Populär deepfaketeknik oroar makten

TEKNIK. En kinesisk app där man kan sätta vilken persons ansikte som helst i vilket sammanhang som helst har blivit populär.

En ny kinesisk mobilapplikation där man kan sätta vilken persons ansikte som helst i vilket sammanhang som helst – så kallad deepfake-teknik – har blivit den mest sålda appen den senaste veckan i Kina.

Man kan ladda upp en bild på sig själv för att på så sätt få det som att se ut att man medverkat i exempelvis TV-serien Game of Thrones.

Lägger man upp flera bilder på sig själv eller en annan person när personen till exempel blinkar eller gapar blir deepfakevideon ännu mer trovärdig.

Eftersom den nya tekniken i dagsläget är tillgänglig för allmänheten är folkfientliga politiker mycket oroliga för den. Den judisk-amerikanske kongressledamoten Adam Schiff vill lagstifta mot tekniken för att enligt egen utsago skydda mot fejkade påverkanskampanjer inför 2020 års presidentval.

Även om många inte tycker att den nya tekniken i grunden är något bra menar dessa dock att ju mer utspridd tekniken är, desto lättare blir det för människor att betvivla saker de ser på en TV- eller mobilskärm. Blir deepfakevideor däremot förbjudna kommer det vara fritt fram för etablissemangsmedier att producera mer kontrollerad fake news.

Källa:
China’s Red-Hot Face-Swapping App Provokes Privacy Concern

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
nordboKlausSamuelEthny Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ethny
Medlem

Snacka om vilken propaganda man skulle kunna göra med folkmördarpolitiker och faktiskt lägga ord i deras mun om vad de i verkligheten tycker, tänker och vad deras riktiga mål är. Inte deras tramsande om ”humanitärt bistånd”, ”allas lika värde”, ”alla lika inför lagen”.

Samuel
Medlem

”Det har jag inte sagt.” – Men du menar det egentligen?

Ethny
Medlem

Mera ”Vi behöver arbetskraftsinvandring från tredje världen p g a att äldre kommer gå i pension.” (Bara som exempel då de hela tiden byter ut vilket skäl, just för att det ska passa med nuet).

När de i själva verket tänker ”Vi behöver invandrare för att byta ut befolkningen, sprida dekadens, motsättningar och slutligen folkmord på ((())) begäran.”

Klaus
Medlem

Det måste oroa alla. Men makthavare är de som förfalska mest:
uppdragsmålningar, foton, film, texter, språk, historia, allt som tjänar särskilt Illuminati-judarnas världsherravälde. Subliminal (hörs inte, ses inte, känns inte, m.m., medveten) budskap och information är möjligt visuellt och auditivt, sannolikt med varje sinne, t.ex. smaksinne.
Auditiv manipulation och direkt minnes- och tankemanipulation med hjälp av särskilda frekvenser på elektromagnetiska strålar är ”Mind Control” som fungerar utan direkt kropslig kontakt!
Ansiktsmanipulation (grimaser) i realtid är uppenbarligen också möjligt under filmreportage:
https://youtu.be/ohmajJTcpNk

nordbo
Medlem

nån som hade skiftat huvudet på al gore och soros med den stackars utnyttjade Greta.?

Förstår inte varför med tanke på att allt vad dessa styrda politikslavar säger eller för den delen finns på bild är redan där äkta och gratis – man behöver knappt krydda ens med text längre.

Givetvis så behövs det översättningar och debunk från artiklar.

nordbo
Medlem

Hollywoodteknik som användes i TV-sammanhang för att visa 9/11 med 2 plan som flög in, när det egentligen bara var ett plan osv.