Politikern Ursula Haverbeck åter fängslad för tankebrott

JUDISK MAKT. Den 7 maj tog sig beväpnad polis in i den 89-åriga tyska politikern Ursula Haverbecks bostad och förde henne till fängelset Bielfeld-Senne eftersom hon inte inställde sig på fängelset som hon var ålagd att göra förra onsdagen, 2 maj. Aktionen genomfördes på order av en judisk makt-organisation.

Ursula Haverbeck fängslas nu för tankebrott kring den så kallade ”förintelsen”.

Ursula Haverbecks så kallade brott som hon nu ska fängslas i två år för, är att hon har fortsatt att ifrågasätta historieskrivningen kring den så kallade ”förintelsen” under andra världskriget. Haverbeck, som själv levde under tredje rikets regering, har alltid varit mån om att sprida sin version om den historiska perioden som de judiska och allierade segrarmakterna med ”den starkares rätt” har skrivit om för sina egna syften.

Haverbeck har aldrig försökt smita undan sina politiska fängelsestraff, men nu är hon med ålderns rätt relativt svag i kroppen. Hon är 89 år gammal. På grund av ålderssjukdomar kunde hon inte denna gång inställa sig utan var helt enkelt hemma.

Därför beordrade Internationella Auschwitzkommittén den tyska polisen att skicka en väpnad insatsstyrka för att gripa den onda ”nazisten”. Denna insatsstyrka tog sig in i hennes lägenhet i måndags, 7 maj. Enligt obekräftade uppgifter behandlades Haverbeck varsamt av insatsstyrkan som fick hjälpa henne så att hon kunde ta sig till polisfordonet.

Haverbeck är denna gång på åtta punkter dömd till två års fängelsestraff utan möjlighet till villkorlig frigivning för för att ha spridit hatfakta. Upprepade gånger har hon sagt att koncentrationslägret Auschwitz inte var ett utrotningsläger utan ett arbetsläger där, precis som i exempelvis USA, potentiellt subversiva grupper sattes i arbete för att hjälpa den tyska staten med civil och militär produktion. Fängelsestraffet försvårar avsevärt Haverbecks intentioner att ställa upp för Die Rechte i valet till Europaparlamentet 2019.

Med tyskt sinne för ordning och reda får man ändå hoppas att Ursula Haverbeck får adekvat medicinsk behandling. Skriv gärna ett uppmuntrande brev eller kort till henne. Hon har tidigare uttryckt mycket kärlek till dem som har tänkt på henne när hon har suttit fängslad efter politiska domar. Redaktionen hoppas att hon trots sin höga ålder en dag får komma utanför murarna, även om hon liksom alla andra tyskar inte för den sakens skull blir fri.

Adressen är följande:

JVA Bielefeld-Senne
HH Ummeln
z. Hd. Ursula Haverbeck
Zinnstr. 33
33649 Bielefeld
Germany

Källor:
Ursula Haverbeck
Insatsstyrka stormar 89-årig kvinnas bostad – kastar henne i fängelse för tankebrott
Ursula Haverbeck ARRESTED TODAY!
Ursula Haverbecks adress

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
nordboValhallaKarl AAnders JonssonKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sanningen
Medlem

Fyfan vad hemskt… Vi skall krossa detta system! HELL SEGER!!!

Vera
Medlem

Ja, skriv på enkel svenska – det kan hon. Inga politiska ovationer som beslagtas bara uppmuntran. Några vackra vykort.

Karl
Medlem

Beväpnad polis? Vad i …?

Anders Jonsson
Medlem

Den modiga 89-åriga kvinnan kan nu än en gång se fram emot ett flerårigt fängelsestraff för att ha ifrågasatt den groteska JUDE-lögnen ”förintelsen”:

https://youtu.be/cawmB69_pQI

Karl-Путин A
Medlem

Adressen är sparad. Fy f*n vilken rutten värld vi lever i.

Valhalla
Medlem

jag skickade ett uppmuntrande brev till henne i dag.

nordbo
Medlem

Hon är bevisligen ett arv ifrån det nationalsocialistiska Tyskland – hon har starkare ryggrad (backbone) än det flesta män i dagens nedbrutna judiskt-feministiska Europa. (marxismen)