Poliskvinna ödmjukar sig på knä – byter sida under pågående polisinsats

INRIKES. Polisen fick under gårdagens ”Black Lives Matter”-manifestation i Stockholm – som samlat långt fler än de 50 personer som tillståndet medgav – order om att upplösa folksamlingen. Då valde en kvinnlig polis att istället ansluta sig till manifestationen och liera sig med aktivisterna.

Vid gårdagens ”Black Lives Matter”-manifestation i Stockholm valde en kvinnlig polis att istället för att följa de instruktioner hon fått ansluta sig till manifestationen och liera sig med aktivisterna.

Manifestationen hölls i sympati med den antivita och Soros-finansierade organisationen ”Black Lives Matter”, som propagerar för antivitt rashat. I enlighet med corona-inskränkningarna hade demonstrationen fått tillstånd för max 50 deltagare.

Till polisens förvåning samlades istället en folksamling på runt tusen personer som vägrade lyda polisens uppmaningar om att skingras.

Vid ett tillfälle när demonstranterna mötte en polisbil blev det upploppsstämning.

Det var tillfället då den kvinnliga polisen ansåg det lämpligt att ödmjukt gå ner på knä för att be om ursäkt för sitt ”vita privilegium” och att visa en fullständig underkastelse för pöbeln. Därefter kramade hon djupt rörd av sin egen godhet om ett antal demonstrationsdeltagare.

Vänsterliberala Expressen menar att poliskvinnan gjorde ”en lugnande gest” när hon valde att knäböja inför den antivita vänstermobben.

Agerandet har från vissa håll mottagits av hänförelse. I ett Twitterinlägg skriver opinionsbildaren Jens Liljestrand, biträdande kulturchef på Expressen: ”Fantastiskt fint att se. Hoppas fler poliser tar efter!”.

Polisens originella insats möter även kritik.

Riksdagsledamoten Hanif Bali (M) skrev i ett inlägg på Twitter: ”Så djupt olämpligt av en representant för våldsmonopolet att i tjänst delta i en politisk demonstration. Därtill en olaglig sådan. Som hon är beordrad att upplösa.”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Wäring says:

  Det där talmudiska uttalandet om att även de bästa av goyim ska dö…undrar om juden då åsyftar de goyim som objektivt sett är framstående, eller de goyim som varit bäst för judar och deras intressen.
  Den där kvinnan, riktig polis eller skådis, ser jag som en av de allra sämsta av vår stam, medan juden från sin synvinkel ser henne i en positiv dager.
  Det är många som efter revolutionen kommer att behöva fråntas rätten till all form av medbestämmande och ansvarspositioner.

 • Har man inte sett den svaga länken i att ha kvinnor inom försvarets stridande förband, och kanske i ännu högre grad som poliser ute i fält, lär man aldrig göra det.

  Dom enda som blir glada över att se scener som denna (som Sverige numera är världsberömda för) är alla som vill se ett svagt/förlamat Sverige utan motståndskraft mot yttre eller inre hot.

 • Denna video kunde användas som skolexempel för att exemplifiera begreppet ”svagsinnad”.

 • SKYLL INTE på det kvinnliga psyket. Har sett hur 3 PolisMÄN slog besinningslöst på en fallen kamrat i Göteborg . Kan lova Dig att hade jag varit närvarande i Stockholm – hade hon fått ett par örfilar från mig. Vad gjorde de nationella MÄNNEN i Stockholm?

 • Child-Of-God says:

  Inte omöjligen ett betalat spektakel av Satans styrda media. Kvinnan såg verkligen förskräckt ut och som om hon vore tvingad.

  ”Men de kramas ju” för helvete!

 • Hon ändrar garanterat uppfattning den dagen hon blir gruppvåldtagen av mörkermän.

  • Child-Of-God says:

   Tänk om hon bara är rädd för att dö. Finns de som kan med att inte bara muta utan hota andra för att få sin vilja igenom. Och sådant folk har vi i SATANS MASSMEDIA!

 • Klaus says:

  Typiskt att det måste göra en blondin.


 • Lämna ett svar