Politiskt korrekta gör hatet dubbelt

BOLLNÄS Tidningen Hela Hälsingland skriver idag om ”näthat” efter att en artonårig flicka gruppvåldtogs i Bollnäs. Det är sant att händelsen i Bollnäs har rivit upp många arga känslor, men att Hela Hälsingland förvärrat denna ilska genom sin makabra journalistik borde vara lika uppenbart.

Kompisarna skryter för varandra om hur de våldtog den svenska flickan. De visar upp filmer från överfallet för andra som ler och klappar dem på axeln. Precis så kan det ofta se ut efter en gruppvåldtäkt. Överfallsvåldtäkter med förövare som våldtar en kvinna i grupp följer ett mönster. Gärningsmännen har utländsk bakgrund och offret är en svensk kvinna. Syftet är att utöva makt med brutalt våld och sexuell förnedring. Den sexuella våldshandlingen riktas inte bara mot den enskilda kvinnan utan även mot hennes familj, vänner och landsmän. Precis som i primitiva krig används det sexuella våldet på kvinnor som ett sätt att förnedra sin fiende. Beteendet kan härledas till den juckande hunden som vill dominera över den andra hunden och därigenom befästa sin status. Det finns andra brott som begås av personer med utländsk bakgrund och som riktas mot svenskar där motiven är likartade. Ungdomsrån följer ofta samma etniska mönster. Avsikten med att stjäla en ung svensk pojke eller flicka på jacka och mobiltelefon är att skrämma och förnedra.

Tidningen Hela Hälsingland bidrar till det ökade ”näthatet” genom sin makabra journalistik.

 

Politiskt korrekta försöker medvetet dupera, ljuga och förneka så att sammanhangen inte kommer fram. Istället går det bra att tala förbi saken genom att skriva om kvinnor som går lättklädda och män som dricker alkohol, att antyda att vädret kan beskyllas för att det sker överfallsvåldtäkter och så vidare. Det mest kärnfulla argumentet de politiskt korrekta kan komma med är att ”svenska män våldtar också”, varpå de med överlägsen min sätter upp hakan i vädret och högtidligt förklarar att debatten mot de hemska svenska rasisterna är vunnen. Det var lättare att hantera opinionen tidigare, innan Internet och alternativa medier fanns. Då var det lättare att dölja händelser och styra debatten över huvudet på de godtrogna medborgarna med näsan i DN vid morgonkaffet eller med blicken mot teveapparatens nyheter på kvällen. Mot bakgrund av alla artiklar som skrivits på tidningen Hela Hälsingland är det lätt att tro att journalisterna där lever kvar på 1980-talet när invandring var något relativt nytt och när alternativa röster utöver socialdemokraterna knappt hördes.

I denna stund kan vi ha goda skäl att anta att männen som våldtog den artonåriga flickan i Bollnäs för en vecka sedan skrattar och skryter över vad de har gjort både inbördes och inför andra kompisar. De kanske ser sig själva som krigshjältar genom sitt bidrag för att förnedra och underkuva den svenska befolkningen. Våldtäktsmännens värderingar, motiv och kvinnosyn är däremot ingenting som de politiskt korrekta, med tidningen Hela Hälsingland inkluderad, vill kritisera eller ens erkänna existensen av. Att flera människor är arga och rent ut hatiska på nätet borde vara förståeligt för de flesta uppriktiga människor. Att detta ”näthat” har blivit ännu starkare genom journalister från Hela Hälsingland borde vara övertydligt. Därför borde tidningen vara den sista att ondgöra sig över dess förekomst.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

13 Kommentarer till "[s35]Politiskt korrekta gör hatet dubbelt[/s35]"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Erik M.
Gäst
Nybörjare
Erik M.
Om ”näthatare” markerar en distinkt skillnad mellan mig och redaktionen på Hela Hälsningland så är det en hederstitel. Jag vill under inga som helst omständigheter förknippas med skojarna på våra gamla dagstidningar. Jag är empatisk och bryr mig om vad som händer i samhället. Jag mår illa vid tanken på vad flickan har råkat ut för och vad andra flickor kommer att råka ut för på grund av journalister likt de på Hela Hälsingland. Genom sitt undermåliga arbete och medvetna lögner har journalisterna krattat sanden för fortsatta övergrepp mot oskyldiga kvinnor. Jag hatar sådan usel journalistk. Därför är jag en… Läs mer »
Stolt svensk
Gäst
Nybörjare
Stolt svensk

Väl talat.

Marulk2
Gäst
Nybörjare

Många av de kvinnliga vänster/islamvurmarna har aldrig ens fått en komplimang på krogen. Så ful blir man oftast, av att bara äta veganmat.

Så jag förstår att de hatar oss svenska män, som inte ger dem uppmärksamhet. Utan istället föredrar de muslimska männen som tar allt. Som vinkar åt dem som om de vore katter. Allt faller på plats nu.

Linus
Gäst
Nybörjare
Linus

Jag kan inte hitta ”anti-rasist” evenemangen på Facebook. Kan nån hjälpa mig?

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa
Det som hänt flickan i Bollnäs är vidrigt, men det finns det som är ännu vidrigare och det är att det har hänt förut och troligen kommer det att hända igen. Men och det är det viktigaste, att när människor reagerar med ilska på det som hänt, blir de som kallar sig för antirasister genast eggade och måste ut för att… ja, vad är det egentligen de tror att de sysslar med? Själv anser jag att en våldtäkt som sker på detta sätt är något av det mest rasistiska vi kan hitta. Men det är inte det som engagerar dessa… Läs mer »
Tyrfing
Gäst
Nybörjare
Tyrfing

Att de har mage att skriva om ‘näthat’ när prob. med våldtäkter blir allt värre. Jerzy snickesnacki skyllde väl på att det var semester och nått om att inte klockan ringde på morgonen!
Vad är det för sorts hennar som har skapats i detta vidriga samhälle?
Det borde ju va mer normalt att folk för en demonstration mot våldtäkter och rasismen från invandrare.
Att blattar får utföra dessa krigiska gärningar utan någon sorts reaktion från ‘eliten’ och media är sjukt. Jag längtar tills dagen då dessa jävla ‘barbarer’ jagas upp och skjuts.

Agaton Sax
Gäst
Nybörjare
Agaton Sax

”Att blattar får utföra dessa krigiska gärningar utan någon sorts reaktion från ‘eliten’ och media är sjukt. Jag längtar tills dagen då dessa jävla ‘barbarer’ jagas upp och skjuts.”

Vem är ELITEN?

Du längtar tills dagen då dessa jagas och skjuts? Den dagen kommer aldrig om du inte själv börjar jaga, man kan inte sitta och vänta på att någon annan ska börja jaga åt dig. Blir du utsatt så är det bara att JAGA tills du hittar gärningsmannen och sedan ta det därifrån…

Håkan
Gäst
Nybörjare
Håkan

Pk-Sverige gör hela tiden allt för att mörka alla negativa konsekvenser invandringen för med sig.Men tack vare dagens info möjligheter får dom allt svårare att hemlighålla det som sker.Förhoppningsvis vaknar allt fler svenskar ur sin slummer och reagerar innan det är för sent.Och när den dagen kommer ska dagens ansvariga dömas för sina brott mot svenskarna.

Moder Svea
Gäst
Nybörjare
Moder Svea

Tyvärr styrs Sverige av en hop av nervösa gråtfyllda kvinnor i övre medelåldern.
Dessa kvinnor gråter sig till sömns varje natt och tycker synd om allt och alla.
De tror aldrig att någon någonsin kan göra något ont mot någon annan medvetet.
Vi svenskar skall ge bort allt, alla våra pengar, våra jobb och våra bostäder, bara alla världens ”behövande” får det bättre.
När skall Sverige vakna ur denna parodi ?

Ola med k-pisten
Gäst
Nybörjare
Ola med k-pisten

så sant!

ferdinand
Gäst
Nybörjare
ferdinand

det hetter inte nervösa och gråtfylda kvinnor.prova med hopplösa psykfall. låter så mycket bätre.med särskilld utskriftsprövning.tack.

Mattias
Gäst
Nybörjare
Mattias

Klockrent!

ferdinand
Gäst
Nybörjare
ferdinand

var har margot vahlström gömd sig med hennes stora käft? kämpar hon i afrika så kvinnor där inte blir våldtagna av negrer? djävla landsförrödare.

wpDiscuz