Protestaktion utanför Finlands ambassad i Stockholm

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under dagen har det rapporterats från flera av Nordens länder om aktioner för att uppmärksamma förbudet mot Nordiska motståndsrörelsen i Finland, så även nu från Näste 1.

Ett 40-tal medlemmar och aktivister samlades omkring Gärdets tunnelbanestation vid 18-tiden. I samlad trupp tog man sig med raska steg mot den finska ambassaden för att visa både motstånd och missnöje gentemot den finska statens agerande.

Väl på plats ställdes det upp med fanor. Även bengaliska facklor tändes medans nästeschef Anders Rydberg höll ett kortare tal i megafon där han klargjorde att ett förbud inte kan stoppa oss. Efter att talet avslutats gick man tillsammans tillbaka till mötesplatsen där man avslutade aktiviteten.

Foto: Nordfront. Klicka för större bild.

Värt att notera är att polisen lös med sin frånvaro. Blev de helt tagna på sängen eller var det ett taktiskt drag? Förmodligen det förstnämnda då polisbilar sågs på plats cirka 20 minuter efter att aktiviteten avslutats.

Foto: Nordfront. Klicka för större bild.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LottaMelvin Hellström Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Melvin Hellström
Medlem
Melvin Hellström

Eläköön Vastarintaliike!

Lotta
Medlem

Hej seger!