Polisen undersöker misstänkt farligt föremål i Jönköping

INRIKES. Polisen och Nationella bombskyddet har under eftermiddagen undersökt ett misstänkt farligt föremål i en bil i Jönköping. Ett större område har spärrats av omkring Brahegatan där bilen står parkerad. 

Polisen larmades under eftermiddagen om ett misstänkt farligt föremål i en parkerad bil i Jönköping. Bilen står parkerad på Brahegatan och polisen har nu spärrat av ett större område i de centrala delarna av staden. Flera av de boende i området har evakuerats.

Nationella bombskyddet är på plats och har med sig bepansrade bilar. Vid 16:30 hördes en lägre smäll, som ska ha orsakats när bombskyddets robot jobbade med det misstänkta föremålet. Samtidigt övervakar polisen området med en drönare.

— Den mindre smällen var det alltså bombskyddet som stod för, så just den smällen vid 16:30 råder det inga konstigheter om, förklarar Tommy Thorngren på polisen till SVT Nyheter.

Allmänheten uppmanas att respektera polisens avspärrningar, och varnar även för att trafiken påverkas av insatsen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments