Project Veritas avslöjar terror-judar

USA. Project Veritas, som tidigare avslöjat hur demokraterna försökt att misskreditera Donald Trump, avslöjar nu hur judiska extremister planerat attentat mot meningsmotståndare.

Veritas

Project Veritas arbetar med att genom dold journalistik motverka korruption, oärlighet och bedrägeri inom både offentliga och privata institutioner. Under presidentvalskampanjen avslöjade man bland annat hur demokrater och organisationer i samarbete med Hillary Clinton försökte att misskreditera Donald Trump och få honom att förlora valet.

Nu har man avslöjat hur flera olika extremistiska organisationer på vänsterkanten konspirerat för att sätta käppar i hjulet för meningsmotståndare och till och med sabotera Trumps invigningsceremoni genom paraplyorganisationen ”Disruptj20”.

I en första del av en serie videoklipp där man dokumenterat gruppen visar man bland annat hur judarna Scott Green och Luke Kuhn planerat att attackera balen ”Deploraball” där personer som anser sig tillhöra den nationella så kallade Alt-Right rörelsen ska fira när Donald Trump vigs in som USA:s president.

Extremisternas konspirerande uppges även ha ägt rum på restaurangen Comet Ping Pong som även har varit föremål för inblandning i #PizzaGate där Wikileaks, genom flertalet läckta mejl, väckt misstankar om att Washingtons maktelit är inblandande i en pedofilring.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments