Propagandabild: Nordisk front mot bankkartellen

NORDFRONT. Med tanke på bankväldets godtyckliga nedstängningskampanj gentemot politiska dissidenter publicerar Nordfront propagandabilden ”Nordisk front mot bankkartellen”.

Klicka för större bild.

I december 2016 avslutades Nordfronts projekt ”Veckans bild” som var en uppföljning av ”Veckans propagandabild” som drevs av vår norska systersida Frihetskamp. Nordfront kommer dock även fortsättningsvis att publicera propagandabilder med samma syfte som de tidigare projekten, dock på oregelbunden basis tillsvidare.

Tanken bakom projektet är att bilderna som publiceras kan användas av aktivister och medlemmar, såväl som stödmedlemmar och sympatisörer, som önskar att sprida organisationens budskap på Internet.

Här nedan följer ett citat från ett tillägg till aktivisthandboken som går in mer i detalj angående propagandaspridning på Internet:

Internet och elektronisk propaganda (e-propaganda)
Sprid organisationens artiklar och hemsideadresser på sociala medier, i kommentarsfält, på debattforum och till personer ni tror kan sympatisera med organisationen. Uppsök olika grupper (till exempel en Facebookgrupp) där potentiella medlemmar kan befinna sig, och gör reklam för organisationen och Nordfront. Sprid e-propaganda i form av bilder som kan hämtas från den här sidan till samma målgrupp som nämndes här ovan.

Detta är en effektiv, gratis och riktad form av propaganda som bidrar till att sprida organisationens namn och budskap. Om man önskar kan man också göra detta relativt anonymt genom att använda en pseudonym och olika anonymiseringstjänster.

Det finns naturligtvis många andra sätt att sprida vår propaganda på än vad som beskrivs här, men det ovan nämnda kan i vart fall ge en vägledning om hur man kan komma igång.

Vill du hjälpa till med projektet? Kontakta Simon Holmqvist på simon.holmqvist@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SigfridSverkerTjust Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tjust
Medlem

Nordisk Revolution utan Pardon! Hell Seger!

Sverker
Medlem

Japp, det är detta som är grundbulten i deras maktstruktur. ALLT bygger på pengakontrollen! Tack vare detta kan dom köpa/muta alla, dom kan köpa allt!
Att NSDAP & Hitler stoppade deras parasitsystem var egentliga orsaken till att judendomen stoppade/krossade Tyskland.
Emellertid, så är deras oändliga makt ändå inte tillräcklig för att de skall klara sig i långa loppet, för en exponetiellt växande massa fattar, och kommer att göra uppror.

Sigfrid
Medlem

Riktigt bra bild.HELL SEGER.