Polisens hämnd mot kriminella gäng: ”Vi ska köra på som en sovjetisk stridsvagn”

POLISEN. ”Som en Sovjetisk stridsvagn” som kör rakt mot de kriminellas ”Berlin” och ”utplånar” brottslingarna. Så arbetar den svenska polisen nu, enligt de själva.

Sovjetisk stridsvagn intar Berlin 1945. Så vill svensk polis arbeta.

Det senaste året har en rad attentat riktats direkt mot polisen. Bland de städer som drabbats hårt av attacker mot polis från kriminella sticker Uppsala ut, och nu menar Uppsalapolisen sig ha slagit tillbaka med kraft och framgång.

Över 200 gängmedlemmar ska ha gripits under det senaste året, samtidigt som en stor mängd narkotika och vapen har tagits i beslag. På Twitter skriver Uppsalapolisen att åtminstone fyra kriminella gäng mer eller mindre har slagits ut på grund av deras insatser.

Till Aftonbladet räds inte Uppsalapolischefen Jale Poljarevius att berätta vilken typ av gäng det handlar om, samt vilka etniciteter som utgör gängen.

— Ett gäng bestående av marockanska gatubarn har vi fått bort helt, de blev utvisade. Två afghanska gäng har förflyttat sig längre upp i landet. Sen har vi ett lokalt gäng där de på grund av olika skjutningar, avhopp, skador och inlåsningar näst intill har blivit utplånade, säger Jale Poljarevius.

Men när polischefen ska beskriva polisens tillslag så gör han det med en något spektakulär historisk referens, nämligen genom att jämföra sig och sina kollegor med den folkmördande bolsjevikiska Röda armén.

— Vi ska vara som en sovjetisk stridsvagn, bara köra på och inte stanna förrän vi är i Berlin, säger polischefen.

Förödelsen i Berlin var stor när sovjetiska förband på runt 1,5 miljoner man understödda av tusentals stridsvagnar, artilleripjäser och flygplan avancerade in i stadens centrala delar under aprils sista dagar 1945. För att ”bryta den tyska stoltheten” hade Röda armén under sitt intåg i det tyska riket gjort en sport av att våldta tyska kvinnor, och Berlin var inget undantag. I efterhand har Röda arméns intåg i den tyska huvudstaden även bland så kallade mainstreamhistoriker kommit att kallas för ”våldtäkten av Berlin”.

De osmakliga historiska referenserna till trots så hyllas Jale Poljarevius av statsminister Stefan Löfven, som anser att han är en förebild.

— Han har sett det mesta, fått utstå en del, men viker inte undan en tum, menar statsministern.

Frågan är bara om det som Poljarevius har fått se och utstå går att jämföra med de tyska kvinnornas upplevelse av de sovjetiska stridsvagnarnas intåg i Berlin.

Källor:
Uppsalapolisens superfacit: 200 gripna gängmedlemmar
The rape of Berlin

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
32 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Här kan man se polisens ”sovjetiska stridsvagn”, som bara kör på och inte stannar förrän de är i Berlin. En Trabant med tvåcylindrig luftkyld motor.

comment image

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
2 år sedan
Reply to  Karl

är det Arnstad, Eliasson och Robert Aschberg som kommer puttrandes?

_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan

Ytterligare en bekräftelse på att polisen i dag anser att deras uppgift är att kontrollera politisk verksamhet istället för att bekämpa brott. De har verkligen missuppfattat sitt uppdrag, och svikit sin plikt.

Senaste
Nybörjare
Senaste
2 år sedan

Att några av kräken har bytt landsände ska alltså ses som en framgång? Grattis, Norrland, eller vadå? De flyttar bara runt problemen, eller utvisar i bästa fall EFTER att de har hunnit begå brott och förstört folks liv.

Henke Himmlär
Nybörjare
Henke Himmlär
2 år sedan
Reply to  Senaste

Helt riktigt allt du skriver. Samtidigt, så länge svenskarna röstar som de gör så är det så här situationen i Sverige kommer se ut.

Senaste
Nybörjare
Senaste
2 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Ja, dock är kriminalitet, ekonomiska belastningar m.m. ”bara” en följd av de här folkförflyttningarna. Många invandringskritiker ser tyvärr bara det som problemen, och inte den större demografiska, rasliga och etniska aspekten av det hela, och förstås ännu mindre den helt avgörande frågan om att få bukt med de makthavare som styr över oss. Jag växlade några ord med en äldre herre som störde sig på invandringen, han menade att invandrarna kunde få stanna här om de bara skötte sig, ”men det gör de ju inte”, tyckte han. Saken är den att det finns jättemånga invandrare som sköter sig, alla är… Läs mer »

Henke Himmlär
Nybörjare
Henke Himmlär
2 år sedan
Reply to  Senaste

Ja! Det har jag också hört ofta. Det är nästan så att jag är besviken på rasfrämlingarna att de inte begår fler och värre brott eftersom det är det enda som Svensson tycks störa sig på.

Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan
Reply to  Senaste

Att mannen säger så beror på hjärntvätten. Han tror inte (eller vill inte tro) att det finns något etniskt eller rasligt svenskt eller nordiskt folk. Han vet att det är extremt politiskt inkorrekt att säga det eller tycka det.

Men innerst inne i hjärtat vet denne man också att det finns ett svenskt folk, och det är vår uppgift i Nordiska motståndsrörelsen att väcka och hjälpa våra rasfränder ut ur den förödande hjärntvätten och dess lögner och manipulationer.

Hell seger!

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Senaste

En ”utvisning” innebär dessutom att den ”utvisade” delges en skriftlig anmodan att ta sig hem för egen maskin, vilket i de flesta fall innebär att den ”utvisade” gömmer sig någon annanstans och fortsätter sin kriminella verksamhet där. Summa summarum har snutj*vlarna inte åstadkommit ett skvatt.

Senaste
Nybörjare
Senaste
2 år sedan
Reply to  Karl

Det stämmer förstås, en utvisning är ingen garanti för att personen verkligen kommer härifrån eller aldrig kan ta sig in i landet igen.

Henrik
Nybörjare
Henrik
2 år sedan

Skandalös liknelse! Vi skall omringa och svälta ihjäl kommunistpolisen likt Wehrmacht i Leningrad…

Joss
Nybörjare
Joss
2 år sedan

Ja, när polisen blir angripna försöker de mobilisera. Men det är väl ungefär allt de klarar av, att försöka skydda sig själv. Polisen har blivit bara ett kriminellt gäng bland andra.

Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan

Den så kallade polisen är historielösa pappskallar och JUDE-lakejer.

Så groteskt löjliga så det finns inte ord för det.

Dom är en stor skam!

Hell seger!

Henke Himmlär
Nybörjare
Henke Himmlär
2 år sedan
_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Det låter inte som en faktisk ”nazist”. Vad som talar för:

”Enligt Aftonbladets uppgifter är mannen nazist.”
Och detta är ju Sveriges mest lögnaktiga blaska någonsin…

Vad som talar emot:

Ett digert brottsregister innehållande både knarklangning och egen produktion, brott som inte alls anstår en nationalist.
Ett digert brottsregister helt utan politiska domar som HMF, ”våldsamt motstånd”, ”våldsamt upplopp” och liknande, som skulle ha kommit som ett brev med posten om de varit politiskt aktiva.

Så jag kan inte tänka mig annat än att det är fråga om aftonblaskans lögnjournalistik igen.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan
Reply to  _DH_

Ja, givetvis är det bara aftonbladisk propaganda. När jag gick i skolan fanns det något som kallades för ”Läsförståelse” som en del i ämnet ”Svenska”. ”Enligt Aftonbladets uppgifter är mannen känd hos polisen för sina nazistsympatier.” De med underkänt i delämnet ”läsförståelse” läser det ovan skriva så här: Enligt Aftonbladets uppgifter är mannen känd hos polisen för sina nazistsympatier. De med godkänt läser det så här: Enligt Aftonbladets uppgifter är mannen känd hos polisen för sina nazistsympatier. De med väl godkänt läser även det som står mellan raderna: Enligt judiska Aftonbladets lögnaktiga uppgifter är mannen känd hos polisen för sina… Läs mer »

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Den judiska blaskan GP brer på ytterligare. Där är det inte en man med nazistsympatier, utan en nazist:

Nazist häktas – misstänks för grovt vapenbrott

http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4stsverige/nazist-h%C3%A4ktas-misst%C3%A4nks-f%C3%B6r-grovt-vapenbrott-1.4986517

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Jo, det var just fina nazister – kända p****re här i Kungälv.

http://kungalvsposten.se/nyheter/tva-kungalvsbor-haktade-for-ran/

De greps dessutom inte i Kungälv som Aftonhoran påstår, utan i Romelanda ett par mil norr om Kungälv. Den som rånades var tydligen en granne – mycket ”smart” :)

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Karl

Rånet bestod tydligen i att GM med flickvän gick in i grannhuset där det också bor missbrukare och tog tillbaka en sak som tillhör flickvännen. Nazistsympatierna är helt gripna ur luften och blir i (((GP))) till att han inte bara sympatiserar med nazismen utan även själv är nazist.

https://www.flashback.org/t2902330

8-klöverpolitikerna har utlovat en mycket smutsig valrörelse och den är redan i full gång.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Karl

(((Göteborgs-Posten))):

Brotten som skakade Sverige under 2017

Nazistbomber, mord och terrorism – Experten: ”Man ser inte riktigt slutet på det här.”

Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan
Reply to  Karl

(((Göteborgs-Posten))) och ni andra (((utvalda))):

Ni har inte sett början ännu era satans jävlar…

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Bara skitsnack av polisen Uppsala är fortfarande lika otryggt att vistas i speciellt för ensamma kvinnor.Min sambo blev antastad häromkvällen på resecentrum av två svartingar men då jag och en kompis dök upp för att möta henne försvann det fega patrasket.

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan

– För att ”bryta den tyska stoltheten” hade Röda armén under sitt intåg i det tyska riket gjort en sport av att våldta tyska kvinnor, och Berlin var inget undantag.

Medans den judiskt skapade Röda armen ägnade sig åt denna omänskliga krigföring så omfamnade ryska kvinnor de tyska soldaterna med gåvor – ryska kvinnor från bruksorter/landsbygd uppvisade glädje,förmodligen första gången någonsin de kunde FÅ tillåtelse att känna det.

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan

Sovjetunionen förtryckte befolkningen med stridsvagnar i länder som inte tillhörde Sovjetunionen efter 1945: 1953 i DDR, 1956 i Ungern, 1968 i Tjeckoslovakien. Motståndet mot den kommunistiska partiets diktaturen växte också i Sovjetunionens medlemsländer som t.ex. Georgien, Baltikum och den ryska federationen. Kommunisterna vågade inte invadera igen andra länder med stridsvagnar 1985-1991. Historiskt sett kör den kommunistiska Talmud-polisen till undergången.

Randalf
Nybörjare
Randalf
2 år sedan

Ett stort misstag flera gör här är att hetsa mot polisen för vad ett fåtal provokatörer och rötägg inom kåren åstadkommer. Det är dessa provokatörer som beter sig illa, provocerar motståndsrörelsen som hugger tillbaka och sedan så gör kårandan sitt och de vanliga poliserna rycks med pga kårlojalitet i stridens hetta. Ett utmärkt sätt att förhindra det är att skriva om det här på nordfront så de vanliga poliserna blir medvetna om provokatörerna och att de även förstår att ni förstår att det är provokatörer som drar igång det hela som tex i Göteborg där dessa provokatörer hade blivit inkallade… Läs mer »

Randalf
Nybörjare
Randalf
2 år sedan
Reply to  Randalf

Det ni kan göra är att så split inom poliskåren genom att ge vanliga hederliga poliser beröm och hjälp dem genom att namnge och hänga ut provokatörerna.

Randalf
Nybörjare
Randalf
2 år sedan
Reply to  Randalf

Vill ni ha skuggan av en chans så måste ni vinna över en stor del av poliskåren till eran sida.

Det gör ni genom att visa disciplin och styrka.
Ingen vill alliera sig med en vekling.

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan
Reply to  Randalf

– Ingen vill alliera sig med en vekling.

Måste ändå vara tröttsamt att provocera in i det sista.

Att alliera sig med er måste ändå vara ultimat av förvirring – likt lövhen

Randalf
Nybörjare
Randalf
2 år sedan
Reply to  nordbo

Menade inte att Motståndsrörelsen kan liknas vid en vekling tvärt om.

Vilka andra skulle kunna hålla emot polisen med endast sköldar trots att polisen matar på för fullt med batonger och pepparsprej.

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan
Reply to  Randalf

Nordfront ska inte TJATA när de tydliga bevisen finns överallt i samhället – dessa snutar som fortsätter att följa (((direktiven))) är förlorade för sitt eget bästa.

Randalf
Nybörjare
Randalf
2 år sedan

Att gå på ALLA poliser är precis lika korkat som att gå på ALLA judar eller ALLA muslimer.

Det är inte bara korkat utan även helt förkastligt på alla sätt och vis.

Tag lärdom av Trump som vunnit polisens och arméns breda stöd, det är så slipstenen skall dras.

Yura
Nybörjare
Yura
2 år sedan

Oj vei. Sex miljoner våldtagna tyska kvinnor. Lampskärmar och gaskammare.