Propagandaspridning och möte med fega rasfrämlingar – Västerås

Bechir Rabani manade till handling i sin allra sista video. Därför begav sig medlemmar och sympatisörer ut och satte upp klistermärken vid Mälardalens högskola, natten till den 16 december. Under tiden man befann sig vid högskolan såg en aktivist en polisbil passera förbi i sakta fart, vilket föranledde att aktivisterna började röra sig från platsen. På avstånd kunde man se hur tre polisbilar anlände till platsen och poliserna på plats påbörjade ett sökarbete.

Sedan begav man sig vidare till Viksäng för att fortsätta uppsättningen av klistermärken där. Väl på plats märker man hur tre rasfrämlingar börjar närma sig och dessa börjar även maskera sig. Sedan följde rasfrämlingarna efter, men höll hela tiden ett avstånd, troligtvis för att de var för fega och ynkliga för att göra någonting.

Vid något tillfälle uppstod en mindre konfrontation, där aktivisterna gjorde det klart för främlingarna att man kommer att försvara sig om det så krävs, vilket inte gjorde främlingarna sugna på att komma närmare.

Sedan begav man sig vidare till Skiljebo där aktiviteten kunde fortsätta utan störningar och sammanlagt sattes 400 klistermärken upp.

Aktiviteten ses som lyckad.

Vill du vara med och visa att Västerås är vår stad? Ansök om medlemskap redan idag! 

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Sigfrid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sigfrid
Medlem

Snyggt jobbat kamrater tack för det.