Polisen höjer beredskapen inför helgen

INRIKES. Polisen höjer beredskapen inför helgen. Detta för att hindra eventuella medborgargarden att agera mot kriminella invandrare.

Polisen i Stockholm har kallat in extra personal nu till helgen. Detta i och med förra helgens händelser då så kallade huliganer samlades och tillrättavisade kriminella invandrare i centrala Stockholm.

Istället för att skydda befolkningen lägger polisen stora resurser för att få stopp på medborgargardena. De arbetar just nu med att kartlägga vilka som var med i förra helgens medborgargarde.

— Vi håller på att titta om det finns filmer som kan hjälpa oss vidare, det gjordes ett antal visitationer enligt polislagen, säger Lars Byström, presstalesperson hos polisen i Stockholm.

Den här helgen har polisen sett till att vara extra förberedda på att stoppa svenskar som fått nog.

— Vi har förstärkt upp ytterligare med tanke på det som var förra helgen för att kunna se till att upprätthålla allmän ordning och säkerhet på Stockholms gator och torg, säger Byström.

Källa:
Höjd beredskap i Stockholm efter våld mot flyktingbarn

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments