Polisen skickar ut en enkät – ber allmänheten tipsa om vad de ska ”prioritera” framöver

INRIKES. Polisen har just nu ute en enkät där de vill ha hjälp från allmänheten om vad man vill att de ska ”prioritera” framöver. Syftet säger de vara för att få underlag till en ny ”strategisk inriktning”, eftersom de uppger sig ”vilja jobba med rätt saker”.

I en landsomfattande enkät vill polisen ha in synpunkter från allmänheten om vad man anser är ”det viktigaste som polisen ska arbeta med”. Svaren från enkäten ska sedan användas som underlag när polisen ska skriva ihop en ny ”strategisk inriktning” för hur de ska arbeta framöver, med fokus på år 2024.

Enkäten innehåller bland annat frågor om hur man upplever hur polisen hanterar olika brottsområden i dag, vilket förtroende man har för polisen och hur man vill att polisen ska kommunicera. Polisen vill även att man berättar hur man själv kan tänka sig att ”engagera sig för att bidra till polisens arbete”.

Polisen påstår i och med detta att de alltid har som mål att ”hela tiden bli bättre”. De uppger vidare att ”de vill jobba med rätt saker” och därför vill de ha medborgarnas åsikter för att försöka lista ut vad dessa saker är.

Det finns även planer på att lägga ut enkäten på polisens hemsida och bor man i Örebro man kan även fylla i den på Örebropolisens expedition. Senast den 24 januari vill polisen ha svar på enkäten.

Källa:
Polisen vill ha input om vad man ska syssla med

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
10 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Ingemar
Nybörjare
Ingemar
2 år sedan

Oj satan vad stört! Är polisen osäker på sin lednings expertis och kunskap i fråga om kriminalitetens vara eller icke vara…

Henrik
Nybörjare
Henrik
2 år sedan

Det är polisen och militären som har makten att förändra saker snabbt och effektivt. Satsa på att inhaftera folkförrädare, interna och deportera rasfrämlinlingar osv. vore en bra strategi.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan

”det viktigaste som polisen ska arbeta med”.

De behöver bara arbeta med en enda sak: Avvisningsärenden!

För varje lyckad avvisning blir det nämligen en asylparasit färre att försörja och som dessutom inte längre kan begå några brott. Snacka om win-win.

Lotta
Nybörjare
Lotta
2 år sedan

VA?! Vilket slag i ansiktet på alla stackar tjejer mfl som blivit gruppvåldtagna mm, o alla andra som på ett eller annat sätt drabbats av denna påtvingade mångkultur!

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
2 år sedan
Reply to  Lotta

förfölja oliktänkande är väl det enda dagens ”poliser” duger till…o att bjuda skäggbarn på kaffe när de våldtagit och plundrat

Julius
Nybörjare
Julius
2 år sedan

Detta för att man ska kunna skuldbelägga befolkningen när ”the shit hits the fan” ordentligt. De kan då hävda att allt var så mycket bättre innan de ”massiva påtryckningarna” från befolkningen tvingade dem att lyda folket med sina nya strategier, som då kommer påstås vara orsaken till den mer påtagliga misären i samhället, inte det påtvingade folkmordspolitiken som tvingats på vår ras.

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
2 år sedan

Om enkäten kommer upp på nätet, kolla upp vilka uppgifter du måste lämna ut för att delta. Alla som svarar på ett visst sätt på en viss fråga, t ex vill prioritera avvisningar eller minska jakt på oppositionella, kan registreras av Säpo.

Vera
Nybörjare
Vera
2 år sedan

skall det vara så svårt – ut med alla kriminella invandrare utan pardon då fn menar att man inte skall splittra familjerna av humana skäl – får de följa med utvisningen. en enkel lösning men efter händelserna i Göteborg tycks polisen ha svårt för att skilja på gott och ond men så är rekryteringen av bögar och invandrare med indoktrineringen en bidragande orsak till missriktad handling m o t svenska folket.

Sverker
Nybörjare
Sverker
2 år sedan

1. Avskeda alla judelakej/låg IQ/inkvoterade-låtsas-Poliser.
2. Deportera kriminella invällare = 99%
3. Deportera dom som anstiftat att förstöra landet/Europa = dom som gillar ränta/procent/banker.
4. Ansvariga politiker till rättskipning i Finspång.

Ingemar
Nybörjare
Ingemar
2 år sedan

Ut med packet så behöver inte polisen prioritera ett jävla dugg, utan kan lägga alla resurser på att fängsla alla inhemska brottslingar, så enkelt.