra att du la in en liten brasklapp där. Så låt mig ”ge fan i hudfärgen” på samma sätt.. kom ihåg nu att applicera samma standard: att det inte är rasism när man säger att man ”ger fan i den MEN” följt av ett negativt uttalande.

      Tex att jag ger fan i hudfärgen, men kan konstatera att negrer överlag har en IQ på under 80. Tex att jag ger fan i hudfärgen, men kan konstatera att invandrare till Sverige överlag inte arbetar utan föredrar att gå på bidrag osv.

      Kom nu ihåg att detta ju inte alls på något vis är rasism enligt dig själv. Utan blott konstaterande, du ger ju fan i hudfärg och behandlar alla lika.. :D

      …Tröttnar du aldrig på att hyckla?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +8 (av 8 röster)
    • Verkligheten says:

     Kort och gott, du är ett förljuget pack. En hycklare med non-stop dubbla standarder. En rasist mot vita som samtidigt låtsas vara emot rasism. En fegis som inte vågar granska det ologiska hycklande trams du saluför. En lögnare. (”Sverige mångkulturellt i 500 år höhö”)

     Du borde skämmas ögonen ur dig, men du vet väl inte längre vad skam är..

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +8 (av 8 röster)
    • Christian = dumfan says:

     ”Frågan om Israel/Palestina är synnerligen svår.”
     Vad då svår? Bara tvinga dom bo tillsammans där i området, och låt allt och alla andra också bo där oavsett kultur och etnicitet. Allt enligt det där mytologiska ”FN-mandatet” du mumlar om!

     Alla är ju välkomna överallt och några egentliga ”palestinier” eller ”judar” finns ju inte (vaddå ”ser varandra som bröder och systrar”?? menar du att det faktiskt skulle vara olika FOLK?) alla är likadana och alla ”kulturer” en produkt av import utifrån och invandring. Det finns inget svårt alls med frågan, inga nyanser. Bara mångkultur och öppen gränslös solidaritet, som de måste acceptera och välkomna! De har inget val i frågan, FN-mandat osv!

     …Eller är det dubbel standard som skall gälla.. igen??

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +8 (av 8 röster)
     • Christian says:

      Tja, dumfan; frågan är svår eftersom flera grupper på respektive sida gör exkluderande anspråk om området. Ett område där respektive folkgrupp dessutom har en lång historia. Det är dock inte etnicitet och kultur i sig som orsakar problem, utan fördomar och egennyttiga anspråk. Många både judar och palestinier lever i fred med varandra, tillsammans i icke dömande gemenskaper. Och dessa motarbetas av sina egna ”folkfränder”, dvs de som söker konflikt och splittring. Problemen är inte kulturella utan fråga om förhållningssätt till andra människor. Nästan alla svenskar klarar med lätthet av att leva i ett land i ständig förändring och ser alla som individer i DEN MÄNSKLIGA gruppen. Ni gör dock inte det, vilket får de konsekvenser det får.

      Ditt övriga babbel är helt obegripligt. Naturligtvis finns det mer eller mindre homogena grupper av människor som delar tro, livssyn, kulturuttryck osv, men det finns inga vattentäta skott mellan dessa och inte heller någon naturlig gemenskap som har med hudfärg att göra. Judar och palestinier finns som sociala, kulturella och historiska konstruktioner. Men det finns inget som av naturen har skapat och definierat jude eller vit, som alla måste rätta sig efter. Människor skapar identiteter och delar in sig själva och varandra i grupper.

      Jag kan inte hjälpa att era kunskaper har omfattande brister. Jag kan bara konstatera att ni förespråkar människosyn och kultursyn som haft sin tid och omfamnas av nästan ingen alls förutom enstaka grupper i olika europeiska länder som inte hittar nån lämplig plats i ett pluralistiskt samhälle.

      SOM SVENSK är jag för en generös flyktingpolitik, grundad i mänskliga rättigheter och moraliska skyldigheter gentemot sin medmänniska som är i nöd.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -7 (av 9 röster)
     • Christian says:

      Ja, dumfan; hot är allt ni har tillgång till, när det kommer till kritan. Det bli mycket ”behandlande” av folkförrädare, eftersom nästan ingen svensk håller med er om nånting. Ni är en varböld i det svenska samhället. Inte stor, men den är ful och svider.

      Jag hoppas att nationalsocialistiska organisationer förbjuds och att in alla buras in, eftersom det inte går att ha er i möblerade rum. På tal om behandling.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -8 (av 12 röster)
     • Cristian = dumfan says:

      ”Nästan alla svenskar klarar med lätthet av att leva i ett land i ständig förändring och ser alla som individer i DEN MÄNSKLIGA gruppen.”

      Någon har uppenbarligen aldrig kollat hur det ser ut i Sverige.. vare sig statistiskt, eller ens upplevt särskilt mycket av det personligen.
      Sveriges ekonomi är i kras i stor del just pga kostnader för massinvandringen, brottsligheten är långt högre och långt mer våldsam än förr (med grotesk överrepresentation för invandrare – som inte kan bortförklaras genom sociala faktorer, fastslagit av BRÅ redan 1996) även om sen jerzy sarnecki och vissa andra försöker låtsas att det inte är så.. ”Integrationen” fungerar inte med hundratals ”utanförskapsområden”, majoriteten av invandrare ser sig inte alls som svenskar (och inte konstigt det – dom delar inte dina PK fantasier) och majoriteten svenskar ser dom inte som svenskar heller.. Majoriteten av hela befolkningen (alltså tom inklusive invandrare) tycker att just invandringskritiska partier som SD har den bästa invandringspolitiken och förkastar med andra ord mångkulturen. Och hur alla ”mångkultursvälkomnande svenskar” genomgående flyr alla områden där det blir mycket utomeuropeiska invandrare..(eftersom områden då, lika genomgående!, förstörs)
      Partier som SD skördar också genomgående sina största framgångar i områden nära förorter/”utsatta områden”, ibland tom i dom..

      Sen har vi ju dock sådana som dig som ”älskar mångkultur” och inte kan få nog av att hylla den, som regel på tryggt avstånd och utan praktisk erfarenhet av hur ”bra” den verkligen fungerar…
      Du påstår igen en massa saker, men de har ingen grund i verkligheten.

      Var är de faktiskta konkreta framstegen? Ingenstans.. Men likväl vill du med tvång påtvinga denna ”goda” och ”humana” ordning och politik i sann neokolonialistisk stil och förbjuda folk att ens tycka annorlunda. Ja helvete vad god och upplyst du är! Som sagt: Ett uppblåst pack och en folkmördare är vad du faktiskt är. Ingen ”frihetskämpe” och ”humanist” eller allt vad du kanske lurar i dig själv.

      Hela påståenden är sen rubbade floskler.. Ingen klarar av att leva i ”ständig förändring”. Det är ungefär som ”mångfald är vår styrka” när minsta barn begriper helt naturligt (och som erkänns utan omsvep i precis alla andra sammanhang) att det är enighet som ger styrka.. Och mångfald garanterar just oenighet.

      Och vad var ditt svar där med palestina/israel och resten världen då…

      Har palestinier och judar någon rätt att styra över hur de skall leva och bo, och om de skall leva tillsammans, separat osv…? Eller saknar dom också den rätten?

      …Och istället skall du (eller ”FN-mandat” som du sitter och obegripligt haspar fram) bestämma det istället?

      Så hur är det: Är du en antivit hycklare som anser dig ha rätt att bestämma hur vita länder skall vara oavsett vad folk där själva vill, eller anser du att du har den rätten för exakt och alla? Hatisk antivit hycklare eller sinnessjuk narcissist? Vilket är du? För något är det ju.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +7 (av 7 röster)
     • Cristian = dumfan says:

      ”Det bli mycket ”behandlande” av folkförrädare, eftersom nästan ingen svensk håller med er om nånting. Ni är en varböld i det svenska samhället. Inte stor, men den är ful och svider. ”

      Tvärtom, allt fler håller med oss och allt fler vaknar upp ur det groteska hyckleri och den lögnarvärld du fortfarande befinner dig i och desperat försöker försvara.. Vi blir fler och ni blir färre.

      Varbölden är självklart de som orsakat det elände vi lever i idag – ett ”samhälle” som är så sjukt att ni tom hellre låter småflickor våldtas på våra badhus, än kritiserar mångkulturen och riskerar kallas ”rasist”.. Groteska egoister med ett sjukt behov av att ses som ”goda” och ”modiga” utan att ha minsta verklig godhet eller mod i kroppen.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +5 (av 7 röster)
     • Christian says:

      Men dumfan; med mångkultur sedan 500 år menar jag naturligtvis inte etnisk mångfald i befolkningen, utan att den svenska kulturen som helhet består av MÅNGa ritualer, vanor, seder och handlingsmönster som har icke svenskt ursprung och som kommit och gott på olika sätt. Alltså, jag redogör för det som är känt kring kulturprocesser över tid inom den antropologiska forskningen. Det kan knappast vara förräderi eller vithat att göra sig kunnig om verkliga historiska omständigheter. Den svenska befolkningen har varit etniskt homogen länge men är det inte längre i samma utsträckning. Men det har knappast varit fråga om nån generell folklig gemenskap. Samhället har alltid varit ytterst uppdelat, och långt innan förste arab dök opp skylldes allehanda samhällsproblem på vissa grupper vita människor ur de mindre bemedlade klasserna, vilka beskrevs som värdelösa, halvmänniskor, degenererade och förfallna. Och detta trots att det i själva verket var de sociala orättvisorna i sig som orsakade problemen.

      Rasister brukar koppla invandrares kriminalitet till etnicitet och kultur, och det är så infernaliskt korkat att göra det. På Tage Erlanders tid stod etniska svenskar för 100% av alla brott. Gör samma koppling där får du se. Det är allmänt känt, utanför NMR:s nästen, att sociala faktorer har fundamental inverkan på benägenheten till kriminalitet. Relevanta jämförelser finns bland exv vita medelklassområden i USA, som blivit utsatta genom finanskriser, blivit fattiga och fått ökade sociala problem.

      Sen, gällande brottslighet, kan man fråga sig hur många % av det där löjliga NMR-tåget i Borlänge det är som finns i brottsregistret. GARANTERAT fler än i gruppen invandrare. I övrigt redovisar du en mängd myter som jag trodde var döda för längesen eftersom deras status som just myt har rätt många år på nacken. Samtidigt behöver en inte sticka under stol med att det finns problematik med segregation, islamism och stora kostnader för flyktingmottagning. Men dessa problem ska hanteras utan att inverka på de överenskommelser Sverige slutit med FN ifråga om medmänsklighet och globalt ansvar. Att nazisterna skulle stå för nån slags lag och ordning är ju ett SKÄMT.

      Jag jobbar i ett mångetniskt område söder om Stockholm. Det är både utmanande och roligt. Men insikt om sitt eget utanförskap, vetskap om svårigheterna med att bli accepterad och kunna skapa sig det liv man önskar, bara för att man har en viss etnicitet – det skapar frustration, resignation och motstånd. Vissa invandrarungdomar beter sig som skit. Men det beror som sagt inte på deras kultur, utan på hur de uppfattar sig själva i den miljö där de finns. Dessutom träffar jag massor av trevliga, livfulla ungdomar som längtar efter att få bidra till samhället och som gör sitt bästa. Vad jag aldrig nånsin har stött på – är en trevlig nationalsocialist.

      Du undrar vem som ska få bestämma över vem som ska behöva leva med eller utan vem i ett land. Tja, det finns rätt gott om etniska svenskar som skulle vilja se varenda jävla nazist transporterad till månen. Vi behöver nämligen komma överens eftersom människor lever, tycker, älskar, handlar och vill olika saker med sina liv. Mångfald garanterar enbart mångfald. Det är nazister och islamister som garanterar oenighet, eftersom de inte klarar av att inte vara rädda för varenda jävel som inte ser ut och tror som dem. De allra flesta svenskar har inget problem med mångfald. De tycker det är RÄTT att stödja människor i nöd.

      Jag anser mig inte ha rätt att bestämma. Vad fan, det är ju du som hotar och tror att du och lilla grupp uppblåsta alfahannar ska strida er till ”ert” land. Det är fan inte ert. Ni är vanliga jävla muppar, födda av vita föräldrar och varken mer eller mindre SVENSKA än nån annan svensk medborgare. Jävla våldsförespråkare; vem fan tror du att du är? Är du inte kapabel att fungera som alla andra, som en medborgare? Jävla barbar, tro inte att du och jag är nåt ”folk”.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -8 (av 10 röster)
     • Cristian = dumfan says:

      Det är inte ”mångkultur”, bara ett löjligt försök att förminska svensk kultur, genom att utan fog försöka få det till att majoriteten av svensk kultur egentligen är icke-svensk. Faktum är att det är tvärtom, majoriteten av det har kommit från oss själva, och att enstaka ”importerade” fenomen inte gör en kultur utländsk eller icke-något.

      Kultur är summan av en helhet, dess fenomen och uttryck och specifika kombination, och något ett FOLK utövar (du kan inte ha en svensk kultur utan svenskar, för kultur ändras ja (men mest pga inhemska förändringar) – utan det som gör den svensk – är utövarna!).. Icke-svenskar kan därigenom aldrig utöva svensk kultur och vice-versa, svensk kultur blir svensk pga svenskar, inte tvärtom.

      Mångkultur är (sen används det också som ”kodord” för mångetniskt) när ett land saknar en fastslagen kultur som befolkningen som helhet förväntas följa, i teorin åtminstone är ”fria att följa sina kulturyttringar”. (som du kallade det)
      Det är därför Sverige blev en mångkultur 1975 när man just avskaffade sådana krav (assimileringsprincipen som rådde innan) och inte innan! Se hur det hänger ihop?

      ”Den svenska befolkningen har varit etniskt homogen länge men är det inte längre i samma utsträckning.”

      Och med nuvarande utveckling kommer svenskar bli en minoritet i vårt eget land. Som du sen sitter och låtsas är ”humant” och annan sk’t. Men det är kolonisation och utträngning: Och när vi blir en minoritet kommer vi inte ha makten i vårt eget land längre och därmed inte kunna styra över vår framtid. Hade vi varit just icke-vita, så hade du också kallat det för vad det är, kolonisering.

      Och som man brukar kalla Kinas beteende i Tibet (kallas både folkmord och kolonisering) där Kina bara gör exakt samma sak som sker här: massinvandring med hankineser för att göra tibetanerna till minoritet i sitt eget land. Vi svenskar har ETT land. Tillskillnad från dessa ”stackars” kolonisatörer du blöder så för.. Ett enda land, som du menar att vi inte har rätt till, trots att du tom erkänner vår långa ensamma historia här. (du erkände tidigare vår homogenitet) Det var väldigt viktigt för dig med icke-vita folk som vita varit stygga mot minsann.. de hade rätt till sin egna plätt, inte så med vita folk nej…

      ”Rasister brukar koppla invandrares kriminalitet till etnicitet och kultur, och det är så infernaliskt korkat att göra det. På Tage Erlanders tid stod etniska svenskar för 100% av alla brott. Gör samma koppling där får du se. Det är allmänt känt, utanför NMR:s nästen, att sociala faktorer har fundamental inverkan på benägenheten till kriminalitet.”

      BRÅ har konstaterat att invandrare är gravt överrepresenterade som brottslingar och att överrepresentationen inte kan förklaras socioekonomiskt.
      De klargjorde detta redan 1996! (och det är sannerligen inte bättre nu!) Så menar du att de är infernaliskt korkade, eller att de är rasister?
      ..För det kan ju aldrig vara så att det är så.??
      Vad som är sant korkat är att tro att biologi och kultur är irrelevant för brottslighet, framförallt när just kultur borde vara så uppenbart relevant!

      ”Myter” är så dumt att det knappt är värt ett svar. Vad av det är en myt menar du och peka då på vad som är fel av det..

      ”Det är nazister och islamister som garanterar oenighet, eftersom de inte klarar av att inte vara rädda för varenda jävel som inte ser ut och tror som dem. De allra flesta svenskar har inget problem med mångfald.”

      Varför lämnar då svenskar genomgående områden när där börjar råda ”mångfald” (mycket invandrare)?

      Berätta även hur olika kulturer & religioner, etniciteter och intressegrupper.. och därmed helt olika uppfattningar aka oenighet.. inte garanterar just oenighet. Oenighet är inte lika med oenighet längre? ”Skillnaderna” ni hyllar är inte på riktigt på något sätt, när de kan bli ett problem?

      ”Jag anser mig inte ha rätt att bestämma”

      Nej då. Bara att de som inte håller med dig bör låsas in och att vi visst måste ha den här ordningen enligt någon sorts FN-lagar du hittat på själv.. Och ursäkta så mycket för ”hoten” och ”våldet” (somliga kan visst bli misshandlade över internet), man skall såklart bara luta sig tillbaka och inte lyfta ett finger medan ens folk utsätts för påtvingad kolonisation och folkmord..

      ”Det är fan inte ert”

      Jo det är just f-n vad det är. Och ni har ingen som helst rätt att tränga ut det här folket och vi kommer aldrig acceptera det heller.
      Ni hade inte haft den rätten ens om frågan lagts fram i god ordning i ett val (som aldrig skett, och den enda folkomröstning som hållits om massinvandring.. där röstade folk nej), det finns inget sådant som rätten att försöka tränga ut ett folk.
      Vilket du ju också hade hållit med om.. om det rört sig om ett icke-vita folk.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +7 (av 7 röster)
    • Cedermark GBG says:

     Hur ska du slingra dig ur detta nu….

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +7 (av 9 röster)
 • Sverige har faktiskt yttrandefrihet,synd att den inte används i praktiken

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • före detta sverigebyggaren says:

  Go home negress och sluta snylta i vårat fina land åk hem till kabomba och hyddorna !!! För vit kommer du aldrig bli !!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 8 röster)
 • PeLeX says:

  ”Christian”, en fråga:

  Israel, Judarnas Land (The Jewish State). Israel har inga öppna gränser. Inte alls. Israel är en ultranationalistisk stat.

  Netanyahu sade att Judarnas land kan inte ta flyktingar. Varför? Ja, dom är farliga och det är inte alls bra för judarnas demografiska situation.

  Frågan är här:

  Varför är det så härligt här? Hur och var blir en ”farlig” muslim (Netanyahu sade så) en ”bra” muslim? Var händer det? Är det efter man ha r krossat gränsen till Sverige? Hur händer det? Är det Gud’s vilja? Det måste vara en mirakel.

  Vi har här i Finland människor som har dubbel-passport och dom vill stänga gränsen i Israel men dom vill öppna gränsen i Finland. Hur är det möjligt? Vad har hänt?

  Nej, ”Christian”, Du är en nyttig idiot. Det är bara så. En idiot, tyvärr, det är allt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 7 röster)
 • Ellie says:

  Ni är äckliga rasister allihopa.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -5 (av 15 röster)
 • Cristian = dumfan says:

  Här var ju också intressant sen, Cristian lille… Att göra en liten jämförelse?

  Vita som gjorde otrevliga saker = ondskefull kultur enligt dig. (”europeisk syn på sig själva gentemot omvärlden”) Alltså förövare kort och gott.

  Invandrare som gör otrevliga saker = socioekonomiska faktorer enligt dig. (”det beror som sagt inte på deras kultur, utan på hur de uppfattar sig själva i den miljö där de finns.”) Alltså egentligen stackars OFFER för sina omständigheter. (som man får anta är någon annans fel dom med, vitas troligen)

  Nej ingen dubbel standard alls.. inte alls att det finns ett konstant mönster i allt du skriver: att vita alltid är förövare och icke-vita alltid kan ursäktas. Icke-vitas har rättigheter till eget land, kultur och självbestämmande (kolonialism mot dessa = fel. kolonialism mot vita = rätt) ..men vita däremot..

  Så som vanligt så är antirasist bara ett kodord för antivit…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 7 röster)
  • Christian says:

   Jamen för helvete dyngan; hur kan du jämföra västerländska nationers ageranden i andra länder med små grupper av människor som lever på ett samhälles bakgård? Du framställer dig som så otroligt korkad! Ska det verkligen vara nödvändigt? Även arméer av muslimer och Djingis jävla Kahn har orsakat folkmord och kaos. Men Europeer har orsakat mycket större skada och problem, sett på historien. Du verkar oförmögen att läsa eller förstå vad jag skriver. Tröttsamt.

   Det pågår ingen kolonialisering av Europa. Du och jag har samma, nej fler, rättigheter än generationerna före oss. Inga svenskar fängslas för att de äter sill, talar svenska eller dansar små grodorna. Ert problem är att även icke vita människor har rättigheter. Och det är ingen kolonialism, utan ett förkroppsligande av mänskliga rättigheter.

   Snälla du; nationalsocialister är det svenska samhällets mest avskydda avart. Begriper du inte att det är fånigt att skylla invandrares brott på deras kultur, när nazisterna själva är kriminella i otroligt högre grad? Det är ju skrattretande.

   Jag ser att du är desinformerad och okunnig samt vidskeplig till förbannelse. Jag har ingen mer lust att läsa dina förvirrade och rädda rader om, ja vad det nu är du babblar om. Adios dumfan. Lycka till med att omvända det medmänskliga svenska folket till er malätna ideologi.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -7 (av 9 röster)
   • ”Även arméer av muslimer och Djingis jävla Kahn har orsakat folkmord och kaos. Men Europeer har orsakat mycket större skada och problem, sett på historien.”

    Genghis Khan är världshistoriens störste massmördare – han dödade 1/3 av världens dåvarande befolkning. Exakt hur menar du att européer ändå var värre. För att européer är vita och Genghis Khan var asiat?

    Leopold II av Belgien som du tog upp, som dödade långt fler än alla andra kolonialmakter tillsammans, beräknas ha dödat upp till 8 miljoner.

    Mao Zedong, värst i ”modern” tid (1800-tal till nutid : samma tid som Leopold II) och som du inte tog upp mellan 60-100 miljoner.

    Vita och alla andra raser verkar åka på storstryk av asiater i denna ”folkmords” tävling.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +2 (av 4 röster)
    • Ursäkta – ”folkmordstävling” skall det såklart vara. Försökte inte implicera att dessa folkmord skulle vara påhittade.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +2 (av 2 röster)
    • Jag vill också tillägga några saker till. Bla att tillskillnad från fån som försöker döma dåtiden utifrån nutidens moral och nutida ogillande av en specifik ras (som du gör med vita) så tänker jag inte sitta och gnälla om ”asiaters inneboende ondska”.

     Framförallt mongolerna själva är stolta över Genghis Khan, och det är dom med all rätt. Det är inget konstigt ute i den normala världen, utanför Södermalms tullar, att vara stolt över stora ledare och härförare (framförallt i det förgångna) även om dessa kan ha drabbat andra folk och raser negativt.

     Det finns inga folk och raser vars historia bara är blommor och fred. För sådana folk överlevde inte. Alla folk och raser krigade, förslavade och härjade efter bästa förmåga. Och just de där orden är viktiga – bästa förmåga.

     Starka folk kan göra så mycket mer – ”gott som ont”. De flesta folk som aldrig gjort något ”ont” – har aldrig gjort något alls. Vita erövrade stora delar av världen OCH uppfann nästan allt du ser runt omkring dig.

     Subsahariska afrikaner däremot exempelvis, kunde aldrig gå på erövringståg eftersom de aldrig färdades på världshaven och aldrig utvecklade sin teknik bortom stenåldersnivå på egen hand. De kunde inte gå på några stora erövringståg av samma anledning som de inte byggde eller uppfann mycket heller.

     De kunde dock slåss stam-mot-stam och det gjorde dom också. Ordentligt. Och fortsätter med även idag. Afrikas nuvarande stater är ett typexempel på ”mångkultur” – hur det går när man ignorerar etniska och kulturella skiljelinjer (vilket ju inte är deras enda problem heller) och det fungerar inte där heller. Det finns ingen enighet – stamtillhörighet (etnicitet & kultur) går före medborgarskap. Som det alltid gör och alltid kommer att göra i verkligheten. Bortom de mångkulturella fantasierna.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +5 (av 5 röster)
   • legionæren af 27 juni 1942 says:

    Christian:
    Du ar helt ratt!
    Utlanska ockupanter som penetrerar ursprungsfolkets hemland skaber kaos och utrotning.
    Vi kan inte se hur du Christian kan ytterligare argumentere for mångkultur.
    Det var bra att du visade din inre sjalv.
    Du Christian ar en forhatlig hycklare och ar rasistiska mot alla ursprungsbefolkningar i varlden.
    Det ar sakert att du kom med sådana yttranden i Palestina, skulle du avveklas med nackskud omedelbart.
    Lakotaindianerne skulle hanga dig från narmaste lyktstolpe.
    Du erkanner sjalv att koloniseringen har fått katastrofala foljder for Aboriginals och Mauorierne.
    Vi vita som stannat her i Norden har inte, ockuperet land i Australien eller New Zeeland, så vad gnallar du om?
    Christian vi vill påpeka att du har gjort dig ordentligt lojligt med dina extremist påstående.
    Christian, vis respekt for voras Samiska broderfolk, de har exsisteret 3000 år her i Norden.
    Vi har bara en sak att saga till dig.
    Christian , du ar varldens storsta hatiske rasist.
    Vi hoppas att en dag kommer du andra din syn på manskligheten.
    Love and peace til dig Christian från Nationalsocialismen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +5 (av 7 röster)
  • http://avpixlat.info/2014/07/02/svenskar-nu-i-minoritet-i-malmo/

   http://andersleander.bloggplatsen.se/2015/10/04/11191475-sanandaji-svenskarna-kan-vara-i-minoritet-redan-2025/

   ”små grupper av människor som lever på ett samhälles bakgård”

   Faktisk invandringsnivå: Över hundratusen personer / år. Dvs mellan 1/3 till ett 1/2 Malmö per år. Till ett land om ca 10 miljoner där ett par miljoner redan är invandrare.

   ”små grupper av människor” indeed.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 2 röster)
  • ”Men Europeer har orsakat mycket större skada och problem, sett på historien.”

   Säg att det är så – varför är det så viktigt att ständigt poängtera för dig när du ändå säger att ras/”hudfärg” inte spelar roll och att detta inte alls bara handlar om ”white-guilt” för dig.

   Du resonerar nämligen som om det är exakt vad det handlar om: Vita idag skall ge upp sina länder för att betala någon raslig ”arvsskuld” från sina förfäder. Vita bär på en rasligt nedburen ondska och det bästa vore om vita försvann. Du säger det bara inte rakt ut – men det impliceras hela tiden.

   Linjen du konskevent presenterat är att när vita beter sig illa skall vita klandras, vita som sådana då du klumpar ihop alla som en enda skyldig entitet trots att kolonialmakterna du säger dig fördöma var ett fåtal länder. Men du framför en helt annan linje vad gäller icke-vita. Där skrev du istället om hur de är offer för omständigheterna.

   Du fördömer genomgående vita men ursäktar genomgående icke-vita : Du har konsekvent en dubbel standard. Du är mycket riktigt antivit.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 6 röster)
 • ”små grupper av människor som lever på ett samhälles bakgård”

  https://www.nordfront.se/folkutbytet-accelererar-svenskar-minoritet-2041.smr

  http://www.friatider.se/svenskar-under-44-snart-i-minoritet

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Det där med frimurarpass och det extremt stora nätverket bland loger internationellt är riktiga vidrigheter.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
 • Blir så äcklad när av se någon form av anklagande för att det skulle vara kriminella svenskar angående det med HMF.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 3 röster)
 • Och upprepar igen om frimureriets offer 1914-2007: 1135 miljoner människor.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -2 (av 2 röster)
 • Ett önskemål även om det är väldigt underförstått vore att ha med i partiprogrammet att förbjuda frimureri som Forza Nuova har.

  Avskyr att det ens ska komma in anklagelser i något youtubeklipp om att ”NMR skulle vara frimurare”.

  Att Konrad Heidens begrepp dyker upp bland fiender är svårt att komma ifrån.

  Men kan vara bra att ha det förtydligat om frimureri oavsett om det bör vara underförstått i den punkten, det kanske kan göra vissa paranoida.

  Tror det var en intervju på ett Jüri Lina klipp.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 1 röst)
 • https://www.youtube.com/watch?v=-MGx8tfD2ZA

  Första kommentaren är en viss smutskastning som förvisso inte är Konrad Heidens vanliga äckliga ord.

  Men vissa falskanklagelser.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 1 röst)
 • Mozart says:

  Racism is stupid! Nice gesture, lady!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -7 (av 9 röster)
 • Gustaf says:

  Detta bild på en primitiv aggressiv och provokativ Tess mot tre väldisciplinerade vita bestämda män som inte låter sig påverkas av provokationen är den största positiva reklam för nationalsocialismen som ägt rum efter år 1945.
  Motståndarna till nationalsocialismen har skjutit sig själva i foten när de låtit bilden cirkulerat runt om i världen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Varför detta vurmande för vit hudfärg.
  Fan de flesta vita fåren i detta landet vill ju förstöra Sverige eller är för korkade för att fatta vad som sker.

  Det finns massvis med arbetande tex kristna latinos som gillar Sverige som det va.
  Men många här vill hellre ha vita förrädare.

  Skiljelinjen kan inte gå efter graden av pigmentering utan borde gå efter vilken ideologi man ställer upp på.

  PS. Islam måste bort nu.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 3 röster)
  • Vit RAS. Inte ”hudfärg”

   Och svenskar kan gott upphöra att existera då eftersom så många blivit lurade? Du skall bevara ”svensk kultur” genom att byta ut svenskarna?
   Vad gör svensk kultur ens svensk om inte svenskar själva.. eller menar du att det är någon specifik värdering? För då blir ju frågan, eftersom vår kultur faktiskt ändras över tid (vi lever ju inte direkt som vikingarna numera tex) vilka som är de ”riktiga” svenskarna enligt din bisarra logik.. är vi dom ”falska” svenskarna? Eller är våra förfäder dom ”falska”? Det blir totalt bisarrt! Svensk kultur är enbart svensk för att den utövas av svenskar, inte tvärtom. Utan svenskar finns ingen svensk kultur och folk skapar kulturer, inte tvärtom.

   Sverige är heller inget företag med utbytbar personal och svenskhet ingen tom idé, Sverige är vårt levande folks hem och svenskhet är den kultur vi själva utvecklar och anammar.

   Utan svenskar är Sverige helt värdelöst för oss. Vad skall ”vi” (vi skulle defacto inte ens finnas) med någon ”svensk” stat utan svenskar, ett tomt statsnamn och en lika tom idé till? Svenskar gör Sverige till Sverige, i alla skepnader det tatt genom tiderna. Vi är vår nation, inte vissa gränser, titlar och namn eller tillfälliga idéer.

   Så den ”skiljelinje” du vill ha är poänglös.. värre, idiotisk och antisvensk. Vårt folk ska existera och vi skall behålla vårt land, det är inte ens förhandlingsbart.

   Så ta denna ynkliga ”öppna svenskhet” och använd som substitut för den ryggrad du visst saknar.. du vet förmodligen vilken kroppsöppning du bör föra in den genom redan?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 2 röster)
  • Och islam ja. Som det var det enda absolut enda problemet som existerade. Är det islam som driver de lika ”goda” araberna i Södertälje, trots att dom är kristna? Är det islams fel att det bara blir kaos överallt där subsahariska afrikaner (oavsett religion) brer ut sig, vare sig det är ett land eller bara ett område inom ett land? (likt på plats efter plats i USA) Är det islams fel att ”eu-migranter” drar omkring och tigger och stjäl?

   Islam måste bort från våra länder, men framförallt måste främlingarna bort. Oavsett religion.. vilket också (permanent) löser problemet med islams utbredning här.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +3 (av 3 röster)
 • Alltså, Mandelakvinnan där var ju inte i form, hon stod ju knappt på benen, och sen allt det där sluddriga hon ropade om Mandela nånting..? NMR värnar dygden och en sund människa med följande sunda ideal, vilka givetvis omtolkas som hat och vithet utan nått annat än vithet etc, men en människa måste må bra och arbeta för andra saker än bara det lilla egot i världen och ”så länge vi har shopping och kan enas under en svart kultur så är vi bättre än er”, det funkar inte. Man kan inte tillåta en storfinans äga allting som finns genom inflation och skuldebrev åt folket, lika lite som låta ouppfostrade människor som älskar allt som glittrar äga gatorna. Det är en skymf mot sanningen och skönheten i livet. Hata NS så mkt ni vill men när skiten faller över oss är det bara våra ”gamla” sätt som kan rädda oss. Samtliga av oss. Vi som var där vi vet hur det egentligen såg ut.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *