Polisen i Norrland släppte barnvåldtäktsman

MÅNGKULTUREN. En 10-årig flicka blev överfallsvåldtagen i Malmö. Men brottet hade kunnat stoppas om Polisen i Norrland inte upprepade gånger släppt ut den multikriminella mannen på gatorna efter att han flera gånger gripits för liknande sexbrott.

En 30-årig man har gripits och häktats för våldtäkt mot en 10-årig flicka han träffat på utomhus i Malmö. Trots att Polisen i både Umeå och Skellefteå gripit mannen för liknande brott, släpptes han varje gång omedelbart loss igen på gatorna.

Barnvåldtäkten skedde på samma plats som en nyligen nedriven kyrka ligger på. Den misstänkte 30-åringen är tidigare dömd för flera brott, bland andra flera fall av misshandel mot en av mammorna till sina barn. Enligt uppgifter bor en av hans barnfamiljer i Umeå.

”Det är riktigt att han kallade henne hora, men man kan kalla sin fru ”min hora” på arabiska utan att det skulle vara något negativt”, har tingsrätten skrivit i sin dom.

Den misshandlade mamman som tingsrätten skriver om som ”hora” är etniskt svensk. Möjligen hade hon inte samma tolkning av begreppet när hon misshandlades. Även mannens andra kvinnor är svenskor.

På sociala medier är många arga och skyller brottet inte bara på mannen utan även på poliserna och de politiker som genom sitt agerande skapat brottets förutsättningar:

Polisen försöker tona ner händelsen, istället för berätta att en 10-årig flicka har blivit överfallsvåldtagen mitt på dagen i en jävla stad!! Detta jävla land brinner sakta åt helvete…

[…]

10-åriga flickor i Malmö kan inte ens gå och kasta sopor kl 17 åt sina föräldrar utan att bli våldtagna av *** och annat löske som springer löst pga sosseriet och moderat-liberal cuckpolitik.

Den häktade mannen är född 1988 och medborgare i Libyen, som efter en militär insats från bland andra Sverige numera styrs av al-Qaida, IS och Muslimska Brödraskapet.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
AlisPålästOlleSlipsenKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rami
Medlem

Två saker som jag tänker på.
1. Vad fan är det för fel på Svenska kvinnor som blir tillsammans Med rasfrämmande avskräden? Måste finnas någon obalans i hjärnkontoret.
2. Varför blir man inte ens förvånad att Svenska kaffe-bulle-dialogpolisen gång på gång släpper ut en rasfrämling som misshandlar kvinnor, kallar de för hora, antastar och slutligen våldtar ett barn?
Alla som varit inblandade, från de polisbefäl/åklagare som släppt ut kräket till de som lät han komma till Norden från början borde dömas som medbrottslingar till våldtäkt mot barn.

Påläst
Medlem

De diskvalificerar sig själva och sina barn från den framtida svenska gemenskapen. Det stora flertalet rasblandande svenskar (?) är ändå inget att ha.

Karl-Путин A
Medlem

Tingsrätten borde åka ner till valfritt arabiskt land, gå runt på gatorna och kalla kvinnor för ”sharmuta” (hora) och se hur länge det skulle dröja innan kvinnornas släktingar hade skurit halsen av tingsrättsledamöterna.

Slipsen
Medlem

Fy fan så sjukt!
Folkförrädare överallt. Privatpersoner(ja, de som förråder folket är horor), poliser, åklagare, domare, nämndemän mfl.

Olle
Medlem

Nackskott :)

Alis
Medlem

”Jag lydde bara order” kommer inte ses som en giltig anledning…