Polisen utsatt för stenkastning i Eskilstuna

INRIKES. Ett ”ungdomsgäng” har utsatt Polisen för stenkastning i Eskilstuna under tisdagseftermiddagen. Detta efter att en skola och flera busskurer vandaliserats.

Arkivbild.

Vid femtiden på tisdagseftermiddagen anlände Polisen till invandrartäta Lagersberg i Eskilstuna där en skola och flertalet busskurer fått fönstren krossade.

Polisen möttes då av ett så kallat ungdomsgäng som utsatte tjänstemännen för stenkastning. Uttrycket ungdomsgäng används ofta som ett kodord för aggressiva invandrarungdomar.

Polisen utsattes även för stenkastning i augusti förra året i samband med att de skulle gripa en man i samma område. Olika typer av attacker såsom stenkastning har blivit allt vanligare i de invandrartäta områdena i Sverige och kan närmast räknas som vardag för Polis, väktare, Räddningstjänst och på senare tid även snöröjningspersonal.

Källa:
Polisen attackerad med sten i Eskilstuna

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments