Propagandaoffensiv i Stockholm

I Näste 1 började en grupp kamrater det nya året med aktivism istället för baksmälla. Bara en handfull timmar in på nyårsdagen begav sig kamrater till Aspudden i Stockholm för att sprida propaganda.

Området är uppenbarligen ett stort rödingtillhåll då det var nödvändigt att sanera en mängd vänsterklistermärken, som syntes på var och varannan lyktstolpe. Under tiden som rödingarna låg och sov efter nattens festande var nationalsocialisterna vakna och fullständigt bombade hela området med klistermärken och affischer. Platsen förklaras härmed till en nationalsocialistisk zon.

Näste 1 vilar inte på hanen, utan inleder direkt det nya året med att försöka väcka folket. Nordbo, är det inte dags att även du hjälper till i kampen för vårt folks frihet? Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.
Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
TobiasMotståndsman i Borås Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Motståndsman i Borås
Medlem

Fantastiskt bra jobbat kamrater!

Tobias
Medlem

Bra inledning på nya året föredömligt HS