Protestaktion: Prideparad bemöttes med gas och tal

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. En grupp aktivister och medlemmar genomförde under dagen en kraftfull protestaktion mot perversionsfesten ”Roslagen Pride”. UPPDATERAD MED FILM!

Foto: Nordfront (gäller alla bilder i artikeln).

Nu i helgen hade turen åter kommit till Norrtälje att få ta del av det mångfacetterade spektakel som kallas för Pride-festival. I två dagar hoppas arrangörerna att man skall samlas under regnbågsfanan för att hålla partisamtal, workshops, framträdanden, barnaktiviteter [sic!] och andra jippon i syfte att flytta fram positionerna i fråga om vad som är normalt. Enligt arrangörerna ville man under årets upplaga fokusera speciellt på det stundande valet och det som idag kallas för mångfald.

Motståndsrörelsen har sedan länge genomskådat homolobbyns försök till att sexualisera våra barn och demoralisera den vita ungdomen. Därför valde en grupp medlemmar och aktivister i Näste 1 att genomföra en protestaktion mot ”Roslagen Pride”, för att upplysa folk om vad det egentligen innebär att stötta den typen av grupperingar.

Medlemmarna möttes upp strax utanför stadskärnan och begav sig sedan raskt ned till Societetsparken, där Pride-festen hade sin tillställning och paraden skulle utgå ifrån. När man anlände till platsen tog en skara sympatisörer tillfället i akt och tände flera gröna rökgranater som lade sig som en dimma över festivalområdet, samtidigt som ett flyglarm påkallade besökarnas uppmärksamhet. Samtidigt rullade aktivisterna upp en banderoll med texten ”Nordiska motståndsrörelsen – För kärnfamiljens skull”.

Med megafon höll man sedan ett kortare tal, där man tog upp det faktum att homolobbyn bidrar till ökat självskadebeteende hos unga, har pedofila kopplingar samt förespråkar bl.a. droger, våldssex och lagligt spridande av HIV.

Under talets gång gjorde den politiserade ordningsmakten ett tafatt försök att ställa sig i vägen för banderollen med ett av sina fordon och ställa sig på rad framför aktivisterna. Detta hindrade dock ingen av festivaldeltagarna från att ta del av det tydliga budskapet och man såg och hörde ett flertal glada tillrop från förbipasserande. Trots detta höll sig polisen förvånansvärt lugn och passiv.

När man avslutat talet och uppmanat deltagarna på festivalen att rannsaka sina ställningstaganden, samt att lägga sin röst på ett sunt och hållbart alternativ som värnar kärnfamiljen i det stundande valet, avslutade man sedan aktiviteten och begav sig åter mot bilarna.

Nordiska motståndsrörelsen kommer aldrig att acceptera att barn sexualiseras och utnyttjas i smutsiga politiska syften och vi kommer aktivt att motverka den typen av lobbyism som RFSL och liknande organisationer arbetar med.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
MalinDonnieLingonetJohanDen-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
John
Medlem

Bra! Jaga tillbaka Arslet I Dåligt Skick-paddorna till kloakerna.

Daniel
Medlem

Bra jobbat!

Klaus
Medlem

Bra jobbat, protesten är rätt och nödvändig.

Rickard
Medlem

Att värna kärnfamiljen och en sund mat och djurhållning kan vi aldrig sluta kämpa för.

Klaus
Medlem

När vi raderar en kommentar är det av en anledning, nämligen att vi inte vill ha kommentaren på vår hemsida och då ska man inte posta en liknande kommentar igen. Gör du om detta en tredje gång blir du avstängd. Frågan du ställer är för det första helt orelaterad till den här artikelns ämne, den är off topic. För det andra så är frågan av extremt privat karaktär och det går bra att ödmjukt ställa sådana frågor per mejl till personen frågan berör. Däremot är det inte ens en idé att du försöker få ett svar här i kommentarsfältet där… Läs mer »

Den-Kristne
Medlem

De tycker väl att sambo räckte som bevis på kärlek.

Lingonet
Medlem

Att betyga varandra trohet behöver inte innefatta äktenskap, om de nu är ett par, vilket jag inte lägger mig i.

Johan
Medlem

Det kan ju vara så att de du tar upp i din fråga varken vill gifta sig borgerligt eller i den svenska kyrkan. Man kan ju ha såväl politiska som andliga skäl att inte vilja gifta sig med de till buds stående äktenskapsformerna.

Donnie
Medlem

Bra initiativ av Näste 1 . Mera sådant , om man bara kunde få mera tid i radio och tv också . Då kanske man kunde vända på soff liggarna och få dom att bli mera aktiva !

Malin
Medlem

RFSL, RFSU, FI, PRIDE, mm är knappast någon homolobby, de är ett pro islam, vänsterextremistiskt syndikat som motverkar vad vi konservativa HBT-are kämpar för.