Polisen storsatsar mot “hatbrott”

INRIKES. Från och med år 2018 kommer polisen att få 10 miljoner kronor extra varje år för att bekämpa så kallade ”hatbrott”.

Polisen meddelar på sin hemsida att deras arbete mot ”hatbrott” får ett stort ekonomiskt tillskott från och med år 2018. Det rör sig om 10 miljoner kronor extra per år som man kommer att kunna använda till förföljelse av oliktänkande.

— Dessa pengar betyder att vi kan fortsätta vår satsning på att identifiera, utreda och lagföra hatbrott och förstärka det som fungerar bra redan i dag, säger Eva Sund, polisens ansvariga för hatbrottsfrågor.

Eftersom de befintliga ”demokrati- och hatbrottsgrupperna” i Stockholm, Göteborg och Malmö har en ”positiv” inverkan vill polisen förstärka dessa, samt ge dem ett mer utpekat ansvar för att hjälpa övriga fyra regioner med identifiering och utredning.

Vidare kommer man att lägga en del av pengarna på en årlig utbildning för utredare av ”demokrati- och hatbrott”.

Utöver detta meddelar polisen att alla regioner får ett extra tillskott på 1,2 miljoner kronor under valåret 2018. Dessa pengar är öronmärkta för så kallade ”förtroendeskapande åtgärder” riktade mot folkförrädare, eller ”grupper som är särskilt utsatta för demokrati- och hatbrott på lokal nivå” som polisen uttrycker det. Man nämner även att åtgärder för förtroendevalda ska prioriteras med anledning av valåret.

Källa:
Mer pengar till hatbrott

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
KarlAllanDanny JonssonSenasteSverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Och i vanlig stil kommer inte ett enda öre av detta gå till att bekämpa eritreaner (och andra negroida folkslag) som knivhugger faktiska människor på IKEA. Jag skulle kunna identifiera alla negrer ute i samhället och deportera dem utan att kräva ett öre för det – det skulle verkligen göra samhället mer kärleksfullt och tryggt.

Sverker
Medlem

Ytterligare en spik i den socialdemokratiska likkistan. Märkligt att dom inte begriper att dom bara snabbar på sitt eget dinglande i lyktstoplparna. Åratal av hjärntvätt utav ”dom utvalda” måste vara förklaringen.

Senaste
Medlem

De ska intensifiera jakten på svenskar som på något sätt reagerar mot den här ordningen eller försvarar sig mot främlingarna.

Danny Jonsson
Medlem

Inte 6 miljoner då haha ;)

Allan
Medlem

Att låsa in eller misshandla svenskar för våra opinionsyttringar är Shomrims primära (((funktion))). Fugerar inte det, så finns Shomrims sekundära – Kod291.

Karl-Путин A
Medlem

Snart kommer den tertiära (((funktionen))) efter att en lag stiftats som ger shomrim möjlighet att ta hjälp av militären.

Under förespegling att militären ska kunna sättas in i ”utsatta områden” för att skapa ordning, så kommer militären istället att tas i anspråk för att fysiskt avlägsna oss svenskar från våra bostäder och attraktiv mark.

Lagen som ger (((staten))) rätt att expropriera svenskars sommarhus vid ”extrema flyktingvågor” finns redan sen ett antal år. Det är bara militär handräckning som saknas för att kunna rensa hela områden, som i den bohuslänska skärgården där en stor del av bebyggelsen utgörs av sommarhus.