Protestaktioner för politiske fången Ernst Zündel

I två år har den tyskfödde författaren och historikern Ernst Zündel, 65, suttit häktad i kanadensiskt fängelse endast för sin historierevisionistiska uppfattning. Den politiske fången Zündel har under många år ifrågasatt och granskat den mest tabubelagda frågan av alla – Förintelsen. Därför har han förföljts av judiska lobbygrupper och bestraffas nu av en korrupt regim. Zündel har frihetsberövats på de mest fantasifulla grunder och Systemet hävdar att författaren, som ännu inte fått försvara sig, är ett ”hot mot rikets säkerhet” och dessutom ”terrorist”. Under helgen slöt patrioter och medborgarrättsaktivister upp i ett flertal demonstrationer i Kanada och USA i en samordnad protestaktion.


Aktivister i Edmonton.

”Free Ernst Zündel”
Under fredagen och lördagen arrangerades flera olika demonstrationer runt om i Kanada och USA till försvar för den politiske fången Ernst Zündel. Arrangör till denna samordnade protestaktion var Institute for Historical Review, ledande revisionistorganisation där Ernst Zündels hustru, Ingrid, är aktiv.


Mark Weber intervjuas av pressen.

”Free Zündel”, ”Shame of Canada”, “No crime – no time” var flera av de budskap som nådde Edmonton, Seattle, Washington och andra storstäder. Utanför det kanadensiska konsulatet i Los Angeles demonstrerade anhängare till Institute för Historical Review. Där fanns även revisionistorganisationens ordförande liksom Ernst Zündels hustru Ingrid.

I samband med demonstrationerna sändes även ett protestbrev till konsulatet, undertecknat av Mark Weber och Ingrid Rimland-Zündel.

I brevet kräver organisationen att den politiske fången Zündel släpps fri och kallar processen mot honom för skandalös.
”Man håller honom fängslad på grundval av bevis som inte offentliggjorts och till vilka han därför inte kan bemöta. Detta är en skandalös kränkning av en av de mest grundläggande rättsprinciperna: rätten för den anklagade att svara på bevisföring”, framfördes i brevet.

Sionister och antifascister
Jewish Defense League – en lika rabiat som våldsam sionistorganisation – var på plats för att störa demonstrationen vid konsulatet i Los Angeles. JDL hade i ett upprop på sin hemsida uppmanat deras medlemmar att ”se till att dessa svin ALDRIG IGEN vaknar upp med idén att de kan sprida sitt hat på Los Angeles gator”. Med tanke på JDL:s blodiga historia – en våg av bombdåd, attentat, mord och stämplingar till mord m.m. – ansåg många att det fanns all anledning att ta sådana upprop på allvar. Det hela ska dock ha förflutit relativt lugnt.


Jewish Defense League på plats.

Liksom vid flera tidigare tillfällen dök ARA – Anti-Racist Action – upp i syfte att agera marktrupper åt den sionistiska makten. I Washington utanför den kanadensiska ambassaden slöt ett gäng maskerade ”antifascister” upp och försökte provocera fram bråk med demonstranter för Zündel. ARA-pöbeln hade lyckats med att fysiskt attackera demonstranterna och man kastade ”urinbomber” och utdelade flera dödshot mot demonstranter och polis. De 36 polismännen på plats grep inte en enda av dessa. Enligt National Vanguard var det uppenbart att polismännen hade fått order om att inte gripa någon av dem. Enligt ännu obekräftade uppgifter ska ARA, som är en amerikansk motsvarighet till AFA, tidigare finansierats av inga mindre än B’nai B’rith, en av världens absolut ledande sionistorganisationer.

Gripandet av Ernst Zündel
För två år sedan, den 5 februari 2003, arresterades Zündel i sitt hem i Tennessee där han fram till dess levde tillsammans med sin hustru Ingrid Rimland. Systemets uniformerade lakejer hävdade att Zündel, som saknar amerikanskt medborgarskap, missat ett möte med Migrationsmyndigheterna. Detta var skäl nog att gripa honom. Två veckor senare deporterades Zündel till Kanada, detta trots att hans hustru har amerikanskt medborgarskap.

Sionister bakom
I två år har tyskfödde Zündel, som lämnade sitt hemland för 40 år sedan, suttit fängslad i ett Torontohäkte i väntan på beslut huruvida han ska deporteras till Tyskland eller inte. Mäktiga sionistorganisationer, däribland den judiska frimurarorganisationen B’nai B’rith, som är moderorganisation till ADL, kräver deportationen av Zündel. Lagarna är hårdare i Tyskland om man vågar sig på att förneka eller ifrågasätta vissa uppgifter kring andra världskriget. Dessa kriminella lagar kan Zündel anses ha brutit mot under den tid han varit bosatt i Kanada, respektive USA, och sionisterna vill ha honom utlämnad till Tyskland så att han kan dömas av tysk domstol och få högsta tänkbara straff. Zündel kan vänta mångårigt straff.

Pacifisten Zündel – ”Hot mot Kanadas säkerhet”
Varför Zündel egentligen sitter inlåst vet dock inte många, inte ens Zündel själv. Bevisen mot honom har inte offentliggjorts. Canadian Security Intelligence Service (CSIS) – motsvarande SÄPO – antyder dock att Zündel gjort sig skyldig till ”feltänk”. Enligt en representant för CSIS skulle Zündels material – böcker, artiklar, ljudkassetter m.m. – ”kunna engagera likasinnade individer att använda våld”. Man menar också att Zündel, till följd av denna, något långsökta, förklaring är ”ett hot mot Kanadas säkerhet”. Det material man talar om är text- och ljudmaterial som ifrågasätter den etablerade historien kring ”Förintelsen” och den sionistiska makten överlag. Zündel, som för övrigt är pacifist, är givetvis inget hot mot Kanadas säkerhet, men däremot ett hot mot judiskt inflytande i Kanada, såväl som i andra länder.

Sionisterna vet att Zündels penna är mäktig. Därför har man utsatt honom för tre mordförsök, varav ett inkluderade en mordbrand mot hans bostad.

Zündel – detta årtiondes Rudolf Hess
Zündel behandlas värre än en kriminell i häktet. Han har berövats rättigheter som andra intagna har vad gäller de mest basala saker. Hans hygientillbehör – tvål, tandkräm, handduk m.m. – finns inte i hans cell utan i en hall utanför och han måste dagligen förnedra sig själv genom att be om tillstånd av vakterna för att utföra hygientillsyn. Han har – av någon anledning – nekats både kudde och stol i hans cell. Han får inte inneha varken penna eller pensel (Zündel är även målare). Han har även nekats medicin mot sin cancersjukdom som han tagit regelbundet i många år, vilket har resulterat i att han återigen insjuknat.

Trots att Zündel berövats sin frihet av en korrupt regim, trots att han under två år varit ifrån sin hustru och inte vet när han (om ens någonsin) får träffa henne igen, och trots att han behandlas på ett ovärdigt sätt i fängelse så har han inte tappat modet. Paul Fromm, som besökt Zündel, berättar: ”Min inspiration är Rudolf Hess, fredsmartyren”, berättade han för mig med tyst, lågmäld röst och hans grå ögon glimmade. ”Jag är detta årtiondes Rudolf Hess”.

Besök Institute for Historical Review för mer läsning om Zündel här

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments