Politiker i Nyköping bryter mot kommunallagen – poliser attackerar idrottare

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nyköping håller nu på att segla om Göteborg som Sveriges mest laglösa stad. Läs på Nordfront om den senaste månadens myndighetsskandaler i staden.

Nordiska motståndsrörelsen har polisanmält Carina Wallin, ordförande i Nyköping kommuns kultur och fritidsnämnd, för grovt tjänstefel efter att hon diskriminerat medborgare i kommunen genom att säga upp ett hyreskontrakt på rent politiska grunder. Bakgrunden är att Motståndsrörelsens kampgrupp i Nyköping kontinuerligt har hyrt en gymnastiksal för att bland annat träna kampsport.

Wallin tog beslutet efter att lokalmedia startat ett drev där man skandaliserat Motståndsrörelsens nyttjande av gymnastiksalen. Liknande drev har tidigare ägt rum i bland annat Sundsvall, men där har kommunen känt sig tvungen att stå upp för alla medborgares lika rätt att bruka de gemensamt ägda kommunala lokalerna när journalister från lokalmedia önskat annat. Även i Nyköping har tjänstemännen som verkställt beslutet framstått som mindre nöjda med det, antagligen då de är medvetna om att beslutet är lagvidrigt.

Motståndsrörelsens polisanmälan mot Wallin lämnades in den 11 december förra veckan och själva beslutet har också överklagats till förvaltningsrätten. Polisanmälan går att läsa här och överklagan går att läsa här.

Som svar på de politiska trakasserierna har Motståndsrörelsen beslutat att fortsätta träna kampsport i Nyköping, men tills vidare får man göra det utomhus. Det första passet genomfördes i torsdags och förlades vid entrén till Nyköpings stadshus där kommunpolitikerna huserar.

Träningen förflöt utan problem och var lyckad, men när aktivisterna avrundade träningen uppstod problem med polisen. Först började en polis provocera två aktivister som gått i förväg till sin bil då de hade ett ärende där. När de två aktivisterna var klar med sitt ärende och ville gå ifrån den otrevliga polisen blev han handgriplig och ett tjugotal poliser dök snabbt upp på platsen och började gripa de två aktivisterna. Bland poliserna fanns en särskilt aggressiv enhet civilpoliser med dödskalle-emblem på axlarna.

När övriga aktivister började gå mot bilarna och såg vad som hände började polisen bete sig aggressivt mot dessa och ville avvisa dem från platsen. En aktivist till greps här utan anledning och polisen ville inte förklara sitt agerande.

Incidenten lugnade till slut ner sig och slutade med att de gripna aktivisterna utan att delges någon misstanke om brott kördes bort av polisen och släpptes av på olika platser utanför staden. Aktivisterna kunde dock snabbt hämtas upp av kamrater, men småsintheten och maktmissbruket från poliskårens sida är ändå talande: Samtidigt som de outredda våldtäktsfallen samlas på hög slösas det resurser på att trakassera politiskt oliktänkande å öppet kriminella lokalpolitikers vägnar!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

22
Lämna en kommentar

Please Login to comment
19 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
EllaKarlSigfridKurdiKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Vad ska man säga om folkförrädarna inom politik och polis?

Ni har ingen skam i kroppen era jävla råttor!

Rättvisan kommer segra och ni kommer att straffas för era brott.

Hell seger!

Anders Jonsson
Medlem

Detsamma gäller systemets medier med deras lydiga hjärntvättade trälar, så kallade ”journalister” som är dumma nog att tro att de utför ett journalistiskt arbete när de hänger ut bra och skötsamma svenska patrioter.

Att ni inte skäms?

Och om ni inom system-media och politik tror ni kan skrämma oss genom sådant beteende:

Godnatt yxskaft!

Ni är så patetiska så det finns inte ord som kan uttrycka det. Man kan jämföra er moral, karaktär och rättskänsla med maskar som kryper i jorden.

Hell seger!

Par
Medlem

Brottet i detta fallet?
Att träna på allmän plats!

Jag kan ärligt säga att jag hatar poliser

Lennart
Medlem

Underbart att se.
Jag känner starkt att NMR går segrande ut striden när polisen fånar sig. Det måste också vara så att många inom poliskåren undrar vafan dom håller på med.
Varje sådan här aktion stärker oss och vi får nya sympatiserörer

Tobias Lindberg
Redaktör

Mycket bra reportage! Första halvan när nog lika bra som mainstreammediernas reportage och andra halvan är såklart i Motståndsrörelsens stil som mainstreammedierna inte ens är i närheten av att kunna matcha.

Jakob
Medlem

Fy fan vilket vidrigt agerande från lokalpolitiker och polis. Psykopater och folkförrädare som har sitt att vänta. Jag ser fram mot rättskaffandets dag..

Föredömligt agerande av näste 1

Martin Saxlind
Admin

Smart tilltag att träna utanför stadshuset! Hoppas vi får Carina Wallin dömd för tjänstefel och hennes idiotbeslut upphävt. Kommunala byggnader tillhör allmänheten, det är inte privat egendom som folkförrädarpolitiker får göra vad de vill med.

Karl-Путин A
Medlem

När yrkeskriminella ”eu-migranter” som inte har i Sverige att skaffa bosätter sig och uträttar sina behov på kommunhusets trappa, då är det inga problem.

Simon Holmqvist
Redaktör

Grymt reportage och riktigt bra agerat rakt igenom. Att träna utanför stadshuset var en snilleblixt utan dess like. Så ska vi vara, radikala och aldrig gömma eller vika oss.

Leve motståndet och död åt etablissemanget!

Rebecca
Medlem

Ett snyggt reportage med ett professionellt utförande. Ser gärna mer av denna vara!

William
Medlem

Det är dags för människofientliga och folkförrädiska ”poliser” som dessa att ångra sina gärningar innan de blir föremål för de kommande finspångsrättegångarna.

Lotta
Medlem

Bra o proffsigt reportage o bra agerat av aktivisterna!

Men vårt sk svenska ’polisväsende’ beter sig mer o mer som dem (((globalistsvin))) dem uppenbart tillhör

Kim
Medlem

Vad ska man säga, diktaturen visar sig allt tydligare.
Bra jobbat kamrater!

Klaus
Medlem

Det är det, diktatur med diktaturfasonerna och åsiktsförföljelse. Men poliser suggereras att nationalsocialism vill avskaffa demokrati. Den historiska sanningen är att de judiskt styrda kommunisterna avskaffade demokratier i Sovjetunionen, DDR, m.m. Nationalsocialismen kan etableras såväl i monarkin som i republiken och är nationaldemokratisk med socialism för folket. Om en diktator är nationalsocialist då är det inte dåligt för folket, men om han är kommunist (som Stalin) måste folket lida under terrorregim. Det är kanske för svårt för poliser att begripa, annars tycker jag att majoriteten i svensk polis är den folkfientliga mossaden och muslimer enligt polisens skandalösa beteende.

Tobias
Medlem

Mycket proffsigt gjord film,och väl utförd,men helt otroligt hur deras desperation lyser om dom!
Hell seger och död åt etablissemanget!

Kristian
Medlem

Der bliver en kæmpe regning at betale for disse folkeforræderiske maddikker. Nationalsocialismen længe leve!

Danny Jonsson
Medlem

Tuffa snutar i uniform..

Kurdi
Medlem

Tja

Kurdi
Medlem

Testing

Sigfrid
Medlem

Vidrigt att se hur svensk polis beter sig dom visar tydligt att dom är vårt eget Stasi och förtrycker sitt eget folk.

Karl-Путин A
Medlem

Inte nog med att grisarna misshandlar fredliga svenskar efter ett avslutat gym-pass. Vid 12:47 får en av grisarna ett hugg av polishunden och sen fortsätter grisarna att misshandla både hunden och aktivisterna.

”Imponerande” språkbruk dessutom: BACKA BACKA BACKA BACKA……BACKA.

Ella
Medlem

Intressant att se hur desperationen växer hos förrädarna.
Ett kvitto på att vi verkligen är påväg framåt, och det med stormsteg!

Riktigt bra agerat och ett välgjort reportage.