Professor MacDonald: ”Vi behöver fler som er i Motståndsrörelsen”

NORDFRONT. Denna vecka medverkar professor Kevin MacDonald i Radio Nordfront — och han genomför en mycket intressant intervju där han ger sin syn på viktiga frågor.

avsnitt29

Klicka för förstoring.

Här kommer avsnitt 29 av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg och Pär Öberg gästas i detta avsnitt av professor Kevin MacDonald.

MacDonald som är professor i psykologi vid California State University-Long Beach, är mest känd för sin användning av evolutionspsykologi för att förklara judendomen som en gruppevolutionär strategi.

Han menar bland annat på att vissa karaktäristiska drag som han attribuerar på judar, såsom etnocentrism, har uppnåtts genom eugenik under historiens gång, med syfte att utmanövrera icke-judar och minska självförtroendet och makten hos vita européer i Europa och USA.

På svenska har böckerna Kritikkulturen och Att förstå det judiska inflytandet utkommit, och böckerna går att köpa genom Nordfront förlag.

Nästa vecka kommer Radio Nordfront att intervju Kevin MacDonald på nytt, detta eftersom han ville att avsnitten skulle vara runt 1 timme långa för att behålla sin skärpa. Vi sparade således en del av lyssnarfrågorna tills nästkommande avsnitt.

Vi kommer även att under veckan publicera en notis där ni lyssnare får möjlighet att ställa ytterligare uppföljningsfrågor tills nästa veckas program.

Avsnittet gick bland annat in på:

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695

Lyssna på avsnittet (94 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind, Emil Hagberg och Pär Öberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

41 Kommentarer till "Professor MacDonald: ”Vi behöver fler som er i Motståndsrörelsen”"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Ser fram emot att höra professorn.

Er
Gäst
Nybörjare
Er

Ska bli intressant och lyssna på.

Jens
Gäst
Nybörjare
Jens

Har updaterat hela kvällen i väntan på detta avsnitt! Radio nordfront är guld för oss med monotona nattjobb.

Ove Rönnerdahl
Gäst
Nybörjare
Ove Rönnerdahl

Han var tydlig och vettig liksom Öberg när han spontan svarar på frågor.

Bra jobb radion!

Kapten Haddock
Gäst
Nybörjare
Kapten Haddock

Mycket bra och givande avsnitt. Ser fram emot när ni ska prata med han nästa vecka.

Verbal-Kint
Gäst
Nybörjare
Verbal-Kint

Bör klistras upp på Dailystormer illa kvickt. Förmodar att de skulle vara intresserade av att ta del av denna intervju också. Har inte lyssnat riktigt än men blir definitivt fredagens höjdpunkt!

PB031
Gäst
Nybörjare

Radio Nordfront är DEFINITIVT veckans höjdpunkt!

Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat
Visst är insektssamhällen intressanta studieobjekt, men jag tror att vi kan lära oss mer av sociala däggdjur som står oss närmare. Närmast oss primater står (förutom ett par små ordningar som Scandentia och Dermoptera) hardjuren och gnagarna. Utmärkande för dessa är att inom de socialt utvecklade grupperna, exv råttor, bävrar och kaniner, så spelar hanarna en betydligt större roll bl.a som ledare, än hos myror och bin där de är reducerade till kortlivade drönare och myrhanar, med enbart reproduktiva uppgifter. Drönare utrotas av arbetsbina då sommaren är slut, förutom de som redan dött i samband med parningen; myrhanar slutar också… Läs mer »
Allan Sethsson
Gäst
Nybörjare
Allan Sethsson

I ”Der jude als weltparasit” står det:
Ur biologisk synvinkel, så är juden en stabiliserad, inavlad mix av extrema raser och rassopor. Konceptet ”kontraras” avser primärt den destruktiva söndrande effekten av juden inom naturliga raser.

j2
Gäst
Nybörjare
j2
I have a question for next week. How does a jewish upbringing handle childrens question about death and mortality? How does it deal with introducing the concept of our inevitable death to children? I think this is a very important question. Jewish culture obviously knows what it is doing in so many things, it truly produces a competitive people, like it or not. And this is one of the areas where the western world and our science and rationality have no answers to give. The destruction of the west is most pronounced in sweden. And sweden is also one of… Läs mer »
oloff
Gäst
Nybörjare
oloff

Går det att få tag i andra böcker med McDonald? Vill helst inte sponsra sånt som släppts från Nordiska Förlaget/Arktos eller Logik Förlag eftersom jag är nationalsocialist.

Robin Palmblad
Admin
Nybörjare

Båda böckerna finns att köpa genom Nordfront förlag. Länkarna finns i artikeln ovanför.

oloff
Gäst
Nybörjare
oloff

Jo jag vet. Men de som säljs där är båda förlagens utgåvor. Så man stödjer indirekt båda förlagen genom att köpa deras släpp. Inte möjligt för Nordfront att ge ut böckerna på nytt under vårat egna förlag?

Marre88
Gäst
Nybörjare
Marre88

Man går upp på morgonen,allt är skit , ont i kroppen men då man lyssnat på dessa eminenta Motståndsmän känns allt plötsligt toppen.

Tuuuuusen tack för att ni finns !

Homo Academicus
Gäst
Nybörjare
Homo Academicus

Hade varit intressant om McDonald fått lägga ut sina teorier i polemik med någon av hans akademiska antagonister. Då hade diskussionen kunnar förtydliga motståndet på ett annat sätt. Men han är kanske försatt i ”karantän” och stigmatiserad från sin position i akademin.

Birgitta
Gäst
Nybörjare
Birgitta

Veldig bra intervju . Gleder meg til neste gang !

Jalle
Gäst
Nybörjare
Jalle

Fattar inget. Är så packad!

Sanny Månsson
Gäst
Nybörjare
Sanny Månsson

Det kan lätt bli så om man är en anhängare av rödvinsvänstern som trollar.

micke
Gäst
Nybörjare
micke

utmärkta frågor av er alla på radionordfront,metaforer med djur är en bra metafor så kanske folk förstår bättre:=)

Påläst
Gäst
Nybörjare
Påläst

Var har han sagt det där om ”med syfte att utmanövrera icke-judar”?

Adolf
Gäst
Nybörjare
Adolf
Tomas
Gäst
Nybörjare
László
Gäst
Nybörjare
László

Bra program!
K.Mac är min vän och jag vet att han är absolut bästa psykolog i USA .
Glöm inte zigenare som är lika mycket parasiter som j-parasit när ny prata om utkastad befolkning vänder sig till parasitism.
Kitartás! László.

László
Gäst
Nybörjare
László

I understand why the holohoax is important in Sweden, but at one point you all can just drop it and ignore it . Explain to folk that since we didn’t do it, we were born after 1945, we are not guilty, we are not responsible, we will not pay for it , happened or not .
Concentrate on the compensation money we / Germany, Austria, Hungary, Poland, France, Italy / pay for something our grandfather may have done !
Prata om parasitism :
USURY is the key word here . :)

NS53
Gäst
Nybörjare
NS53

Emil undrade varför inte America har starka arbetar fack. Jag läste om detta för en stund sedan, minns inte var , men skall försöka hitta linken.

Men det har att göra med det att då ”the Unions” började få för mycket inflytande så började storföretagens lobbyister att mot arbeta dessa. Och av pga detta som tillkom nya lagar som gjorde det svårare och svårare för en arbetare ich fack att kuna stå upp. Det är så i USA, att de som har dollars är dom som bestämmer.

Frodo
Gäst
Nybörjare
Frodo

Bra och intressant program.
Tycker er engelska är mer än väl godkänd så det ska ni inte yvas över.
Försökte Öberg komma ut som identitär i eftersnacket men blev tillrättavisad av Hagberg?

Gnapp
Gäst
Nybörjare
Gnapp

Mycket intressant avsnitt. Till nästa vecka föreslår jag att ni låter Macdonald prata mer djuplodande om just de gruppevolutionära strategier som han är expert på. Det känns som om ni klappade varandra på axeln lite, och bara snuddade vid ämnet. Låt honom tala mer om den judiska inblandningen i psykologin, antropologin och den övriga ”humanioran”, och även inom finans, massmedia och kulturlivet.

Hottis
Gäst
Nybörjare
Hottis

Höggradigt intressant program om evolutionsbiologi och jämförelse av mikro- och makrokosmos. Kom inte och säg att radio Nordfron inte är brett.

Ser fram emot nästa program med professor McDonald.

Vilhlemina
Gäst
Nybörjare
Vilhlemina

Tack för en av de mest intressanta intervjuer jag hört.
Fick svar på många frågor.
En fråga till nästa vecka:
”As a professor in psychology what do you think about the enormous Jewish influence in that area from the very first beginning?”

Yoda
Gäst
Nybörjare
Yoda

Förstår Hagbergs intresse för sociala insekter och deras samhällsstrukturer. Man kan lära sig massor av hur makrokosmos fungerar genom att studera mikrokosmos.

Ludde
Gäst
Nybörjare
Ludde

Riktigt bra avsnitt! Hur bra Macdonald än är på allt så tycker jag att ni satt fast honom på dom bra punkterna som jag undrar över. Man fick mer direkta svar.

Alternativ media i Sverige ligger längt efter även om den börjar ta sig.

Rolf
Gäst
Nybörjare
Rolf

Programmet vat superbra, men han ville inte svara om holohoax.
Nu undrar jag vilken uppfattning han har om Elfte septemberhändelserna, vilka som låg bakom.

Per Evertsson
Gäst
Nybörjare
Per Evertsson

Skrämmande vilken dålig engelska ni pratade. ^^

Ludde
Gäst
Nybörjare
Ludde

Då får du spela in ett eget avsnitt och visa oss hur bra din engelska är. Vilken gäst ska du bjuda in? :)

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

Märks att du är van vid Sverige, världens bästa land på engelska som främmande språk. Åk till Ryssland eller Kina vet jag och försök föra en avancerad dialog med vanligt folk på gatan.

Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi
Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi
Jag har en fråga till McDonald: I somras träffade jag en amerikan. Det första jag frågade honom var om han vet vad AIPAC är? Vi pratade non-stopp i två timmar. Det visade sig att han är extremt judemedveten, läs: Extremt påläst och kunnig om all sk’it judarna håller på med. Skillnaden mellan judemedveten, jew aware och judeklok, jew-wise är om du kan förklara varför judarna gör som de gör. Jag är judeklok så det slutade med att han frågade varför judar gör si och så, och jag förklarade. Det var många: -AHAAAA … I see… Vi pratar fort bägge två… Läs mer »
Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi

Jag vill understryka att det var han som började prata om att judarna har börjat tala klartext. Jag hade inte sagt ett ord om detta. Det nästan kusliga är att jag själv gjort samma konstaterande med samma tidslinje.

Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi
Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi
Har lyssnat två gånger nu Bra jobbat pojkar! :-) McDonald är stor och det är stort av er att fixa en intervju med McDonald. Jag pratar bra engelska men jag har dagar då jag låter som en femteklassare som försöker prata skolengelska. Don’t worry about it kids ;-) Ni har betydligt större ordförråd än många infödda engelsmän. Vid 58 min säger McDonald: We … senare säger han We upprepade gånger, han är betydligt radikalare vit än jag uppfattat McDonald innan. Vid 1h o8 (68 min) gör McDonald en oerhört viktig kommentar. Han säger ungefär: We don’t hear any call for… Läs mer »
Scandi
Gäst
Nybörjare
Scandi

En sak till: Ni borde kunna fixa en transcript av intervjun.

wpDiscuz