Propagandaspridning i Trelleborgs innerstad

Under den soliga måndagen den 30/7 var medlemmar från Näste 3 ute i Trelleborgs innerstad på olika ställen för att sätta upp klistermärken för att visa folket att organisationen är aktiv i staden alltjämt. En del roliga händelser har ägt rum under måndagseftermiddagen.

Först befann sig motståndsmännen i centrala Trelleborg på smågatorna runt krogarna, vilket lämpade sig bra denna dag då Hammarby FF:s supportrar befann sig i staden på grund av fotbollsmatch. På en av gatorna gick fotbollssupportrarna i ett led och sjöng glatt och helt plötsligt ropade motståndsmännen impulsivt ”Nordisk revolution, utan pardon!” vilket fick en del människor att stirra nyfiket och likaså gjorde en polisman, dock aggressivt. Efter denna händelse fortsatte nationalsocialisterna att sätta upp budskapen i närheten.

Senare var det Trelleborgs centralstation som hade turen att få uppklistrat det nationalsocialistiska budskapet. En dekadent man erbjöd motståndsmännen cannabis, vilket de genast avfärdade och fokuserade på klistermärkesuppsättningen istället.

Allt som allt fick motståndsmännen uppsatt ca 200 klistermärken. Kampen i Trelleborg samt hela Norden fortsätter oförtrutet och kampen är totalt kompromisslös!

Anslut dig och gör din plikt, nordbo!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments