Polisens kommentar efter bilbränder: ”Det är så fint väder ute”

INRIKES. Polisens förklaring till en den senaste tidens många bilbränder i Västsverige är att det är fint väder ute.

Under helgen har det brunnit bilar i Falkenbergs, Varbergs, Laholms och Halmstads kommun. Polisen misstänker att alla bränder är anlagda.

Polisens presstalesperson Thomas Fuxborg menar att det varit lugnt under coronakrisen samt under påsken, men att det nu blivit varmare, vilket kan vara en anledning till bränderna.

— Vi vet inte motiven men det brukar ju blossa upp i och med värmen. I går var den finaste dagen på året, vilket kanske gör att folk är mer benägna att vara utomhus, säger Fuxborg.

Källa:
Polisen: Ovanligt många bilbränder i helgen

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Harald
Nybörjare
Harald
3 månader sedan

Den förbannade svenska polisen skadar landet för den skyddar det inte. Hur många år ska dom skylla rasfrämlingarnas bilbränder, våldtäkter och annan brottslighet på att det är varmt, vackert väder, mörkt och på att svenskar inte har lärt sig att omfamna deras kulturer? Avskaffa hela poliskåren och ersätt den med Hells Angels. Då Ska det nog bli ordning.

Sverker
Nybörjare
Sverker
3 månader sedan

Brunnit på flest ställen, är i proppskåpet på de som tror på ”vår” (((polisledning))). Köerna till psykakuten kommer att vara långa när folk till slut begriper hur rövknullade de varit hela livet. Längst köer blir det för de som vill hurra/heja på, när de som skall rättskipas i Finspång blir av med huvudena.

Hanssi
Nybörjare
Hanssi
3 månader sedan

Är hela Sveriges poliskår totalt cuckad?