Polisen stormade när EU-ledamot och diplomater hade bögorgie i Bryssel

EU. Flera manliga diplomater och minst en EU-parlamentsledamot hade gang bang i en bar i centrala Bryssel.

Genrebild: Piqsels (Public Domain).

25 personer, varav flera med koppling till EU, hade bögsex på en bar i Rue des Pierres i den belgiska huvudstaden på fredag kväll. En poliskälla berättar att ”vi avbröt ett gang bang”.

Anledningen till att polisen stormade festen, där man också fann droger i form av ecstasy, var dock inte bögorgierna utan att homofilerna bröt mot landets rådande coronarestriktioner om förbud mot sällskap på över fyra personer.

I media har man gått ut med namnet på den gripne EU-parlamentsledamoten, Jozsef Szajer från Viktor Orbans ungerska regeringsparti Fidesz. Szajer ska ha försökt fly platsen genom att klättra ner för ett stuprör men greps senare med blodiga händer. I hans ryggsäck hittades droger, som han nekade till var hans. Eftersom Szajer är EU-parlamentariker och åtnjuter immunitet nöjde sig polisen med en muntlig varning, han ska dock ha avgått som EU-parlamentsledamot.

Diplomaterna, vars identiteter media velat hemlighålla, ska dock ha tvingats betala böter.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments