Polisen stormade förlag i Tyskland – konfiskerade en hel bokupplaga

JUDISK CENSUR. Tyska polisen stormade ett bokförlag och beslagtog hela beståndet av Gerard Menuhins mest sålda bok. Nu går den åter att köpa.

Gerard Menuhin – förföljd och uppskattad judisk författare.

Det var den 19 januari i år som den tyska polisen stormade det lilla bokförlaget Verlag Der Schelm i Leipzig och konfiskerade hela beståndet av boken Säg sanningen och jaga djävulen på flykten (Wahrheit sagen – Teufel jagen) skriven av den judiske författaren Gerard Menuhin.

Vid tillslaget konfiskerade polisen även i vanlig ordning datorer och läsplattor. På grund av tillslaget gick boken då inte längre att köpa på tyska.

Förlaget var dock så pass förutseende att man hade placerat majoriteten av upplagan ”i ett annat land”. Eftersom distributionen nu har kommit igång igen går boken återigen att köpa, meddelar förlaget.

Bannlyst bok och krav på förbud
Menuhins bok som första gången kom ut 2015 och sedan dess tryckts i en ny tysk och två nya engelska upplagor är bannlyst av Amazon och den judiska lobby- och förtalsorganisationen ADL.

Judiska lobbygrupper i Tyskland vill att boken helt ska förbjudas.

Anledningen till hetsen mot boken är att Menuhin skriver sanningen om den globala judiska makten genom historien och om de båda världskrigen, inklusive lögnen om den så kallade förintelsen som fortfarande många västerlänningar tror ägde rum.

Menuhin beskriver också de verkliga förintelser som den judiska eliten orsakat och utfört på människor – främst vita – i Gulaglägren, i Ukraina och i Tyskland.

Boken har rönt mycket uppskattning på grund av att den fungerar som en lättanvänd handbok där historiska lögner motbevisas av fakta, varvat med Menuhins personliga observationer och reflektioner över den judiska elitens globala makt och förtyck.

Boken kan lagligt laddas ned gratis för spridning både på engelska och tyska.

Källa:
Verlag Der Schelm

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
KlausFredrikaSamuelSverkerVera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

Den är väldig omtyckt av sanningsjägare mot sionismen. En häpnadsväckande självrannsakan som imponerar.

Sverker
Medlem

Å ena sidan så är det så satans vidrigt att se vilken makt juden har att få hela stater att slicka hans röv, men å andra sidan, så är juden också maktlös mot att få stopp på spridning av fakta. Till slut är juden helt avslöjad, för resten av mänskligheten, och vad gör juden då?
Förutom det, så tack för att NMR just har spridit just denna superba information, som jag skam till sägandes, inte visste om tidigare :-)

Samuel
Medlem

Fahrenheit 451 vibbar

Fredrika
Medlem

Svante Nycander var politisk redaktör i DN. Så sent som 1992 skrev han ”Om endast en version av det historiska förloppet är tillåten, har folk inget starkt skäl att tro på dess sanningshalt. Ett påstående som behöver lagens skydd kan man misstänka är en myt.”

Klaus
Medlem

Tack Nordfront för information, bra jobbad. Jag läste bara några utdrag, boken har ju 369 sidor, men det handlar om sanningen. Man måste också tacka Menuhin att boken ska spridas och helt gratis. Förståeligt att marxister, anti-vita rasister och Illuminati-judar som sprider lögner är emot boken. Hoppas denne bok av en jude befriar många människor från mångkulturvansinnet och Talmud-perversiteten.