Politisk redaktör på liberal tidning uppmanar till våld mot meningsmotståndare

HOT OM VÅLD. Alex Voronov, tidigare chefredaktör och nuvarande politisk redaktör på de liberala tidningarna Eskilstuna-Kuriren och Katrineholms-Kuriren uppmanar till våld mot meningsmotståndare.

Alex Voronov har tidigare varit chefredaktör på den liberala tidningen Eskilstuna-Kuriren, där han nu är politisk redaktör och ledarskribent. Trots sina påstått liberala åsikter verkar rasfrämlingen inte vara särskilt förtjust i åsiktsfrihet eller yttrandefrihet.

På Twitter skriver Voronov att Sverigedemokraterna (SD) inte bör isoleras i politiken, utan ”hållas på lagom avstånd för viss typ av närkontakt – återkommande knytnävsslag”. Han uppmanar alltså till våld mot sina meningsmotståndare, sverigedemokrater i synnerhet.

I kommentarsfältet under Twitterinlägget frågar användare om uttalandet är Eskilstuna-Kurirens officiella inställning till meningsmotståndare.

”Man kan ju undra om det är de alkoholskadade ryska generna eller de primitiva ugandiska generna som talar?”, kommenterar en person. Voronov föddes nämligen i Sovjetunionen av en rysk mor och en ugandisk far.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments