Politiska trakasserier istället för att utreda våldtäkter – hör Niklas Yngwe berätta om hur polisen prioriterar

SAMHÄLLE. På ren jävelskap förverkade polisen Niklas Yngwes sons leksakssvärd. Under aktiviteten ägnade man sig även åt otillåten brottsprovokation och förföljde aktivister sedan aktiviteten var avslutad. Niklas Yngwe berättar. 

Listen to ”URKLIPP: Politiska trakasserier istället för att utreda våldtäkter – hör Niklas Yngwe berätta om hur polisen prioriterar” on Spreaker.

Det var under lördagen som Nordiska motståndsrörelsen besökte Norrköping för att bedriva valarbete. Aktiviteten gick mycket bra och många diskussioner ägde rum, berättar gruppchefen Niklas Yngwe i aktivistpodcasten Mer än ord.

Niklas Yngwe

Men under valarbetet ägnade sig polisen även åt regelrätta politiska trakasserier, vilket Nordfront har berört i en tidigare artikel från dagen.

Bland annat gick en polisman fram till en aktivist och ställde sig på hans skor och frågade mycket nära hans ansikte om han hade sett en polis förut. Syftet me detta bisarra beteende var med all säkerhet att framkalla en reaktion i syfte att få en förevändning att gripa aktivisten. Brottsprovokation är emellertid inte tillåtet i Sverige.

Niklas Yngwe går i Mer än ord ut med mer detaljer om vad som egentligen hände när polisen rotade igenom bilar och beslagtog hans sons leksakssvärd med förevändningen att svärdet, som var av trä och med en trubbig spets, kan ses som ett ”farligt vapen”.

Niklas Yngwe får berätta för sin grabb att landets representanter för lag och ordning förstört hans leksakssvärd.

Yngwe berättar även hur polisen efter avslutad aktivitetet förföljde aktivister i 6 mil, till ett annat län, och hur polisen, genom sitt misstänksamma bilförarbeteende, tvingade fram en reaktion hos en bilburen aktivist så att de kunde misstänka honom för vårdslöshet i trafik.

— Vi misstänkte att polisens beteende berodde på att allt gått så lugnt och trevligt till. Och det ser ju inte bra ut om vi pratar med folk överallt, och att de håller med oss, utan det är ju så klart mycket bättre för dem om de får rapportera om en stökig dag, kommenterar Niklas Yngwe polisens agerande.

Yngwe och resterande medarbetare i podcasten påpekar att det under tiden som polisen ägnar sig åt politiska trakasserier av dissidenter så sker massvis med våldtäkter och rån på svenskar. Allvarliga brott som polisen inte har tid att utreda.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
LarsSigfridRobertRagnarJoss Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

Den totalt inkompetenta svenska polisen i aktion – en skam för Sverige!

https://vk.com/guttersnipe_publications_inc?z=video-157237914_456239127%2F1fa23220af6deff797%2Fpl_wall_-157237914

Gunnar
Medlem

Dessa utklippen ur de olika radioprogrammen med text är verkligen kanon. Tummen upp!

Joss
Medlem

Ju nedrigare systemhuliganerna beter sig, desto mer stöd får Motståndsrörelsen.
Att stjäla ett barns leksakssvärd bara av småaktig elakhet är ju ingenting som ger folk sympatier för systemhuliganerna.

Ragnar
Medlem

Påpeka nästa gång att ni är medvetna om vad en polisman är eftersom det är ni som betalar hans lön via skattsedeln.
Passa även på att påpeka att hans jobb är att försvara demokratin.

Robert
Medlem

Sinnessjukt.

Sigfrid
Medlem

Oj vilka hemska vapen dom beslagtar bra att dom kommer bort från gatorna.Svensk polis vilket avskum.

Lars
Medlem

Byt ut regering och riksdag.Tillsätt riktiga poliser. Låtsaspoliserna skickas ut att arbeta på åkrarna.Avprogrammera de hjärntvättade och kuvade svenskarna.