Polisen satsar 200 miljoner kronor på att säkra polishusen mot mångkulturen

INRIKES. Den svenska polisen har beslutat att spendera 200 miljoner skattekronor på att säkra sina stationer från bombdåd.

De allt vanligare sprängdåden mot polisen får nu myndigheten att satsa resurser på att säkra sina stationer. Hela 200 miljoner skattekronor ska investeras i att säkra stationer runt om i landet. Sammanlagt handlar det om 150 större projekt som ligger på polisens önskelista av vilka en stor del nu kommer att förverkliga. Att behovet av att rusta upp polishus likt militärbaser i Mellanöstern beror på det ”nya-Sverige” erkänner polisens lokalförsörjningschef László Nagy Némedi.

– Det är naturligtvis en konsekvens av samhällsutvecklingen, säger Némedi.

Satsningen på ökad säkerhet vid polisstationerna kommer efter att någon under förra veckan slängde en sprängladdning in på polisparkeringen vid stationen i den invandrartäta Malmöförorten Rosengård.

Källa:
Dåd kräver säkrare polishus – miljoner satsas

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
.dB.Karl APetriSenaste_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Så Sverige har nu blivit som Mexiko, tack vare all denna okontrollerade massinvandring. Mig veterligen har man i Sverige aldrig tidigare behövt ha säkerhetstänkande hos poliskåren. Detta kommer ju även medföra större klyftor mellan allmänheten och polismakten, vilket lätt snabbare upp rörelsen mot en rent politisk våldsmakt, som inte bryr sig om egentliga brott, utan endast slå ner folkliga missnöjesyttringar.

Karl-Путин A
Medlem

Om 12 år, senast, ska förvandlingen till u-land vara genomförd.

Vid det laget kommer (((regimen))) att även sätta in militären för att försvara statens utposteringar i de multikriminella ockupationszonerna (som idag kallas ”utsatta områden”) – något som är politiskt omöjligt än så länge.

Men tre val och några grundlagsändringar till så kommer Sverige att likna Libanon på 1980-talet.

Senaste
Medlem

#spränginte

Petri
Medlem

Ja polisen borde sätta spränginte klibbor på polishusen.

b¤d
Medlem

Polisen satsar 200 miljoner kronor på att repatriera mångkulturen.