Politiskt korrekt tramsande på Grammisgalan

INRIKES. Under Grammisgalan som sändes igår på SVT gjordes politiskt korrekta utspel mot rasism. Sebbe Staxx från hiphopgruppen Kartellen uppmanade bland annat publiken att resa sig upp med höjd knuten näve mot rasism.

Sebbe Staxx.

Sebbe Staxx.

Igår sändes Grammisgalan på SVT 1. Programledare för programmet var Gina Dirawi som har palestinska föräldrar.

Publik

Hjärntvättad publik tar avstånd från rasism på uppmaning av Kartellen.

I programmet förekom minst två politiskt korrekta utspel. Det första utspelet stod Sebbe Staxx och hiphopgruppen Kartellen för när de efter att de framfört en låt uppmanade publiken att resa sig upp mot rasism samt höja en knuten näve.

"Loreen".

”Loreen”.

Det andra politiskt korrekta utspelet stod artisten Loreen för. Loreen, som egentligen heter Lorine Zineb Nora Talhaoui och är av marockanskt ursprung, sjöng ”no racism will stay alive” på scenen. Huruvida det ska tolkas som ett mordhot mot oliktänkande är dock oklart.

På förra årets Grammisgala skapade den mångkulturella hiphopgruppen Labyrint rubriker genom att öppet röka drogen cannabis under galan.

Källa:
Grammis 2014

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments