Polistrakasserier i Näste 1 – aktivister hindrades från att sprida Motståndsrörelsens politik 

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Aktivister från Näste 1 blev under förra lördagen nedslagna och omhändertagna när de befann sig inne i Stockholms city för att dela ut valflygblad.

Lördagen den 4 augusti var område 1 från Näste 1 ute på Stockholms gator för att sprida valsedlar och valflygblad. Under hela den veckan hade huvudstaden smutsats ned av årets upplaga av Europride, och som avslutning på homo-spektaklet skulle Pride-paraden marschera längst med Stockholms gator.

Område 1:s aktivister hade då bland annat planerat att stå på broar och vägar längs med paradens färdväg med banderoller som spred sunda budskap i kontrast till den pågående galenskapen. Dagen började med att aktivister och medlemmar samlades en bit utanför stan för att sedan gemensamt bege sig in till city. Väl inne i stan gick man igenom lämpligast plats för att placera banderollerna samt var man skulle dela ut valsedlar.

Man bestämde sig för att dela längs med homo-tåget och började gå mot platsen. Aktivisterna möttes dock ganska omgående av både poliser och ordningsvakter, som av Motståndsrörelsens blotta närvaro snabbt blev hysteriska. Efter endast några meters delande av valflygbladen blev man stannade och ombedda att gå ner i tunnelbanan för ”en dialog”, varpå den ansvarige på platsen svarade med att de minsann inte tänkte gå ner någonstans utan förde gärna en dialog där de befann sig. Ordväxling uppstod mellan den ansvarige på platsen och polisens befälhavare, varpå polisen plötsligt blev rabiat och började att slå aktivisterna med sina batonger samtidigt de gapade att man skulle lägga sig ner på marken.

När alla väl låg på marken, inklusive Motståndsrörelsens fotografer, så omhändertogs samtliga och några greps. Nästkommande sex timmar fick man sedan tillbringa i arresten. När alla senare var frisläppta möttes man återigen upp på den ursprungliga samlingsplatsen för att diskutera dagen och åka hem.

Man kunde bland annat då konstatera att systemet fortsätter att göra allt i sin makt, och ta till alla medel, för att försöka hindra organisationens och partiets framgångar i det stundande valet. Men trots deras tama försök att stoppa oss kommer den sanna oppositionen aldrig att tystas. Nationalsocialismen och Nordiska motståndsrörelsen är här för att stanna.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
14 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Jonsson
Anders Jonsson
1 år sedan

Jag anser att dödsstraff genom offentlig hängning är ett rättvist och rättfärdigt straff för dessa fega ryggradslösa råttor till JUDE-lakejer som vi ser i filmen och som kallas ”poliser”.

Dessa personer arbetar med att förtrycka och trakassera sitt eget folk ( i de fall de tillhör vårt folk rasligen) och det är det lägsta och mest föraktfulla en människa kan göra. Därför förtjänar de dödsstraff genom t ex hängning.

Hell seger!

Anders Jonsson
Anders Jonsson
1 år sedan
Reply to  Anders Jonsson

Jag började med att skriva JUDAR eller JUDE med stora bokstäver som en markering av vikten att lyfta fram JUDE-frågan, dag ut och dag in.

JUDE och rasfrågan som är två sidor av samma mynt är den viktigaste frågan alla kategorier.

För mig har det blivit en personlig grej att skriva JUDE istället för jude.

Det syns mer och blir mer karaktäristiskt med stora bokstäver även om det inte är grammatiskt korrekt.

Joss
Joss
1 år sedan
Reply to  Anders Jonsson

Uttrycket ”jude-lakej” är troligen HMF.
Motståndsrörelsen arbetar hårt med att hålla sig inom ramens gränser, oavsett vad de tycker om lagen. Då är det väl inte för mycket begärt att göra det i kommentarsfältet också? Din tourettes ökar attackytan mot NMR.

Daniel
Daniel
1 år sedan
Reply to  Joss

Vem som helst kan vara ”Jude-lakej”, så det är ingen speciell folkgrupp man pekar ut. Man måste vrida och vända på detta extremt mycket för att få det till HMF. Men när eliten blir desperata nog, så vet man aldrig.

Lingonet
Lingonet
1 år sedan
Reply to  Daniel

Och judarna är experter på att vrida och vända till sin fördel!

Westberg
Westberg
1 år sedan

Poliserna i videon, liksom alla andra svenska poliser idag, hade passat bättre i tvångsjackor än uniformer.

Gustav
Gustav
1 år sedan

Jag har aldrig sett polisen brotta ner ett invandrargäng, men eftersom de vet att ni har moraliska spärrar så kör de på. Ni är värda min röst i höst som Sveriges mest nitiska etablissemang-motståndare!

-D_B-
-D_B-
1 år sedan

Jaha. Det är ”standard” att bli slängd i arresten. Man får ta det som erfarenhet och lära sig hur (((staten))) hanterar svenska medborgare. Till min stora glädje har jag själv placerats i arrest vid fyra tillfällen då jag konstaterat och påtalat att konstaplarna minnsan är handikappade mentalt. Men jag bjöd på det vid det tillfället, och sena eftermiddagen senare släpptes jag. Farbror blå med flickpoliserna tittade ner i golvet och skruvade på sig när jag igen konstaterade verbalt att de är nickedockor och gravt mentalt handikappade. Hehe. Härligt. Fick slösa deras tid och pengar. För f-n, snut, säg upp dig… Läs mer »

Joss
Joss
1 år sedan
Reply to  -D_B-

Polisens olagliga handlingar är bra propaganda. Knuffa såna här filmer mer.

Joss
Joss
1 år sedan
Reply to  -D_B-

När polisen beter sig förutsägbart olagligt får NMR en taktisk fördel. Syftet med aktioner är ju att producera propaganda som kan hjälpa svenskar att resa sig mot systemet. Poliser som beter sig grovt olagligt är troligtvis en av den effektivaste propaganda som kan produceras, om den bara ramas in på rätt sätt och i rätt sammanhang.

Karl A
Karl A
1 år sedan

I Göteborg och Trollhättan pågick samordnade invandrarupplopp i går kväll med stenkastning och ett 80-tal bilar uppbrända eller skadade på annat sätt. Detta var alltså ett rent terrorbrott; att injaga skräck i befolkningen.

Polisen stod i vanlig ordning och tittade på utan att ingripa medan brandkåren under ett intensivt stenartilleri försökte släcka bränderna. Detta var ännu ett av alla tusentals exempel på hur invandrarna ”visar kärlek och skapar trygghet i samhället”.

När ett tillståndsgivet politiskt parti ska ägna sig åt fredlig flygbladsutdelning, då handlar det om ”hat, hot och att skrämma meningsmotståndare” och då saknas inga polisresurser.

Klaus
Klaus
1 år sedan

Svensk polis agerar den gången igen helt idiotiskt, odemokrstiskt fascistiskt. De måste ha haft mind control hjärntvätt med order till brutal våld. Dessutom finns det uppenbarligen manliga och kvinnliga poliser som gillar analtrafik och barnsex, och de accepterar odemokratiska muslimer och stinkfingerkommunister.

Gunnar
Gunnar
1 år sedan

Helt galet och ändå är man inte förvånad…

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Förr eller senare kommer någon att tröttna på diktaturens kreatur och helt enkelt börja nödslakta dem i rent självförsvar.