Professor MacDonald: ”Vi måste karva ut landområden för vita”

NORDFRONT. Denna vecka medverkar professor Kevin MacDonald i Radio Nordfront — och svarar på lyssnarnas frågor i en återigen mycket intressant intervju.

Klicka för förstoring.

Klicka för förstoring.

Här kommer avsnitt 30 av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad och Emil Hagberg gästas i detta avsnitt av professor Kevin MacDonald.

MacDonald som är professor i psykologi vid California State University-Long Beach, är mest känd för sin användning av evolutionspsykologi för att förklara judendomen som en gruppevolutionär strategi.

Han menar bland annat på att vissa karaktäristiska drag som han attribuerar på judar, såsom etnocentrism, har uppnåtts genom eugenik under historiens gång.

På svenska har böckerna Kritikkulturen och Att förstå det judiska inflytandet utkommit, och böckerna går att köpa genom Nordfront förlag.

MacDonald ville hålla längden på avsnittet till ungefär 1 timmes tid.

Besök Kevin MacDonalds webbplats här.

Avsnittet gick bland annat in på:

  • Professor Kevin MacDonalds syn på Ryssland och Vladimir Putins hållning till judisk makt.
  • Hans syns på Donald Trump och amerikansk utrikespolitik.
  • Judiska strategier: att genom import av minoriteter utmanövrera vita majoritetsbefolkningar i vita länder.
  • Hans idéer om att vita måste skapa explicit vita samhällen, för att säkra vår överlevnad.
  • Hans syn på 9/11-attackerna.
  • Hur nord-européer över tid formats till att ha vissa egenskaper och hur judar förstått detta, och lärt sig att utnyttja dessa egenskaper.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695

Lyssna på avsnittet (72 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind, Emil Hagberg och Pär Öberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

27 Kommentarer till "Professor MacDonald: ”Vi måste karva ut landområden för vita”"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Jürgen
Gäst
Nybörjare
Jürgen

Får lyssna på jobbet i morgon.

Macedon
Gäst
Nybörjare
Macedon

”Tob shebbe goyyim harog – Even the best of the Goyim (Gentiles) should be killed.”

Jewish Talmudic Quotes

bondrapparen
Gäst
Nybörjare
bondrapparen

En professor som är för de vita
måste vara ett misstag ur judarnas rännskita

de undrar: vad ska vi göra nu?
hu hu hu

vi får skicka in en spion
som av honom kan göra en lydig klon

Kim Larsen
Gäst
Nybörjare

i would like to hear professor macdonald opinien on Obamas removal of habeas corpus

Habeas corpus (lat. for «du [skal] ha kroppen») er et juridisk prinsipp som går ut på at enhver person som er fengslet eller på annen måte frihetsberøvet, har rett til innen en fast tidsramme å bli stilt for en domstol. Prinsippet er viktig for å hindre vilkårlig frihetsberøvelse, og står sentralt i enhver moderne rettsstat.

https://no.wikipedia.org/wiki/Habeas_corpus

blandras
Gäst
Nybörjare
blandras

What The F…
MUST-SEE Crazed US Senator Attacks Defense Secretary for not Planning War With Russia!
https://www.youtube.com/watch?v=mC7Fz0d9H8M

Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi

Lindsay Graham är en idiot och en av AIPAC-judarnas mest Nyttiga idiot. När idioten Obama gör officiella framträdande brukar Graham-idioten stå vid sidan om Obama. Sinnessjuk gojim.

Herr Larsson
Gäst
Nybörjare
Herr Larsson

För jäkla intressant och bra program Radio Nordfront! Det börjar bli en bra samling riktiga godingar ni gjort nu.

Stå på er grabbar och bara kör på, hälsar Skåne!

Jeff
Gäst
Nybörjare

Ja, jag instämmer, det är faktiskt mycket intressant att lyssna.

Per Evertsson
Gäst
Nybörjare
Per Evertsson

Alltid lika trevligt att lyssna på Kevin MacDonald. En mycket klok herre. All heder åt honom för att han ställer upp så frivilligt.

MrWily
Gäst
Nybörjare
MrWily
Jag är ledsen av att behöva säga det, men vi hade redan vita områden, våra egna länder och våra egna städer. Som Macdonald säger så styrde vita och vita länder större delen av världen för bara några hundra år sedan, sedan tog vår altruism över, i våran absoluta högtid så lät vi Krokus Snokus komma in ur kylan och bjöd på allas våra rättigheter. Som jag ser det så är södra Sverige förlorat (rätta mig om jag har fel), det är dags för de som är bekymmrade för Sveriges framtid att retirera norrut, mot inlandet, där det finns billigare fastigheter,… Läs mer »
Bjovulf
Gäst
Nybörjare
Bjovulf

Ren galenskap. När vi retirerat är det för alltid. Hur skulle vi kunna återerövra land som vi lämnat över till främlingar?

Bravo
Gäst
Nybörjare
Bravo

Hört talas om taktisk reträtt? Städerna överlever inte utan producenterna (på landsbygden).

Bjovulf
Gäst
Nybörjare
Bjovulf

Ska krypa ihop i reservat och lämna resten av landet till främlingar?

Allan Sethsson
Gäst
Nybörjare
Allan Sethsson
Jag är också intresserad av Emils fråga om hur t.ex. recessiva anlag som blå ögon uppstod. Mina personliga tankegångar om detta är: I naturen så förekommer dominanta anlag som en specialisering, t.ex. bottenlevande fiskar utan ögon. Det är lättare att förlora recessiva anlag än vice versa, evolutionärt sett. Recessiva anlag ger många möjliga kombinationer, det är bl.a. därför svenskarna i synnerhet och vita överlag har så flerfalt antal fler genier jämfört de färgade underarterna (juden är färgad av antivitism). Vita fanns förr på fler platser än idag, bl.a. Indien och Egypten, där vi som vanligt byggde civilisationer. Var och när… Läs mer »
A
Gäst
Nybörjare
A

Sist = kackerlackor, som tom kan överleva ett förödande meteornedslag – och tack vare våra pigmenterade berikare finns en livskraftig stam av kackerlackor redan på plats även i Norden.

Allan Sethsson
Gäst
Nybörjare
Allan Sethsson

Så från början börjar inte naturen om.
Kackerlackor finns där de finns, fåglar kan flytta.
Vissa kråkfåglar är redan idag intelligentare än svartimporterna.

Men så illa blir det inte, om tusen är har vi en hudraprocentigt ljus värld. Naturens lagar kommer gälla i det kaos som kommer, och då blir intelligens en avgörande faktor igen.

MrWily
Gäst
Nybörjare
MrWily

Enligt Bocksagan så kom den vita rasen till efter att ha levt under is i över femtio miljoner år, likt fiskar på djupt vatten så blektes deras hy och deras ögon. När isen smälte så började de vandra jorden över, och spår av deras påverkan finns över hela jorden.

Danne
Gäst
Nybörjare
Danne

Gillar inte tanken på att skapa vita områden, eller verkar det vettigt att gå från att behärska mer eller mindre hela planeten till att inte ens lyckas behärska sina egna länder?

Macedon
Gäst
Nybörjare
Macedon

Tror han syfta på att med att skapa vita områden är det samma som att ta tillbaka vad som är vårt,reparering av rasfrämlingar.

Per Evertsson
Gäst
Nybörjare
Per Evertsson

Han sa ju i programmet att vi (svenskarna) måste börja repatriera folk. Situationen i USA är lite mer komplicerad. Det är därför som många amerikanska nationella kallar sig för ”separatister” och pratar om separation istället för repatriering, även om de självklart vill repatriera en hel del också.

Per Evertsson
Gäst
Nybörjare
Per Evertsson

OBS! Han använde ordet deportering, för att vara exakt.

BananaJoe
Gäst
Nybörjare
BananaJoe
Intressant avsnitt, ser fram emot samtalet om genetik och olika europeiska grupper. Om jag kolla på min egen genetik, så har jag en väldigt låg andel skandinavisk genetik, mer öst-europeé. Är dock 100% europé enligt tester. Har varit rasmedveten så länge jag kan minnas och vill inte ha främmande raser i min närhet ( alltså med detta menar jag aggressiva bosättare, inte turister). Märkligt nog så känner jag igen mig mer i blattarnas mentalitet än svenskarnas. Blattarna enighet i sin rasmässiga grupp är imponerande, deras rasism är imponerande, har aldrig fått något större stöd från andra vita, utan mest tvärtom,… Läs mer »
Nordseegermane
Gäst
Nybörjare
Nordseegermane
”Vi måste karva ut landområden för vita.” Javisst! Vi börjar med HELA Sverige, HELA Norden, HELA Europa, inkl. Ryssland, osv. Inte en enda meter land skall vi ge upp. Vi skall ej dra oss tillbaka för att leva som råttor och mus under jorden! Vinna skall VI, fienden skall krossas med alla medel. Mellan oss och seger står polis armeen ”regeringen” dolda krafter bakom ”regeringen”. Vi m+sta och kan (SMR!!!!) övertyga polisen att de är livsnödvändigt för DERAS överlevande att anslyta sig till oss och kämpa med oss och ej emot oss. Nör vi klarar denna första stegen skall armeen… Läs mer »
NSDAP
Gäst
Nybörjare
NSDAP

Vad sägs som att istället skapa ett ekonomiskt kollaps av dollarn?

Detta kommer på automatik ledda till raskrig.

Axel
Gäst
Nybörjare
Axel

Jävulskt bra. Trevlig herre, den där Kevin.

Jonsson
Gäst
Nybörjare
Jonsson

Återigen ett intressant och bra program som breddar vyn om
folk/politisska rörelsen zog/judaism. Den svåraste nöten nu för att göra cirkeln mer sluten är att hitta en neger som förstår den egentliga fienden. Ärligt talat så har jag inga bra namn att komma på i den här trasiga röran överallt, men de har ni mer koll på Im sure.

wpDiscuz