Polsk politiker om hjälpen till Sverige: ”Våra hjärtan är med det svenska folket, inte med den svenska eliten”

POLEN. I en intervju med Nyheter Idag säger Dominik Tarczyński från det polska regeringspartiet Lag och rättvisa att de inte skickat hjälp till brandbekämpningen i Sverige på grund av någon lojalitet till Sveriges regering, som han kritiserar med starka ordalag. Istället menar att att det är av medmänsklighet och kärlek till det svenska folket.

Som Nordfront tidigare idag rapporterade via Fjällsjö Nyheter har Polen skickat förstärkning till Sverige i form av brandmän och brandbilar. Detta för att hjälpa stävja de många skogsbränder som härjar i landet, då MSB och propagandaminister Dan Eliasson meddelat att man inte har resurser att släcka dem alla.

Dominik Tarczyński från det polska regeringspartiet Lag och rättvisa har inte mycket till övers för svenska politiker. Men han hjälper mer än gärna det svenska folket. Foto: Adrian Grycuk (CC BY-SA 3.0).

Många debattörer med globalistiska lojaliteter har nu passat på att hylla superstaten EU för den hjälp som Sverige har erhållit av bland annat Polen. Men i en intervju med Nyheter Idag slår den polske politikern Dominik Tarczyński ifrån sig det resonemanget.

— Det är ett skämt. Det har ingenting att göra med Europeiska Unionen. Det är våra polska hjärtan, vi vill hjälpa. Alla vet det, säger han till Nyheter Idag och fortsätter:

— Det handlar inte om Europeiska Unionen, det handlar inte om strukturer, olika avtal eller olika dokument. Det handlar om mänsklighet, om någon behöver hjälp är vi beredda att hjälpa.

Tarczyński tillhör det nationalkonservativa regeringspartiet Lag och rättvisa, som har blivit hårt ansatta av globalistiska krafter för sin konservativa politik och framförallt sin hårda linje gentemot EU-krav om massinvandring till landet. Detta har bland annat resulterat i att landet fick byta ut sin populäre premiärminister Beata Szydlo mot den judiske bankiren Mateusz Morawiecki.

Sveriges maktelit har också framträtt som Polens kanske skarpaste kritiker. När landet firade sin nationaldag förra året kallade exempelvis Sveriges justitie- och inrikesminister Morgan Johansson (S) firandet för en demonstration […] med starka nazistiska och antijudiska inslag” som ”måste slås tillbaka”.

På samma sätt är Tarczyński kritisk till Sveriges regering och menar att den politik som förs kommer att leda till landets undergång.

— Sverige håller på att förstöra sig självt, jag kan inte hjälpa det, det är ert beslut. Svenska regeringen är i färd att förstöra er identitet, er historia. Och visst, det är ert demokratiska beslut. Men Polen kommer aldrig gå med på att ge upp sin identitet. Vi kommer aldrig säga att vi inte är kristna i kulturen, i lagen eller i våra rötter, säger han.

Han menar också att hjälpen sker utifrån en känsla av lojalitet till svenskarna, inte landets maktelit:

— Våra hjärtan är med det svenska folket, inte med den svenska eliten. Vi vet att nuvarande elit kommer att försvinna. Vi hjälper det svenska folket, inte er regering. Det har inget att göra med politik, säger Tarczyński och fortsätter:

— Vi kallar inte oss bättre än andra, vi försöker säga att vi är logiska. Vi vill ha ett enat Europa baserat på kristna värderingar. Och vilka är de europeiska värderingarna? Det är romerskt rättssystem och grekisk filosofi. Det är vår identitet. Det är en del av vilka vi är.

Källa:
”Våra hjärtan är med det svenska folket, inte med den svenska eliten”
Fyra skogsbränder så stora att de inte går att släcka

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

30
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
22 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
LingonetDen-KristneLottaGrottbjörnenJan Hjelm Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Det svenska folket röstade på anti-vita rasistiska marxister. Man måste hoppas att det svenska folket kommer att rösta på oppositionen Nordiska motståndsrörelsen i september och förbättra relationer till det polska folket.

Påläst
Medlem

Sjuklövern är en sektliknande våldsbejakande sionistgrupp.

Karl-Путин A
Medlem

Det finns ingen 7-klöver, det finns en 8-klöver vars agenda är att utrota det svenska folket, plundra Sverige och förvandla det till ett u-land. Vart och ett av åttaklöverns blad låtsasdriver vissa frågor för att locka till sig dessa väljare.

(Mp) utger sig vara ett miljöparti, men är ett (((elitsstyrt))) invandringsparti.

(C) utger sig vara ett landsbygdsparti, men är ett (((elitstyrt))) invandringsparti.

(SD) utger sig för att vara ett invandringsmotståndarparti, men är ett (((elitstyrt))) invandringsparti.

Osv, osv……

Henke Himmlär
Medlem

Ja men alla partier säger ju mer eller mindre öppet och ofta att de är just FÖR rasfrämlingar i Sverige. Inklusive SD. Det skrivs helt öppet i fiendemedia närapå dagligen.. Har man missat det så är man utvecklingsstörd.

Och även om folk har lurat sig själva till att tro att SD är bättre än de andra så röstar fortfarande 75% på just de andra. Snacka om total majoritet!

Karl-Путин A
Medlem

Alla är öppet invandringspositiva, det stämmer, de skulle likaväl kunna gå ihop till ett enda parti och inget skulle förändras för vare sig svensson eller mohammed. Invandrarna skulle komma i första hand som vanligt och svensken diskrimineras och förföljas, men då skulle systemet bli så uppenbart för alla; att vi faktiskt lever i en kommunistdiktatur och det skulle kunna leda till folkresningar eller andra problem. Genom att dela upp sig grupper med olika partinamn så får man systemet att framstå som demokratiskt, svensken får låtsasvälja vart fjärde år och sen är alla glada och nöjda. I DDR var det likadant;… Läs mer »

Henke Himmlär
Medlem

Ja men när ALLA partier i riksdagen tycker likadant på den viktigaste punkten, dvs rasfrågan, så måste ju folket börja rösta på något annat alternativ snart. Dvs Motståndsrörelsen. Samtidigt, som jag påpekade, så väljer ju uppenbarligen 75% att INTE rösta på SD trots att det partiet av de andra påstås vara ”rasistiskt”. Jag menar, det här tjatet om att folket luras hit eller dit stämmer ju inte. Jag läser dagligen i fiendemedia hur Socialdemokraterna och andra vill tvinga på oss rasfrämlingar. Dessutom skriver fiendemedia öppet om kostnader för invasionen och kriminalitet osv osv. De skriver tillräckligt mycket och öppet om… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Större delen av det svenska folket är så hjärntvättat att de inte ens vågar tänka tanken på ett vitt rasrent Norden, för då skulle de vara rasister och Hitlers gasugnar skulle snart gå på högvarv igen och 6 miljoner judar till skulle Förintas.

Ja, det är väl ungefär så de flesta svenskar tänker, bekvämare då att svälja politikernas floskler och inbilla sig att deras försiktiga petande på problemet ska göra Sverige bättre – dubbeltänk.

Henke Himmlär
Medlem

Nej. Jag konstaterar att väldigt många snarare faktiskt är antisvenska och hatar särskilt vita män (V+MP+FI m fl), medan vissa andra bara är likgiltiga till rasens överlevnad (L+C) eller åtminstone ser realistiskt på situationen och ser till sin egen privata ekonomi istället (M+KD).

På ett ungefär så.. Du kan tjata hjärntvätt hur mycket du vill. Då är det snarast hela den ”svenska” kulturen du får angripa i så fall för i fiendemedia läser jag fanimej hur de skriver om sitt antisvenska hat HELT ÖPPET!

Karl-Путин A
Medlem

Men hur kan så många svenska kvinnor hata svenska eller vita män öht? Kalla det indoktrinering under en hel livstid istället om du tycker att det låter bättre än hjärntvätt.

Det står ju i (((deras))) gamla skrifter att de ska vända broder mot syster, folk mot folk osv mot varandra. Det är ju precis detta de jobbat stenhårt med sen Sverige blev mångkulturellt 1975.

Henke Himmlär
Medlem

Om den här hjärntvätten du ständigt tjatar om var dagens sanning och människor inte tänkte själva så vore det rimligtvis så att folk i alla partier tyckte likadant (på ett ungefär likadant åtminstone). Nu är ju emellertid fallet att Mp+V är extremt mycket mer hatiska mot allt svenskt än alla andra. Samtidigt är moderater och sverigedemokrater mycket mer rasmedvetna än genomsnittet. Ok. Om en indier föds, växer upp och blir hindu, är han då hjärntvättad eller bara ett resultat av sin kultur? Är DU hjärntvättad när du dricker en eller annan öl emellanåt eller är det resultatet av din kultur?

Karl-Путин A
Medlem

Läs Sions vises protokoll och några artiklar om Frankfurtskolan så kommer du att förstå bättre hur hjärntvätten utförs och dess mål.

https://sv.metapedia.org/w/Frankfurtskolan

https://en.wikipedia.org/wiki/Frankfurt_School

Påläst
Medlem

SD har dock inget att säga till om i riksdagen. Annars har du naturligtvis rätt i att SD är av samma skrot och korn som Sjuklövern.

Läste f ö att Kasselstrand är emot muslimska friskolor. Så länge muslimerna är här ska de naturligtvis hållas borta från svenskarna så mycket som möjligt. NMR är det enda vettiga partiet.

Karl-Путин A
Medlem

På vilket sätt skulle muslimska friskolor göra det bättre för oss svenskar? Då slipper ju våra svenska barn muslimerna i skolan.

Förbjud judiska friskolor istället. Då skulle ett antal judar känna sig tvingade att flytta härifrån.

Sigfrid
Medlem

All heder till Polen som ställer upp trots att vår regering hatar detta land för dess värderingar.Det gäller att rösta rätt i höst annars fortsätter förfallet.HELL SEGER.

Jan Hjelm
Medlem

Jag ska, som en enskild svensk, skriva ett personligt brev till Tarczyński och tacka honom och det polska folket för deras hjälp.

Lingonet
Medlem

Hälsa fråm mig.

Jan Hjelm
Medlem

Brevet är redan postat, men jag skrev att vi är många vanliga svenskar som är tacksamma för det polska folkets stöd och mycket besvikna på Regeringens brist på planering och nonchalanta attityd när Sverige brinner.

Grottbjörnen
Medlem

pratat med både vanliga folk från runtom i europa, finnar, polacker, ryssar, amerikaner tom. japaner och alla tar upp att de är ledsna över hur det är i Sverige och att Sverige håller på att försvinna, jag har varnat dom för att aldrig låta det gå så långt…tänk att alla i hela världen verkar se hur illa ställt det är med sverige och hennes folk, men bara en minoritet av alla svenskar har fattat det, ibland får man känslan av att sverige är en brinnande lada och att de flesta svenskar är kossor som har blivit så förslavade och fördummade… Läs mer »

Henke Himmlär
Medlem

Ja. Samtidigt finns det ytterligare en aspekt som vi aldrig tar upp här men som jag tror är viktig. Många är motståndare till det som händer, bl a många moderater, men de är övertygade om att det ändå redan är för sent att rädda Sverige så de röstar vidare för ett alternativ som åtminstone ger dem personligen mer pengar i plånboken tills kollapsen är ett faktum.

Ytterligare en stor del vill bara se skiten gå under nu. Ingen tror egentligen att någonting med Sverige går att rädda utan nu avvaktar folk vad som händer efter sammanbrottet.

Grottbjörnen
Medlem

ja men det måste ju finnas en gräns där folk vaknar upp ändå, kanske naivt att tro att alla ska göra det, men definitivt fler har ju börjar,tex jag själv var ju röding innan jag blev NS, visst fattade jag att invandringen var ett problem men man förträngde det sålänge det gick och tänkte att det löser sig, sen när alla kom hit från ”syrien” och fan vet var, och våldtäkterna ökade med 300% över en sommar, taharush, marockanska gatubarn mm. mm.medans politikerna mässade om hur bra allting var och att alla som inte tyckte det var ”Rasister” så fattade… Läs mer »

Lingonet
Medlem

Även efter den gränsen kommer majoriteten bananer fortfarande tro att ”Löven fixar det här”.
Enda förhoppningen är att NMR`s aktivister (heroiskt jobbat grabbar och tjejer) hinner informera tillräckligt många att det räcker till platser i riksdagen.
Gu nåde det parti som försöker förleda folket då!

Lingonet
Medlem

Själv informerar jag så många jag kan om situationen och NMR på eget bevåg, och tar alla debatter, ej medlem än, många som söker.
Tills dess, gör så mycket jag kan.
Mina inlägg kan ibland verka defaitistiska, men jag är säker på att de flesta här har godt sinne för ironi och sarkasmer.
Jag ger aldrig upp!

Grottbjörnen
Medlem

ja det är det som är grejen tror jag, informera folk om vad som verkligen är på gång, ta upp det i lunchrummet på jobbet, vid matbordet, när du möter bekanta på stan eller var fan som helst, tjata tjata så att folk får det upptryckt i ansiktet,även om du blir stämplad som ”rasist”, det är inget farligt och det blir mer o mer rumsrent… det var delvis mina nationella arbetskamrater som fick mig att gå över till den goda sidan….som det sägs ”får man höra en lögn tillräckligt många gånger så tror man att det är sanning” tänk då… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

tro mig, även om rödingar verkar oberörda över vad motståndsrörelsen och andra nationella grupper säger och lägger fram bevis på så går de hem och funderar på om det verkligen kan stämma, förr eller senare så lossnar det…kolla på Almedalen tex. du ser faktiskt klart o tydligt på ansiktsutrycken på många motståndare som man debatterar med att de är osäkra och faktiskt funderar på om motståndsrörelsen har rätt eller inte…bli inte förbannad och försök krossa dom med argument utan prata lugnt och sansat så kommer de att lyssna, förr eller senare så lossnar det, det kan sitta långt inne ibland… Läs mer »

Lingonet
Medlem

Skiten går redan under!
Media och politiker vägrar konstant att dra kopplingen till halvmiljonen fulhudingar av suspekta ursprung med en lång historik av bränder mm. till och med hemifrån.
Hoppas det blir en lång och torr sommar, svenne banan behöver ammortera kostnaderna av sina politikerval.

Lingonet
Medlem

Grodan i grytan.

Lotta
Medlem

THANK YOU POLAND! 😇💛

Den-Kristne
Medlem

En klok och omtänksam polsk man.

Lingonet
Medlem

Jag sitter här 100% sjukskriven med stora doser medicin, och vill cykla ut och göra en insats.
Kanske inte, då får väl räddningsstyrkan en till att bekymra sig för och kanske rädda livet på.
Jag gör nog minst onytta här hemma.

Lingonet
Medlem

All heder till alla ni svenskar som tar eget initiativ och väljer att hjälpa till rädda landet på eget bevåg och börs.