Professor sågar USA:s Syrienkrig längs fotknölarna

UTRIKES. I en livesändning på MSNBC sågade professor Jeffrey Sachs USA:s inblandning i Syrien och uppmanar Donald Trump att lämna landet i fred.

Under en livesändning på MSNBC ifrågasatte professor Jeffrey Sachs inblandning i det syriska kriget, där CIA länge har försett rebellgrupper med stora mängder vapen.

Enligt professorn är det USA:s fel att kriget kunnat pågå så länge som det gjort, där hundratusentals har mist livet och miljontals har fått lämna sina hem.

Sachs menar att USA istället borde lämna landet, då fortsatt inblandning riskerar att starta en konflikt med Ryssland och eftersom man inte kommer kunna uppnå någonting annat än att fortsatt hålla Syrien i en kaosartad situation.

Detta innebär att de ståndpunkter Donald Trump gav uttryck för innan han blev vald som president är korrekta, något professorn tryckte hårt på.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Klaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Varför gjorde Trump inte det han lovade innan han blev vald som president? Han måste göra vad Illuminati-judar vill (Rothschild, Kissinger, George Soros,…). Han är inte fri.
Trump vill bekämpa opioid-attacker i USA. The White House publicerade för få dagar sedan att redan 22000 människor dog i USA sedan januari pga överdos knark. Vi skall se om han får kämpa mot detta slags giftämnen. Det vore lagligt och bättre än att bombardera Syrien.