Polisen rekryterar hatbrottsutredare – med bild på Motståndsrörelsen

KOMMENTAR. Polisen annonserar nu internt om att man söker utredare till ”demokrati- och hatbrottsgruppen”. Affischerna illustreras med en bild på Nordiska motståndsrörelsen.

Affischen för polisens rekryteringskampanj. (Skärmbild)

Advokaten Henrik Sundström avslöjar i ett inlägg på Twitter att ”polisens anslagstavlor är tapetserade” med affischer där man söker fler utredare till den så kallade ”demokrati- och hatbrottsgruppen”.

Affischerna domineras av en bild från Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Göteborg den 30 september 2017.

Polisledningen gör med andra ord ingen hemlighet av att arbetet som ”utredare” vid hatbrottsgruppen handlar om att förfölja och sätta dit regimkritiker och politiska motståndare.

”Är du beredd att ta ställning för demokratin?” frågar myndigheten retoriskt på affischen och avslöjar därmed att man inte i första hand söker erfarna och skickliga utredare, utan snarare systemtrogna och ideologiskt drillade NPC:er i uniform.

Henrik Sundström ifrågasätter också att polisen nu prioriterar stora resurser till denna hatbrottsgrupp samtidigt som det är en stor brist på poliser som utreder grova brott som våldtäkter och mord.

”Demokratibrott”
Den 24 september startar rättegångar i Göteborgs tingsrätt mot 16 medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen som ett efterspel till demonstrationen 2017.

De flesta av dessa står åtalade för låtsasbrottet ”hets mot folkgrupp”. Alltså den typ av brottslighet som nu polisen hårdsatsar sina sinande resurser på i gruppen för demokratibrott och hatbrott.

På polisens hemsida står det intressant nog att läsa:

Det finns ingen brottsrubricering eller något i brottsbalken som heter ”demokratibrott”. Men polisen väljer att använda sig av begreppet för att signalera allvaret när någons grundlagsskyddade rätt att utöva sin yttrande-, informations-, mötes-, demonstrations-, förenings- och religionsfrihet hotas.

Den 30 september 2017 utnyttjade Nordiska motståndsrörelsen sin ”grundlagsskyddade rätt att utöva sin yttrande-, informations-, mötes-, demonstrationsfrihet”.

De som hotade denna frihet var framför allt Judiska församlingen i Göteborg, World Jewish Congress, chefredaktörer på flera av de stora dagstidningarna och ett antal andra yttrandefrihetshatare, som med smutskastning och lögner försökte stoppa den grundlagsskyddade demonstrationen.

Ingen av dessa har blivit föremål för utredning från polisens ”demokrati- och hatbrottsgrupp”.

Källa:
Henrik Sundström på Twitter

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
11 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
11 månader sedan

Den (((svenska polisen))) är en stinkande förening av kulturmarxistiska, fega, karaktärslösa, äckliga JUDE-lakejer…

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
11 månader sedan
Reply to  Anders Jonsson

Absolut!

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
11 månader sedan

hade nissarna i nordfrontsrörelsen använt sig av Svenska flaggan istället för den där grejjen med en pil uppåt, så kanske det hade sett mindre hotfullt ut. jag är ingen expert på något sätt, men jag anser att när de mest perversa marcherar gatorna och viftar med den förbannade pride-flaggan (som ska vara en representation av regnbågens färger, och tecknet som Gud har gett mänskligheten efter syndafloden, att aldrig nånsin i framtiden förstöra mänskligheten på samma sätt igen – dvs ett tydligt hån mot Guds Ord), så är det väldigt illa att och om när de inte sägs emot. och nu… Läs mer »

Simon Holmqvist
Redaktör
Nybörjare
11 månader sedan
Reply to  Child-Of-God

Läs mer om varför vi inte använder den svenska fanan: https://www.nordfront.se/varfor-inte-den-blagula-fanan.smr

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
11 månader sedan

oj. det verkar som ni prackar ner på den blå gula fanan.

och jag kunde även läsa att ni ’förstås inte’ undviker att använda den pga dess kristna symbol.

men jag kan iaf avslöja att Herren Jesus Kristus är citerad att ha sagt ”korset äger all makt gentemot Djävulen” och det finns att läsa i boken med titel ”poem of the Man God ”.

Ding-Ding
Nybörjare
Ding-Ding
11 månader sedan
Reply to  Child-Of-God

Hade det inte varit förbjudet i ”demokratin” Sverige skulle jag tippa på att det hade varit hakkorset istället för tyr-runan.

J.N.
Nybörjare
J.N.
11 månader sedan

På polisens hemsida står det intressant nog att läsa:

”Det finns ingen brottsrubricering eller något i brottsbalken som heter ”demokratibrott”. Men polisen väljer att använda sig av begreppet för att signalera allvaret när någons grundlagsskyddade rätt att utöva sin yttrande-, informations-, mötes-, demonstrations-, förenings- och religionsfrihet hotas.”

Då kan man alltså konstatera att Motståndsrörelsen blivit utsatta för ganska allvarliga ”demokratibrott”? När dem så frekvent hindras från att nyttja sina rättigheter.

Lotta
Nybörjare
Lotta
11 månader sedan

Demokrati = ett land styrt av (((globalister)))

Klaus
Nybörjare
Klaus
11 månader sedan

Den globalistiska politiken har absolut ingenting med demokrati att göra, ingenting, heller inte marxism, kommunism och den idiotiska skenheliga värdegrunden ”allas lika värde”, men med folkutbyte (folkmord) och judarnas (=Illuminatis) världsherravälde. Massinvasionen är folkutbyte och har ingenting med demokrati eller med (skenheliga) humanitära åtgärder att göra. Ingen politiker frågade befolkningen om de vill bli utbytt med ras- och kulturfrämlingar. Allt i den nuvarende politiken, massinvasion, globalism, marxism, rasblandningspropaganda, pride parader, bögpropaganda, statligt sexuellt övergrepp på små barn, har med Talmud och judarnas perversa världsherravälde att göra – inte med demokrati! Tycker poliser om folkutbyte, analsex och barnporr? Om ej, vara… Läs mer »

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
11 månader sedan

Namnet hatbrottsgruppen är helt rätt då det visar på deras hat mot det svenska folket som vår polis utöver så mycket som möjligt.

Gunnar
Nybörjare
Gunnar
11 månader sedan

Sanningsministeriet rekryterar…