Propagandabild: Pray Fight For Europe!

NORDFRONT. Med tanke på de senaste dagarnas uppmaningar på sociala medier att #PrayForBarcelona och #PrayForFinland vill Nordfront uppmana till kamp för Europa med propagandabilden ”Pray Fight For Europe!”.

Klicka för större bild.

I december 2016 avslutades Nordfronts projekt ”Veckans bild” som var en uppföljning av ”Veckans propagandabild” som drevs av vår norska systersida Frihetskamp. Nordfront kommer dock även fortsättningsvis att publicera propagandabilder med samma syfte som de tidigare projekten, dock på oregelbunden basis tillsvidare.

Tanken bakom projektet är att bilderna som publiceras kan användas av aktivister och medlemmar, såväl som stödmedlemmar och sympatisörer, som önskar att sprida organisationens budskap på Internet.

Här nedan följer ett citat från ett tillägg till aktivisthandboken som går in mer i detalj angående propagandaspridning på Internet:

Internet och elektronisk propaganda (e-propaganda)
Sprid organisationens artiklar och hemsideadresser på sociala medier, i kommentarsfält, på debattforum och till personer ni tror kan sympatisera med organisationen. Uppsök olika grupper (till exempel en Facebookgrupp) där potentiella medlemmar kan befinna sig, och gör reklam för organisationen och Nordfront. Sprid e-propaganda i form av bilder som kan hämtas från den här sidan till samma målgrupp som nämndes här ovan.

Detta är en effektiv, gratis och riktad form av propaganda som bidrar till att sprida organisationens namn och budskap. Om man önskar kan man också göra detta relativt anonymt genom att använda en pseudonym och olika anonymiseringstjänster.

Det finns naturligtvis många andra sätt att sprida vår propaganda på än vad som beskrivs här, men det ovan nämnda kan i vart fall ge en vägledning om hur man kan komma igång.

Vill du hjälpa till med projektet? Kontakta Nordfronts redaktion på redaktionen@nordfront.se.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

13 Kommentarer till "Propagandabild: Pray Fight For Europe!"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

En jävla bra propagandabild!

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Den var snygg. Bra jobbat☺

Dora
Gäst
Nybörjare
Dora

Krossa kalergiplanen!

Goyfösaren
Gäst
Nybörjare
Goyfösaren

Ni goyer ska vara tysta och göra som ni blir tillsagda och gå tillbaka in i fållan! Annars är det en ny Förintelse™!

gustaf
Gäst
Nybörjare
gustaf
Som traditionstroende kristen ar jag helt enig att sluta be och borja slass! med de idioterna som finns i statskyrkan och de patetiska frikyrkorna ar den seriosa akta kristna tron som slogs for nation och sitt folk snart utrotad. Kanske vore det till och med bra att de uslingarna forsvann sa sund kristen tro kunde forenas med nationalsocialism och ge nationalsocialismen en intellektuell etik. Nationalsocialism for folkens raddning och delar av sund hogmedeltida kristendom for universums raddning. Jag tror de kompletterar varandra battre an manga anar. Det var sund katolicism som fodde fram nationalismens yppersta variant nemligen nationalsocialsmen for att… Läs mer »
-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-
Och så var det dags igen.. vänligen fatta följande: ”Med otrolig snabbhet kastade han oenighetens brandfackla och sådde tvedräkt inom själva folkrörelsen. Den enda möjligheten att rikta den offentliga uppmärksamheten på andra problem och avvärja den samlade anstormningen mot judendomen låg, som förhållandena nu voro, i att väcka till liv den ultramontana frågan om katolicism och protestantism och all den tvedräkt, den medförde. De män, som slungade ut denna fråga bland vårt folk, ha försyndat sig mot det så djupt, att de aldrig kunna sona det. Juden har i varje fall uppnått det mål, han ville; katoliker och protestanter föra… Läs mer »
Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Jag citerar –

”Propagandabild: Pray Fight For Europe!”
slut citat.

Kommentar – det står skrivet –

” Mycket förmår en rättfärdig mans bön om den bedes med kraft ” !.

Detta gäller givetvis En Kristen Församling och En Kristenhet men –

Hur är det med Kristenhetens Rättfärdighet -?-

En Syn som avslöjar dess Villfarelse och Självbedrägeri –

http://www.tidenstecken.se/profmangs.htm

SÅ – Det är därför Sverige är på väg ÅT HELVETE.

Arne Strand.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Glöm inte meducinerna, Arne.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Du är nog snarare – The Evening Star – in the Darkness !.

Arne Strand.

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Helt rätt! Knöböjande tar oss ingen vart.

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Grym!

Nordseegermane
Gäst
Nybörjare
Nordseegermane

Helt bra!!

Dora
Gäst
Nybörjare
Dora

Massinvandring, en tickande bomb…

wpDiscuz