Polisens beslut om ”begränsat demonstrationstillstånd” i Göteborg har överklagats

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Idag lämnade Nordiska motståndsrörelsen in en överklagan till Göteborgspolisen. I överklagan bestrids polisens beslut att förkorta demonstrationen med två timmar samt ändra rutten.

För lite mer än en timme sedan lämnade Simon Engelin å Nordiska motståndsrörelsens vägnar in en överklagan till polisen i Göteborg. I överklagan begärs att polisen ändrar sitt beslut om tillstånd för demonstrationen den 30 september. Polisens beslut gav tillstånd för en två timmar kortare demonstration än vad Motståndsrörelsen ursprungligen ansökt om och polisen ändrade rutten som demonstrationen ska gå, trots att båda parter under dialogen varit överens om ett annat alternativ.

— Demonstrationen blir av även om överklagan inte går igenom, men vi hoppas att polisen tar sitt förnuft till fånga och ändrar sitt beslut så att man håller sig till vad vi tidigare kommit överens om, förklarar Pär Sjögren som ingår i arrangörsgruppen som förhandlat med polisen.

Utöver Motståndsrörelsens överklagan så har även Göteborgs judar via Judiska centralrådet gått ut med att de har för avsikt att överklaga polisens beslut. Vissa judar är nämligen upprörda över att demonstrationen inträffar samma dag som Yom Kippur och att Göteborgs synagoga ligger två kvarter från marschrutten.

Vill du delta i demonstrationen? Läs på Revoltera.nu – där finns all information du behöver inför demonstrationen.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

55 Kommentarer till "Polisens beslut om ”begränsat demonstrationstillstånd” i Göteborg har överklagats"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
kigh
Gäst
Nybörjare
kigh

Detta blir spänande !

Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel

Vi skiter fullständigt i era högtider, det här är vårat land, vi har företräde att demonstrera 365 dagar om året!

Om vi hade åkt till Israel för att fira påsk, hade ni ställt in/ändrat rutten för eran demonstration då?

LuttaLotta
Gäst
Nybörjare
LuttaLotta

EXAKT!

ElGulfo
Gäst
Nybörjare
ElGulfo

Så den nya dåliga rutten hamnade nära synagogan? Ironin…

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

De ljuger även fräckt i media om att ”detta är en grupp som önskar att förintelsen blev fullbordad oy vey”.. även om alla med minsta koll såklart vet att Moståndsrörelsen, likt alla pålästa, vet att föjjintelsen är en grotesk propagandalögn.

Dax
Gäst
Nybörjare
Dax

Men läser man vad ni skrier framgår det tydligt att ni önskar livet ur judarna. Det är så ni själva skriver och ger uttryck för! Hur ska ni ha det?

Dan
Gäst
Nybörjare
Dan

TROLL

Ekorre
Gäst
Nybörjare
Ekorre

Sprid inte lögner om motståndsrörelsen Dax tack!

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Dom hade sprutat skunk spray på er och låtit shomrim banka skiten ur er.

This Goyim Know
Gäst
Nybörjare
This Goyim Know

Foreslår at ruten legges rett igjennom synagogen. Husk at jødene er spesielt åpne og gjestmilde og hadde sikkert satt pris på litt demonstrasjonskultur.

Så, jøder, la hønene ligge i fred og åpn deres hjertedør.

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Så kan dom dessutom få en chans att diskutera vilken förintelse som är verklig, Hitlers eller Eisenhowers.

Dax
Gäst
Nybörjare
Dax

Eller så frågar man dem som varit utsatta för det, men då får ni gå utanför er sekts bekantskapskrets. Kanske lite för djärvt förslag dock?

Max D
Gäst
Nybörjare
Max D

Jag säger fortfarande att vi bör ta Järntorget rödingfästet.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Återigen skall en massa hänsyn tas till andra raser och deras jävla högtider. Varför är alla myndigheter och beslutsfattare så eftergivna och lyssnar mer på dom än svenska medborgare ???

Anders Möller
Gäst
Nybörjare
Anders Möller

Gnäller judarna? Gnäller verkligen judarna som givit oss antivita HMF lagar och en folkfientlig media i hela västvärlden?

Håller inte andan kring denna överklagan, men bra gjort för vi skall använda alla metoder som är tillgängliga, även de som det svekfulla samhället ger oss.

Framförallt en förlängning från 16 till 18 borde ses som en självklarhet.

lukas
Gäst
Nybörjare
lukas

Är det Gestapo månntro som är i görningen !!

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Snarare Mossad…

Björn
Gäst
Nybörjare
Björn

Intressanta kommentarer på RT.

”Whenever there is trouble in Europe, wherever rumors of war circulate and men’s minds are distraught with fear of change and calamity, you may be sure that a hooked-nosed Rothschild is at his games somewhere near the region of the disturbances.”
(The Labour Leader, socialist newspaper, December 19, 1891)
https://www.rt.com/news/

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Insikten redan 1891, men britter kämpar alltjämt i Rothschilds krig och blev trots allt svagare och fattigare i just Britannien, så är Britterna de dummaste européerna.

Björn
Gäst
Nybörjare
Björn

Hittade du artikeln på Russia today om Motståndsrörelsens ändrade rutt i Göteborg?
Det fanns efter artikeln många insiktsfulla kommentarer.
Vad gör judar i Sveige, de har ju sitt eget helvetesland nu, men vilka skall de förtrycka där?

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Jag hittade inte artikeln på Russia today. Jag orkar inte titta på (och kommenterar) allt som finns på internet.

Björn
Gäst
Nybörjare
Björn
Maria
Gäst
Nybörjare
Maria

Jättebra inga religiösa grupper står över grundlagen och de ska inte få bestämma vem som ska gå förbi utanför på gatan heller.

Schweden
Gäst
Nybörjare
Schweden

Ställa till med ett sånt jävla rabalder för att NMR vill demonstrera?! Dessa polismuppar hade enkelt kunnat hedra överenskommelsen som dom hade med NMR om att låta dom gå på avenyn på den önskvärda tiden! Resurser har dom tamejfan för att upprätthålla ordningen också! Jag fattar inte vad som är problemet? Taktiskt så har dom misslyckats grovt med att motverka NMR på detta sättet! Massor av gratis reklam i tidningar och tv om denna demonstration! Bra jobbat shomrim, NMR tackar och tar emot!??

Nej till tyranni
Gäst
Nybörjare
Nej till tyranni
Jag tror uppriktigt sagt inte att judiska trosbekännare har något att frukta av någon i Sverige, inte heller muslimer eller den politiska eliten inklusive media, men det förutsätter nog att man söker komma tillrätta med vårt demokratiska underskott vilket svenska politiker f ö var mycket angelägna om att exportera till våra nordiska grannländer men det verkar även som om EU svalde det mångkulturella betet p g a Sveriges internationella inflytande på den tiden. Sverige häftar i skuld, en mycket stor skuld med allt lidande, all ond bråd död och terrorism man orsakat. Det förefaller osannolikt att man skulle planerat detta… Läs mer »
S fra England
Gäst
Nybörjare
S fra England
English translation: The Nordic Resistance Movement appeals police decision to restrict Gothenburg demonstration Today the Nordic Resistance Movement delivered an appeal to the Gothenburg police regarding our upcoming demonstration in the city. The appeal contests the police’s decision to change the march’s route and shorten the event by two hours. Just over an hour ago, Simon Engelin delivered the appeal to the Gothenburg police on behalf of the Nordic Resistance Movement. The appeal requests that the police change their decision regarding the permit for the demonstration, which is due to take place on the 30th of September. The police’s ruling… Läs mer »
Allan
Medlem
Nybörjare
Det var väsenskilda ord i (((skällan))) från Shomrim när apfanistanierna ”demonstrerade” (sitta på röven är allt de kan utom deras ökända brott mot naturlagarna) för sin påstådda och judegivna ”rätt” att parasitera som baaarn med skägg och ålderskrämpor. https://www.nordfront.se/rasframlingarnas-sittstrejk-sprider-sig.smr Samtidigt polisanmäldes de afghanska männen i Stockholm, eftersom de sovit över på Medborgarplatsen – trots att de endast har tillstånd att manifestera på dagtid. Polisanmälan kom från polisen själva, som utfärdat tillståndet. Även polisen själva alltså polisanmäler afghanerna och deras sympatisörer för brott mot ordningslagen, så menar man inte att det är skäl nog för att upplösa ”manifestationen”. Södermalmspolisens yttre befäl… Läs mer »
Allan
Medlem
Nybörjare

Till saken hör att vid Yom Kippur svär juden lögnens ed – Kol Nidre, där juden svär att ljuga för och bedra alla ickejudar.

http://archive.is/wGwlE

Social
Gäst
Nybörjare
Social

Det låter som ett kriminellt gäng som svär en trohetsed, mer asocialt kan det inte bli. Men går man över gränsen tar man en risk.

Grundlagen
Gäst
Nybörjare
Grundlagen
Det är ett grundlagsbrott när någon i regeringsställning i desperation kastar sig på flyget för att rumstrera om i lokala förvaltningsbeslut och stadgar. Denna utomparlamentariska påverkan verkar ha pågått under lång tid i jakten på meningsmotståndare och inbillade fiender. Man kan tala om ett psykotiskt maktberoende som inte längre går att upprätthålla på laglig väg. Socialdemokraterna, vars talman Birgitta Dahl hyllade Pol Pots regim, kan sägas representera en variant av stalinismen som de utövar i maskopi med det moraliskt alltid lika depraverade media. Ett land måste i dagens värld ledas med fast hand annars brakar allt ihop. Det är mindre… Läs mer »
Maria
Gäst
Nybörjare
Maria

Har NMR hotat själva byggnaden eller? http://omni.se/polisens-flygblad-undvik-detta-under-marschen/a/XrAOn

I går kommenterade statsminister Stefan Löfven saken då riksdagen öppnades,
– Säkerheten för minoritetsgrupper och religiösa lokaler ska höjas, sa han enligt GP.

Dax
Gäst
Nybörjare
Dax

Usch vilket hat ni bär inom er! :-(

Göran Wahlström
Gäst
Nybörjare
Göran Wahlström

Enligt polisen är det helt OK om sossar & VPK demonstrerar i enhetliga kläder , går i takt , gör lika gester..(knutna nävar ),sjunger uppviglande sånger… men om NMR har ”enhetlig klädsel” skall man ”se strängt” på det ….Som jag alltid sagt –någon rättvisa existerar inte i Sverige

Dax
Gäst
Nybörjare
Dax

Skillnaden är bara den att den vanlige sossen eller vänsterpartisten generellt sett springer omkring med knivar, rånarluvor, knogjärn.. Och de är inte heller benägna till brott som mord, dråp, misshandel, rån, mm mm. Och inte heller marscherar de taktfast mm som du felaktigt påstår, vilket dock i sig inte är något brott.

Ser du skillnaden nu?

Dax
Gäst
Nybörjare
Dax

Sorry, ordet INTE föll bort. Det ska stå; Skillnaden är bara den att den vanlige sossen eller vänsterpartisten generellt sett INTE springer omkring med knivar, rånarluvor, knogjärn..

Dax
Gäst
Nybörjare
Dax
Men öppna ögonen!! Ni som uttrycker typ ”har de hotat byggnaden eller..”, ni verkar inte alls veta vad ni pratar om. Sök på valfri person inom nmr och ni finner att de är dömda för mord, dråp, misshandel, stölder, mm mm mm. Det känns inte alls lustigt att ha sådan här skit ute på gatorna. Och Göran Wahlström.. Tja, här är en presentation av honom. Grymt eller? Och ni tror ni förespråkar folket!? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12070636.ab Jag känner människor som varit berörda av andra världskriget. Jag känner människor som sett hur tyskarna bombade Danmark. Jag vet om den rädslan dessa arma människor… Läs mer »
Christopher Pedersen
Gäst
Nybörjare
Christopher Pedersen
Vilket hjärntvättat får du är. Det är inte ens värt att besvara dig utifrån någon sorts logisk eller argumentationsmässigt underbyggd grund. Jag menar, jag tänkte först gå in på hur det finns flera sidor av ett mynt, som de hundratusentals oskyldiga tyskar som brandbombades ihjäl i städer som Dresden för vilka du knappast gråter, eller varför inte alla de offer av dagens mångkultur som hela tiden ökar dagligen. Men så insåg jag att vad skulle det tjäna till, du skulle aldrig ens komma på tanken att motivationen bakom att engagera sig inom NMR kanske inte är den du intalats av… Läs mer »
Dax
Gäst
Nybörjare
Dax

Gjorde en sökning på ditt namn och vad fann jag? Kommer som åhörare till tingsrätten med kniv… Seriöst!! Det fanns visst annat smått och gott i ditt anhang också. Tragiskt.

Björn
Gäst
Nybörjare
Björn

Dax, upp till bevis!
Var när hur bombade Tyskarna Danmark?

Dax
Gäst
Nybörjare
Dax

Det är självklara saker som man vet med lite bildning. Eller så frågar man den generationen som varit med om det. Svårare än så är det inte.

Björn
Gäst
Nybörjare
Björn

Då svarar jag eftersom du inte är kapabel.
Tyskarna har aldrig bombat Danmark!

Dax
Gäst
Nybörjare
Dax

Eftersom du tyligen inte har varken bildning eller erfarenheter av att fråga den generation som varit med om det, kan man kläcka ur sig vilka dumheter som helat.

Dock känner jag människor från den generationen. Annars kan man söka i Google..
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Danmark_under_andra_världskriget

Björn
Gäst
Nybörjare
Björn

Jag upprepar frågan, när bombade tyskarna Danmark??
Snacka nu inte en massa skit utan svara på frågan!!

Dax
Gäst
Nybörjare
Dax

Skaffa dig bildning, träffa dem som varit utsatta för det på ett eller annat sätt, eller läs i länken jag postade till dig.

Björn
Gäst
Nybörjare
Björn

Du är ju dum på riktigt, begriper du inte att jag vill ha svar på en enkel fråga, NÄR, VAR OCH HUR BOMBADE TYSKARNA Danmark???

Dax
Gäst
Nybörjare
Dax

Läs mina inlägg om igen. Förstår du inte innehållet, så återkom.

Björn
Gäst
Nybörjare
Björn

Idiot!

Dax
Gäst
Nybörjare
Dax

Du klarade alltså inte av att läsa mina inlägg?

NSDK
Gäst
Nybörjare
NSDK
De allierede (kontrolleret af jøderne) kastede 25.500 bomber over Danmark! Danskerne var glade for tyskernes tilstedeværelse, som du kan se her: https://www.youtube.com/watch?v=g8VLMsO6xus&t=13s Jeg formoder at du med din høje uddannelse forstår dansk? Min far kæmpede for tyskerne i Anden Verdenskrig. Han kæmpede mod kommunisterne. Danmark har siden 1945 været besat af jøderne. DAX, hvad med om du begynder at uddanne dig i noget andet end løgn? Under 2. verdenskrig blev der kastet 3.269 sprængbomber og 22.298 brandbomber over Danmark fra allierede – først og fremmest britiske – fly. Mere end 25.000 bomber lyder umiddelbart af meget, men sammenlignet med, hvad… Läs mer »
Björn
Gäst
Nybörjare
Björn

”Engelsmännen”, har bombaderar Danmark 1801 och 1807när

Björn
Gäst
Nybörjare
Björn
engelska flottan terrorbombade Köpenhamn, dödade många och tog den danska flottan i beslag. På judiska Wikipedia kan man läsa om judens lögner och bortförklaringar i vanlig ordning. När det gäller personer som upplevt engelsmännens bomber i Danmark under WW2 så känner jag en person som då levde i södra Jylland och fick sin skola sönderbombad av Dax kompisar. Judarna som styrde och styr England. Hur det har gått för England? Titta på dagens England med misär och massinvandring, det är tacken för att jobba åt judarna. Vore jag i Dags kläder skulle jag inte kasta sten i glashus och därmed… Läs mer »
Hagal
Gäst
Nybörjare
Hagal
Jom Kippur – Försoningsdagen. En viktig helg, kanske den viktigaste, inom judendomen. Uppenbarligen gäller försoning inte för andra folkslag / etniska grupper ty om så varit fallet hade judarna redan försonats med de som de påstår gasat exakt sex miljoner judar – det hade varit den ultimata försoningen. Så är inte fallet. Nu har polisen i Göteborg inte beviljat demonstrationstillstånd avseende ansökan utan angett ny rutt som går några stenkast från synagogan här i Göteborg – med förväntat resultat i media. Jag frågar – när skall juden försonas med värdbefolkningen, speciellt de etniska svenskarna? Jag frågar – när skall ni… Läs mer »
Dax
Gäst
Nybörjare
Dax

Varför ska människor, i det här fallet judar, försonas med kriminella och våldsamma individer? Sådana vill man dessvärre inte ha utanför sina portar. Vad är svårt att förstå??

Ekorre
Gäst
Nybörjare
Ekorre

Kan hålla med judarna i detta fallet att motståndsrörelsens ursprungsförslag om demonstrationsrutt hade varit mer passande. De är inte så förtjusta i motståndsrörelsen och det hade varit mer respektfullt av polisen att inte tvinga ihop de båda grupperna i onödan. Tror man kan enas i den frågan iaf!
Tråkigt att polisen ska ställa till det för alla involverade dock.

Karl
Gäst
Nybörjare
Karl

Ni som är arga på polisen skäller under fel träd.
polisen har visat genom att dra färdvägen ännu närmare synagogan, att ingen religion har rätt att kräva en egen skyddszon mot oönskade opinionsyttringar.

wpDiscuz