Propagandabild: Resist Marxism – Embrace National Socialism

NORDFRONT. Nordfront presenterar här propagandabilden ”Resist Marxism – Embrace National Socialism”.

I december 2016 avslutades Nordfronts projekt ”Veckans bild” som var en uppföljning av ”Veckans propagandabild” som drevs av vår norska systersida Frihetskamp. Nordfront kommer dock även fortsättningsvis att publicera propagandabilder med samma syfte som de tidigare projekten, dock på oregelbunden basis tillsvidare.

Tanken bakom projektet är att bilderna som publiceras kan användas av aktivister och medlemmar, såväl som stödmedlemmar och sympatisörer, som önskar att sprida organisationens budskap på Internet.

Här nedan följer ett citat från ett tillägg till aktivisthandboken som går in mer i detalj angående propagandaspridning på Internet:

Internet och elektronisk propaganda (e-propaganda)
Sprid organisationens artiklar och hemsideadresser på sociala medier, i kommentarsfält, på debattforum och till personer ni tror kan sympatisera med organisationen. Uppsök olika grupper (till exempel en Facebookgrupp) där potentiella medlemmar kan befinna sig, och gör reklam för organisationen och Nordfront. Sprid e-propaganda i form av bilder som kan hämtas från den här sidan till samma målgrupp som nämndes här ovan.

Detta är en effektiv, gratis och riktad form av propaganda som bidrar till att sprida organisationens namn och budskap. Om man önskar kan man också göra detta relativt anonymt genom att använda en pseudonym och olika anonymiseringstjänster.

Det finns naturligtvis många andra sätt att sprida vår propaganda på än vad som beskrivs här, men det ovan nämnda kan i vart fall ge en vägledning om hur man kan komma igång.

Vill du hjälpa till med projektet? Kontakta Simon Holmqvist på simon.holmqvist@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan

Jättesnygg bild med konkret budskap!

Senaste
Nybörjare
Senaste
2 år sedan

Fin bild. Jacob lurar i bakgrunden, men marxisten vägrar inse att han är lurad, han har ju fått en så stark identitet, bekämpar de rika osv.

Stefan
Nybörjare
Stefan
2 år sedan

Ska man vinna nytt blod så funkar ej denna propagandabild, utan den talar endast till invigda/ upplysta. Allt framstås som ”typiskt politisk slogan” utan källhänvisning (dvs utan värde), så går budskapet verkligen fram? Om än att sanning framställs på bilden så framstås det som typiskt politisk smutskastning folket redan börjat tröttna på. Så till vem propageras det för?

Simon Holmqvist
Redaktör
Nybörjare
2 år sedan
Reply to  Stefan

Propaganda riktas inte alltid till de som inte är ”invigda/upplysta”.

Ibland riktas den till de som är på gränsen, ibland till de som redan är med och ibland är det till för att bara stärka en redan etablerad övertygelse.

Om du själv har idéer kring propaganda eller vill hjälpa till så får du gärna kontakta mig,