Polisen letade kors hemma hos 20-årig kvinna

Av ,
Chefredaktör
24

DEMOKRATUREN. Tidigt på morgonen den 7 mars genomförde polisen en husrannsakan hemma hos en ung kvinna i Stockholmsområdet. Kvinnans brott: Hon hade utsmyckat en julkrans med ett kors och delat en bild av kransen på sociala medier.

I jultider är det vanligt att dekorera sin bostad med julpynt. En ung, kristen kvinna i Stockholm tillverkade därför inför julen förra året en egen julkrans och dekorerade kransen med ett kors. Kvinnan ville visa sin skapelse för sina kristna vänner och delade en bild av julkransen på Facebook.

Detta skulle den unga kvinnan få ångra bittert då det i Sverige är förbjudet att sprida bilder på kors. Det kristna korset för nämligen tankarna till svunna tider då kristna begick folkmord på hedningar runtom i Europa. I Sverige har vi givetvis yttrandefrihet, men det är olagligt att hetsa mot hedningar.

Kvinnan, som är 20 år gammal och fortfarande bor hemma hos sina föräldrar, är nu misstänkt för yttrandefrihetsbrott. Polisen var tidigare i veckan hem till kvinnans föräldrar och gjorde en husrannsakan i jakt på den kristna symbolen. Att polisen fick tillstånd för en husrannsakan visar att rättsväsendet tar väldigt allvarligt på det här hatbrottet. Husrannsakningar sker vanligtvis endast när polisen räknar med att brottet ska ge fängelse:

Om det finns anledning att anta att ett brott har begåtts på vilket fängelse kan följa, får husrannsakan företas i hus, rum eller slutet förvaringsställe för att söka efter föremål som kan tas i beslag eller i förvar eller annars för att utröna omständigheter som kan vara av betydelse för utredning om brottet eller om förverkande av utbyte av brottslig verksamhet enligt 36 kap. 1 b § brottsbalken.

Den kristna kvinnan är kallad till förhör nästa vecka och kan nu se fram emot att bli dömd precis som många andra extremistiska Jesus-anhängare har blivit den senaste tiden.

Sanningen
Sverige har så klart ingen absurd lag som förbjuder kristna kors. Däremot har vi en absurd lag som förbjuder så kallad hets mot folkgrupp. Kvinnan i ovanstående historia är alltså inte kristen, utan hon är nationalsocialist och partimedlem i Nordiska motståndsrörelsen. Korset i nyheten är ett hakkors och Facebook är egentligen VK. Allt annat här ovan är en korrekt beskrivning av vad som har hänt.

Ett hatbrott som borde ge fängelse? (Bilden har censurerats. Läsaren får föreställa sig ett svart hakkors.)

Är det någon som på allvar tror att kransen här ovan är menad att uttrycka åsikter i stil med ”jag hatar judar” och ”alla judar borde dödas”? Eller är det kanske en förhastad slutsats och överdriven tolkning att påstå att budskapet är ”hetsande” mot någon folkgrupp? Är det kanske mer rimligt att den unga kvinnan ville uttrycka ett stöd för en politisk ideologi som är väldigt bred och inte kan reduceras till att handla om hat mot judar eller någon annan folkgrupp?

Är det rimligt att en svensk 20-åring ska kastas i fängelse för att ha delat en bild på den här kransen? Blir världen en bättre eller sämre plats av att den här kvinnan kastas i fängelse?

Finns det några fler ideologier, religioner eller filosofier vars anhängare Sverige utan rimlig motivering kan kasta i fängelse och fortfarande kalla sig för en demokrati?

Jag tycker i alla fall inte att kransen ser hatisk ut och jag tycker att det är en rättsskandal att kvinnan med nästan 100% säkerhet kommer att bli dömd till åtminstone böter och kanske även fängelse för det här ”brottet”.

Nordfront kommer försöka att mer i detalj belysa och kritisera alla absurda hets mot folkgrupp-processer som inletts den senaste tiden. När Expressen och andra medier ägnar sig åt valsabotage genom att attackera yttrandefriheten på Youtube är det extra viktigt att alla sunda politiska krafter står upp för yttrandefriheten.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

24
Lämna en kommentar

Please Login to comment
10 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
KlausSigfridCaesar-AureliusvörtisRobin Nordlund Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lion
Medlem

Detta är varför ett radikalt motstånd är nödvändigt!

Anders Jonsson
Medlem

Den ”svenska” så kallade staten är en sinnessjuk och pervers förtryckare av det vita svenska folket och måste krossas.

Hell seger!

Karl
Medlem

Det är för jävligt, att de ens har mage att göra sådant här.

Espen
Gäst

Kristendommen burde forbys i hele Europa. Fordi den er Anti-Europeisk, men dem samme reglene burde gjelde for Islam og Judaismen også. Alle dem 3 Abrahamittiske ideologiene.

Uansett, Her gikk politiet altfor langt …

Jonas
Medlem

Helt rätt, ökenreligioner hör hemma i öknen. Där kan de skära av varandras förhudar och spränga sig i luften.

Nu ska jag gå och lägga pärlplattor, med XXX-kors

Espen
Gäst

Yes, Derfor burde Kristendommen forbys i NMR. Fordi Europa har ikke en kristen grunnmur. Europa har en Pagansk*/ hedensk grunnmur. Det er fint og høre at fler vet sannheten.

Selvom kristne hater og høre sånt.

Espen
Gäst

At Kristendommen har Jødiske røtter er et tema dem ikke våger og ta opp i NMR .. .

Jonas
Medlem

Precis. Kristendomen är en judisk uppfinning för att hjärntvätta det vita Europa. Först kristendomen, sedan liberalismen och kommunismen. Allt för att göra oss mjuka, svaga och medgörliga. Hell Wotan!

Espen
Gäst

Likevel sprer kristendommen seg i NMR som et virus .

vörtis
Medlem

Tycker du alltså att exempelvis en Codreanu var hjärntvättad, mjuk, svag och medgörlig?

Jag är inte själv särskilt kristen av mig, men tycker att sådana där svepande omdömen om exempelvis kristna är… ja, de stämmer helt enkelt inte. Det vore ju som att säga att alla ”hedningar” är/var hårda, grymma och omedgörliga och drack blod blod blandat med Koskenkorva.

Espen
Gäst

Legg merke til at jeg sier Kristendommen.*
Kristendommen er den mest Globale ideologien i hele verden. Altfor mange medlemmer i NMR støtter kristendommen, men det er ikke dem som er problemet, det er kristendommen i seg selv. Ser du hva jeg mener? Resten må du tenke deg frem til selv. Om du kan.

Espen
Gäst

Hvorfor forsvant vikingkulturen`?
Du kan få gjette 3 ganger. En ting til; Søk NMR om du kan få bli moderator i kommentarfeltet, det er store sjanser for at du får bli det.

Espen
Gäst

Martin Saxlind; Er du kristen og støtter du folkemord på hedninger ?

Anders Jonsson
Medlem

Är du dum eller? Artikeln handlar om ett hakkors på en julkrans!

Korset är ju bara med i artikeln för att belysa det sinnessjuka och perversa i polisens beteende.

Espen
Gäst

Jeg misforsto artikkelen.
Beklager.

(Veldig ’konkret’ artikkel.)

Espen
Gäst

Den kransen er en hedensk tradisjon.
Ikke en kristen tradisjon.

Slutt og mix kulturer for faan .

Robin Nordlund
Medlem

Läs om artikeln. Det var ironi. Nordiska motståndsrörelsen är för religionsfrihet inom organisationen idag såväl som i framtidens samhälle som vi vill (och kommer) att skapa. Är du ute efter artiklar som är kritiska mot kristendomen så kan du finna dessa efter slutet av min kommentar. Betänk dock att kultur och religion är sprungen ur rasen. Det är viktigare att vi fokuserar på vår ras, vårt folk, och gör vårt yttersta för att säkra dess existens och framtid. Vi gör inte detta genom meningslöst kivande som detta. Jag är själv en agnostisk hedning men allra främst är jag nationalsocialist och… Läs mer »

Espen
Gäst

Religions frihet i NMR? Da er vel snart muslimer og jøder også velkommne i NMR. Kristendommen har jødiske røtter og er Globalistisk. Likevel får den bred støtte i NMR og i redaksjonen. Det undrer meg.

Harald Bafast
Medlem

Måtte en åsna bestiga dessa kadaver som utövar sin makt över oss. Hell!

Espen
Gäst

Ja, dem er stort sett kristne .

Karl
Medlem

Haha! Roligt skämt.

Caesar-Aurelius
Medlem

Sverige är en likadan diktatur som DDR var. Skillnaderna är nu endast marginella!

Om din partner, vän, kollega, granne eller någon annan bekant röstar på ett svenskfientligt parti i valet: Skilj dig, säg upp vänskapen, sluta prata med folkförrädaren!

Äldre dam berättar sanningen om åsiktsförtrycket & förföljelsen av oliktänkande i demokraturen Sverige.

SE VIDEON hur Sverige är i verkligheten. Ett Skithålsland!

https://vk.com/guttersnipe_publications_inc?z=video-157237914_456239113%2Ff5eb2654943ed08706%2Fpl_wall_-157237914

Klaus
Medlem

Det stämmer angående åsiktsförföljelse. Men skillnad fanns: DDR politiker var inte rasistiska mot den tyska befolkningen men judar som Wolf Biermann och Stefan Heim var anti-tyska, DDR var för mycket tyskt för dem. Och DDR var ironiskt nog tyskt p.g a. systemgränsen ”järnridån”. Enande på befolkningen verkade att alla led (mer eller mindre) brist på varor, delvis p.g.a. leveranser till ”broderfolk”. Etniskt blandning önskade kommunisterna (särskilt judarna) under Stalin i Sovjetunionen genom tvångsförflyttningar. Två exempel ur den tid är ju kvar: Kina och Nordkorea som har inga öppna gränser och gynnar inte ras- och kulturfrämlingar.

Sigfrid
Medlem

Svensk polis är judarnas knektar och går enbart deras ärenden därför måste vi till varje pris kämpa emot.