Polisen till Malmös kvinnor: Gå inte ut ensamma!

INRIKES. Efter att ett flertal överfallsvåldtäkter inträffat i Malmö den senaste tiden så avråder nu polisen stadens kvinnor från att gå ut ensamma kvällstid.

Efter en våg av överfallsvåldtäkter avråder nu Malmöpolisen stadens kvinnor från att gå ut ensamma.

Den senaste tiden har ett stort antal överfallsvåldtäkter inträffat i den mångkulturella staden Malmö, bland annat en grov gruppvåldtäkt på en 17-årig kvinna. På grund av detta går nu polisen ut och varnar stadens kvinnor från att gå ut ensamma på kvällen.

— Jag vill säga att man bör ha extra försiktighet och kanske inte gå ensam utan tänka sig för innan vi klarlagt vad som hänt. De här predatorerna riktar in sig på ensamma kvinnor som rör sig själva ute. Man ger sig kanske inte ut ensam i becksvarta områden utan ska man vara ute kan man gå två och två eller i grupp, säger Anders Nilsson från Malmöpolisen till SVT.

Nilsson säger även att det kan finnas en koppling mellan våldtäkterna. Inre befäl Mats Attin menar även, speciellt i fallet med 17-åringen, att det förekommit ”en särskild hänsynslöshet och grymhet”.

— Vi har varit poliser länge flera av oss, jag har jobbat i 35 år, och vi har inte varit med om något sådant här tidigare. Man har verkligen passerat en gräns, det är en mycket ovanlig behandling, säger Attin till SVT Nyheter.

Hans lösning på problemet är dock inte att utvisa gärningsmännen, utan att utöka övervakningen av stadens invånare genom att placera ut fler kameror.

Även statsminister Stefan Löfven har kommenterat våldtäkterna.

— Det är oacceptabelt att människor inte ska våga gå ut. Polisen kommer att få ännu mer resurser, och vi tillför nu mer resurser till myndigheter än vad man begärt, säger den invandringsvurmande statsministern.

Källor:
Polisen avråder: ”Gå inte ensam i becksvarta områden”
Stefan Löfven: ”Det är oacceptabelt att människor inte ska våga gå ut”

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

24
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
16 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
MajaKarlHenke HimmlärимяAndreas Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Man ger sig kanske inte ut ensam i becksvarta områden…….. snart är hela Sverige ett becksvart område – vad gör vi då?

Anders Jonsson
Medlem

Finns bara ett svar:

REVOLUTION!

Karl-Путин A
Medlem

Polisen kommer att få ännu mer resurser, och vi tillför nu mer resurser till myndigheter än vad man begärt……… vilka myndigheter är dessa, DO och Nigrationsverket?

Ingemar
Medlem

Fy faan säger jag bara! Med det rådet från polisen till allmänheten kan vi dra två säkra slutsatser att: polisen kan inte beskydda allmänheten från kriminella lågliv. Och att den explosionsartade ökningen av våldtäkter knappast beror på ökad anmälningsbenägenhet. UT MED PACKET!!!

Anders Jonsson
Medlem

Stefan Löfven den folkförrädaren har ingen skam i kroppen.

Caesar-Aurelius
Medlem

Ja malmöborna har ju själva röstat för detta. Hela 85 procent av mandaten i kommunen gick till de svenskfientliga, våldtäktsbejakande partierna.

Av nästan 185 000 avgivna röster i Malmö så gick nästan 160 000 till de svenskfientliga, medan SD fick 24 000 (13 %). Endast 62 röster totalt gick till Svenskarnas parti.

”Som man röstar får man ligga”, som det numera heter i Malmö.

Och du, Stefan Löfven, sluta hyckla med att du bryr dig. De enda bra sossar man hittar, är nämligen de som ligger minst 1 meter under backen.

Henke Himmlär
Medlem

62 st röster av 185.000? :-)

Ok, jag kan sträcka mig så långt att jag förlåter de personer som i det senaste valet röstade på Sverigedemokraterna, MEN DET VAR SISTA GÅNGEN!

2018 finns bara ett alternativ! Och sen vill jag inte höra något gnäll om hjärntvätt hit eller dit. Numera vet ALLA hur det ser ut i landet.

Karl-Путин A
Medlem

Du måste lära dig skillnaden mellan hjärntvätt och propaganda. Hjärntvätt innebär att man förmår människor att reagera irrationellt på verkligheten. Även om folk genomskådar propagandan i lägre eller högre grad, så gör hjärntvätten (ett svenskt barn som gått ut gymnasiet har utsatts för kvalificerad hjärntvätt i 15,16,17 år av sitt 19-åriga liv) att folk reagerar irrationellt och tar de importkriminellas parti, hellre än sitt eget folks – ända tills de själva drabbas av importkriminalitet, men inte ens då verkar de flesta vakna upp och börja se verkligheten så den är. Hjärntvätt i kombination med massiv propaganda dygnet runt har skapat… Läs mer »

Henke Himmlär
Medlem

Nja, hjärntvätt förekommer i små sekter. Det sker knappast på nationell nivå. Då måste isolationen i så fall vara nära på total, ungefär som i Nordkorea. Problemet här är den svenska kulturen, dvs den kultur som format oss alla och som gjort oss ganska likriktade på gott och ont. Vi klär oss ungefär likadant och äter samma typ av mat. Samma gäller åsikter och värderingar. Vill man kalla kulturen man växer upp i för hjärntvätt så visst kan man väl göra det, men då finns risk att man blandar ihop det med verklig hjärntvätt som är en helt annan sak.… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Religion är ju ett solklart fall av hjärntvätt. Religion och kultur är dessutom samma sak i ökenkulturerna. Det är kulturen som skapat religionerna och inte tvärtom. ”Religionen” är kulturen nerskriven på papper. Även i Sverige utgör kulturen en del av hjärntvättsmaskineriet. Du måste hålla med om att den svenska kulturen är totalt utbytt jämfört med den som rådde så sent som på 1980-talet. Tomma floskler som alla måste bekänna sig till; ”alla människors lika värde” eller ”ingen människa är illegal” skapar tankefängelser hos svensken. Detta är solklara fall av hjärntvätt eftersom folk utan att reflektera över vad dessa floskler betyder… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Propaganda är också något helt annat. Propaganda handlar om att förstärka känslor så att man stärker den egna sidan samtidigt som man försvagar sin motståndare.

Har jag påstått något annat? Propagandan är naturligtvis till för att hålla hjärntvätten vid liv på de individer man lyckats hjärntvätta under en hel skolgång, TV-tittande och yrkeskarriär.

Henke Himmlär
Medlem

Hej och tack för dina kommentarer. Jag uppskattar vårt meningsutbyte här.

Nej angående propagandan har jag inte sagt att du påstått något annat. Vi har nog samma uppfattning där.

Men nej, jag anser nog inte att vår kultur är helt utbytt sedan 1980-talet. På sätt och vis var det ju rent av värre då. Sverige var mycket mer auktoritärt då. Däremot så har vi numera generationer, särskilt kvinnor 18-30, vilka i stor utsträckning är helt fanatiska i sitt hat och dessutom gärna torgmöte sina åsikter på ett sätt som inte skedde förr.

Henke Himmlär
Medlem

Gärna ”torgför” sina åsikter! :-)

Karl-Путин A
Medlem

Vad är det för fel med det så länge auktoriteten gynnade den svenska befolkningen. Luciabeslutet 1989 och sen Ingvar Carlssons utspel att Sverige ALDRIG skulle gå med i EU. Ett år senare var allt detta förpassat till soptippen. Däremot så har vi numera generationer, särskilt kvinnor 18-30, vilka i stor utsträckning är helt fanatiska i sitt hat och dessutom gärna torgmöte sina åsikter på ett sätt som inte skedde förr. Även detta var helt otänkbart på 80-talet. Detta fanatiska hat kan naturligtvis bara åstadkommas genom decennier av hjärntvätt, sen kan man ju kalla hjärntvätten att ”forma medborgarna”, ”uppfostra” eller ”påverka”… Läs mer »

Henke Himmlär
Medlem

Den auktoriteten gynnade nog knappast den svenska befolkningen. Som jag ser det var Sverige redan kört 1980 eller annat valfritt år. Vi ser ju nu var vi hamnade. När Sverige gick med i EU 1995 så hade det svenska Sverige redan upphört att existera. Sedan så förändras ju samhället successivt. De personer som har makten byts ut med tiden. Varje år blir en ny årskull myndig osv. Min mormor som är född på 1930-talet är den mest antisvenska person jag träffat. Anledningen till att hon aldrig skrikit ut sitt hat offentligt beror troligen mest på att människor födda på den… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Det var ju tråkigt med din mormor. Min mormor som är född på samma 30-tal har uppfostrat och inspirerat mig oerhört mycket i användandet av ”felaktiga begrepp”. Hon lärde mig att en jude är en jude och att en bajshög är en bajshög, dvs att ”kalla en spade för en spade”.

Så det är klart, vi måste använda oss av rätt begrepp för att kunna förstå varandra.

Andreas
Medlem
Andreas

Var fallet med 17-åringen det där de försökte elda upp henne i samband med våldtäkt? De borde få sina korvar grillade.

имя
Medlem

Stämmer bra. De små gullpojkarna tände eld på hennes underliv. Ett, får man anta, kulturellt berikande påhitt.

Henke Himmlär
Medlem

Vad??? Är det sant? Jag brukar vanligtvis inte gräva djupare i detaljer i enskilda fall utan jag konstaterar bara att det har hänt…men är det där sant??? I så fall anser jag att valet är klappat och klart. Motståndsrörelsen kommer få minst 75% av rösterna i Malmö. :-) Blir det färre så…ja… Snart anser jag att varenda svensk förtjänar att brinna upp. Det som händer i Sverige nu är värre än förräderi. Jag har inget bra ord, men även jag som varit nationalist i mer än 30 år nu är ”förvånad” att svenskarna accepterar det som sker. Ja inte bara… Läs mer »

имя
Medlem

Kan inte garantera sanningshalten, det lär komma fram i FUPen om de importerade mörkermännen grips och åtalas. Saxat från någon twitter kopplat till samnytt

”Bland annat skriver nationalekonomen Tino Sanandaji att han har fått uppgifter till sig om att gärningsmännen ska ha tänt eld på flickans underliv.

”En trovärdig källa som kontaktade mig menar att gärningsmännen efter våldtäkten har sprutat tändvätska på flickans underliv och tänt på.”

Ett statement att hennes kön nu är förbrukat? Eller ett infantilt och vidrigt försök att radera ut biologiska spår?

Karl-Путин A
Medlem

Igår gick Malmöpolisen ut och avrådde folk att vistas i ”becksvarta områden” och att flickan var svårt skadad. Nu har tydligen Eliasson tagit polisen i örat för idag uppmanar Malmöpolisen folk att gå ut och uppföra sig som vanligt och att flickan bara är lindrigt skadad.

Karl
Medlem

Gå inte ut utan sällskap!
comment image

имя
Medlem

Utmärkt förslag på en trofast vän!

Maja
Medlem

så sjukt att man inte ska gå ut på kvällarna för att inte nämna att man får böter för tex pepparspray,,,var är samhället på väg