Polisbatalj i Stockholms innerstad

STOCKHOLM. På lördagen höll Näste 1 en offentlig flygbladsutdelning i Stockholm på Östermalm. Dagen innehöll rabiata och våldsamma poliser samt hysteriska antifascister. Här följer en rapport om dagen från Nordfronts korrespondent i Näste 1.

Under lördagen höll Näste 1 en offentlig flygbladsutdelning på Östermalm i det fina vårvädret. Aktivisterna samlades klockan 11:00 och åkte gemensamt vidare från samlingsplatsen till Östermalms torg och klockan 11:30 var man uppställda på torget med banderoll och fanor. Flygbladen gick åt som smör i solsken och det såg ut att bli en lugn aktivitet.

Efter en stund fick aktivisterna order om att rulla ihop fanor och banderoll då man skulle röra sig vidare mot Norrmalms torg. Samtidigt så hade en ensam polis dykt upp på torget i syfte att försöka upprätta en ”dialog”. Men polisens begäran avböjdes av nästeschefen Anders Rydberg med hänvisning till deras klandervärda behandling av Näste 1:s aktivister i samband med en offentlig flygbladsutdelning i Linköping i början av mars.

Nästeschefen Anders Rydberg med den ensamma polismannen tätt bakom sig.

Uppställda på Norrmalms torg under den skinande solen.

Polismannen som följde efter aktivisterna från Östermalms torg kände sig alldeles för ensam och bedömde att ”nazisternas” närvaro på gatan utgjorde ett allvarligt hot vilket ledde till att fler poliser dök upp.

Trots poliser och en del meningsmotståndare så gick allt lugnt tillväga på torget, i alla fall till en början.

Under tiden man delade ut flygblad på torget så hölls det en parad till firande av St Patrick´s Day. Paraden uppskattades av aktivisterna som tyckte det var ett trevligt inslag i gatuaktivismen. Men det var inte alla i paraden som var vänligt inställda mot Motståndsrörelsen då en av dessa kastade öl mot två av aktivisterna. Mannen konfronterades genast och tillrättavisades. Nationalsocialister som fredar sig själva är givetvis inget som polisen kan tillåta och av den anledningen ingrep man och omhändertog aktivisten som fredat sig själv.

Dialogen blev självklart hätsk mellan systemets lydiga knähundar och Motståndsrörelsens aktivister.

Det dröjde inte länge förrän en del skumma typer dök upp på torget och en kvinna som var upprörd över att yttrande- och mötesfriheten även gäller för ”nazister” bestämde sig för att utöva sina konstnärliga talanger på en bit papper medan hon satt på marken. Denna modiga kvinna var till början den enda som utgjorde motståndet mot dessa mörkrets krafter som delade ut flygblad.

Efter ett tag beslutade sig motståndsmännen för att lämna Norrmalms torg och bege sig mot Stureplan. Kvinnan följde dock efter aktivisterna med sin konstnärliga pappersbit.

Under kvinnans ”nazistjakt” ropade hon ”inga rasistor på våra gator” vilket ledde till att skratt utbröt bland aktivisterna. När aktivisterna påpekade hennes talfel så förnekade hon det hela och låtsades som ingenting. Lika barn leka bäst brukar det heta, för när aktivisterna kom fram till Stureplan så dök resten av Stockholms ”antifascistiska elit”, som bestod av kvinnliga studenter och östrogenfyllda ”män”, upp för att protestera. Några av kvinnorna bestämde sig för att sätta sig ner och utbyta skvaller med varandra.

Men trots alla inkompetenta poliser och antifascister så tog man det hela med en klackspark.

Med sina bögflaggor höjda i luften så följde vänsterdårarna efter motståndsmännen då de hade avslutat aktiviteten och var på väg mot tunnelbanan. Då man hade tröttnat på rödingarnas gälla röster så började aktivisterna att ropa slagord som ekade genom Stockholms gator.

Detta retade så klart gallfeber på rödingarna. En av dem tog tag i en aktivist som genast puttar bort rödingen. Polisen går då till angrepp mot aktivisten för att senare angripa de andra motståndsmännen med batonger. En fanstång snuddar till en av poliserna som i ett utbrott av sårad stolthet knuffar in aktivisten i en betongpelare. Fanbäraren flyger sedan i backen och blir därefter våldsamt upptryckt mot väggen för att gripas. Situation var sedan spänd mellan motståndsmännen och poliserna samtidigt som de förut så uppkäftiga rödingarna nu står flera meter bort paralyserade av skräck.

Lyckligtvis så spelades händelserna in och en film kommer att släppas på Nordfront.

Därefter fick man poliseskort till universitetet.

Väl på plats vid universitetet fick polisen för sig att man skulle visitera och identifiera aktivisterna.

Dagens batalj med systemets folkförrädiska knähundar bjöd på en del ytliga skador.

Polisens agerande är en logisk reaktion på att det riktiga motståndet mot det folkfientliga systemet växer och blir starkare. Dessa nyttiga idioter kommer i framtiden antingen i skam förstå sina misstag eller så kommer de få ångra att de sätter sig emot den nordiska folksjälen. De deltagandes mod är trots allt detta på topp och snart är Näste 1 ute på stan igen och vi hoppas att även se dig där. Därför vill jag avsluta med att uppmana de som inser vad som pågår i samhället och vill se en ljusare framtid åt vårt folk att de borde tänka på att ansluta sig till kampen innan det är för sent.

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Daniel says:

  Detta är riktiga män! Ni gör mig stolt och i samma stund ödmjuk för vilka män och kvinnor och deras bottenlösa mod och tålamod jag en dag kommer gå i kamp för!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +188 (av 196 röster)
 • vattenkammad says:

  Tack för reportaget men bilderna 1-7, 9-14, 16, 19 och 24 fungerar inte.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +43 (av 47 röster)
 • D.h.s says:

  starkt jobbat
  Hell seger!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +69 (av 73 röster)
 • Freisler says:

  Fint jobbat kamrater! Intressant läsning med bra bilder! Motståndsrörelsen visar vägen! Hell Seger!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +72 (av 80 röster)
 • Rsbrg says:

  Bra kämpat kamrater!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +62 (av 68 röster)
 • Edlund says:

  Sverige är en polisstat som förföljer oliktänkande. Nordisk revolution – utan pardon!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +70 (av 74 röster)
 • Vi Är Folket says:

  Genom kamp skall vi segra,bra jobbat kamrater!

  Hell Seger!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +52 (av 54 röster)
 • Mia Andrén says:

  Tack och lov att det finns modiga män kvar i Sverige :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +66 (av 68 röster)
 • Konstantin says:

  Nä, hon ”RISade upp dem” fattar du väl?!
  >_<

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +29 (av 35 röster)
 • Marcus88 says:

  Satan vad starkt jobbat men jag skulle vilja veta mer om hur man ska bete sig mot de judiska knähundarna om man blir gripen. Vad ska man säga o inte säga. En slags lathund när man/vi blir arresterade. Hell NMR.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +49 (av 49 röster)
  • Göran W says:

   Vid ev. gripande är bäst att envist hålla sig till ” Inga kommentarer” –Om man inte framför något fordon är man inte heller skyldig att ha ID kort/ KK med sig.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Tänk OM polisen kunde skydda allmänheten lika effektivt och med sådan nit skulle det inte finnas no go zon i sverige!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +65 (av 65 röster)
 • karolinrex says:

  Strålande insats!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +45 (av 45 röster)
 • Men fan vad du tjatar. Var det du eller?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +34 (av 34 röster)
 • Konstantin says:

  Nu en fråga till ABC: varför detta stora intresse i denna detalj.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +25 (av 27 röster)
 • Den där förståndshandikappade svenska kvinnan med skylten är då en bra representant för vänstern. Jag menar, hur ska man tolka ”jag är här inga rasister på våra gator”? Ingen interpunktation överhuvudtaget. Det ter sig lite som två separata, korta fraser som slagits samman: ”jag är här” och sedan resten. Vad är meningen med detta första yttrande, dock? Det torde väl vara uppenbart att hon är där, när hon står där med skylten? Och hur binder man ihop detta med ”inga r…”? Ska det förstås som att hon jagar iväg ”r:arna”?

  Det där med att inga sådana skulle vara på gatorna, är inte det felaktigt då hon tycks vända sig till sådana, som redan står på gatorna? Och vem gjorde det till ”våra gator” från hennes perspektiv, för övrigt? Inte har hon väl något egendomskontrakt på allmän plats?

  Kanske lite elakt att dissikera en uppenbarligen inte alltför klyftig människas tilltag. Men livet skulle nog vara lite trist om man inte tog tillfället i akt att göra humor av åtminstone vissa saker.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +37 (av 37 röster)
  • Européen says:

   ”Jag är här” är ett gäng misslyckade personer i en Facebook grupp. Tanken är att de ska föra en verbal kamp på Facebook mot rasism och liknande Därav hennes skylt gissar jag.

   Bra jobbat Näste 1.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Rickard says:

  Hon frågade i princip om hon skulle få bo kvar här när vi tagit makten.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +28 (av 30 röster)
  • senaste says:

   Självklart bryr hon sig bara om sig själv och struntar i vad som händer med svenskarna. Och de undrar varför vi vill se dem repatrierade…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +33 (av 33 röster)
   • senaste says:

    Jag var inte med på aktiviteten.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +13 (av 13 röster)
   • dsbsfbne says:

    ”KAN” tänka sig? En asiat ska väl bo i asien..?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +27 (av 27 röster)
   • Hallonben says:

    Jag har inget problem med det. Dom är trots allt folk, lands och rasförrädare. Dom älskar rasfrämlingarna mer än oss, så då kan dom gott få följa med dom hem.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +21 (av 21 röster)
   • Whisker says:

    Precis. De flesta icke-vita bryr sig bara om sig själva och struntar blankt i om det finns ett svensk folk kvar i framtiden eller inte.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +16 (av 16 röster)
    • Whisker says:

     Det icke-vita välfärdsparaister inte begriper är att om svenskarna försvinner så försvinner också Sverige och den svenska välfärden. Det har med rasliga skillnader att göra.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +17 (av 17 röster)
  • Född NS says:

   LOL

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Konstantin says:

  Tänkte väl det jag, en vit man med smaken för kvinnor i baken.

  Du, dina asiater och andra ickevita har inte rätt att tycka och tänka ett jävla dugg om Sverige, inte i en stavelse ens.

  Stick nu till ASien och stanna där tack.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +46 (av 48 röster)
 • Konstantin says:

  Nä, för hon är inte svenska och kan aldrig så bli, naturligtvis känner en sådan som dig sig smickrad – föga förvånande.

  Skiter i om hon går på bidrag eller inte ty hon ska vara i Japan, Asien och inte här.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +27 (av 33 röster)
  • Konstantin says:

   Respektera är en sak min gode man, det betyder inte att man vill ha dem här.

   Så bra då, man kan göra nytta hemma i Japan med sin utbildning – perfekt!
   Du verkar dock mest tänka med penisen och ha en geisha-fetisch, skäms på dig svensk!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +39 (av 41 röster)
   • Konstantin says:

    Ger dem ”status” som sexuell fetisch samtidigt som man prisar deras ”snäppet högre IQ och arbetsmoral” samt att man slipper ”höra gnäll”, sedan ska de vara trådsmala och de luktar godare(Undrar var han hade näsan förresten?)…

    Du store tid alltså, ni ser.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +37 (av 39 röster)
  • senaste says:

   Att döma av dina kommentarer är du ingen person som ska tala om att andra saknar respekt.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +25 (av 29 röster)
   • legionæren af 27 juni 1942 says:

    ABC, varfor vil du utrotta ursprungsfolk i varlden.
    Japanere ar mycket fine menniskor som respekterer sitt eget folk i Japan och sin egen kultur.
    Du ABC respekterer inte ditt eget folk her i Norden.
    Fordi du alsker en japansk kvinna hatar du vita kvinnor, varfor?
    ABC du ar en rasist!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +19 (av 21 röster)
  • Nemesis says:

   Det verkar inte som du förstått innebörden av vår rasmedvetenhet, de flesta av oss hatar & missaktar inte andra raser, vi vill bara inte att VÅR ras blandas med icke närbesläktade raser & att icke närbesläktade raser skall leva åtskilt, dvs repatriera rasfrämlingar att leva med SITT folk.
   Ovanstående är personliga åsikter jag som aktiv medlem hyser, det finns givetvis undantag.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +29 (av 29 röster)
 • Hugin says:

  Sverige er bakvendt land nr 1. Jenter ønsker å dø ut, uten at de selv vil dø. Man vil ha islam, uten at man vil diskrimineres som kvinne. Man vil ha frihet, men man kjemper daglig for å bli udertrykket, eller skape en falsk følelse av undertrykkelse. Politiet vil ha trygge gater, men man støtter og jobber for en regjering som vil ødelegge Sverige, og som daglig jobber imot at det skal være mulig å ha trygge gater, da man importerer fremmede krigerske hærer med folkefientlige immigranter, samtidig som man aktivt og til tider ulovelig motarbeider etniske Svensker som jobber for å snu skuta. Man kjemper ”mot diskriminering”, samtidig som man kjemper for de fremmedkulturelle som er der for å diskriminere og ødelegge både dem selv og, det Svenske folk. Der hvor man innser at rase er en virkelighet, og at de som Svensker er diskriminerte, dikter man heller opp noen fantasi regler som får det til å høres ut som noe det ikke er, istede for å møte virkeligheten for hva den er. Noe som i virkeligheten er den egentlige rasistiske handlingen både mot etniske Svensker og mot innvandrere. Jeg mener. Noen må redde disse sinnsforvirrede menneskene fra seg selv før de alle ødelegger seg selv og sitt eget folk for godt. Hverken politi, eller mannen på gata har råd til å dvele ved at sitt ego er ødelagt nå som man gradvis ser at det verdensbilde man har blitt solgt, er en blank løgn. Man må heller agere, tørre å tale ut mot galskapen. Forstå hvilke som er ditt eget folk av blod og arv, og organisere seg for å snu skuta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +32 (av 32 röster)
  • Hugin, din analys utifrån är korrekt. Klarar svenska feministiska kvinnor av att ha rösträtt överhuvudtaget när de är så tydligt kluvna? Jag skulle vilja se ett system där män har rösträtt, och när mannen är gift och har familj att beskydda och sörja för, då räknas hans röst som två.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +14 (av 18 röster)
 • Tobbe Motståndsman says:

  Mycket bra aktion folkkamrater!
  Motståndsrörelsen på väg mot seger@

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +43 (av 43 röster)
 • MrWily says:

  Framtiden tillhör Nationalsocialismen!

  Bra jobbat kamrater!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +37 (av 37 röster)
 • Konstantin says:

  Japaner som gör narr av oss européer:

  https://youtu.be/YBXzHx-jAIo

  https://youtu.be/DCjxzpSrFP4

  Om jag bryr mig eller tar anstöt?
  Icke, är mig totalt ovidkommande eftersom de gör det på hemmaplan, finns ingen anledning att gnöla och gnälla som en kränkt J:e, n:er eller muslim pga detta!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +15 (av 19 röster)
  • Konstantin says:

   Gör jag liksom inte heller, som sagt.
   Ta nu din fetisch och pys, med lite tur får du på skallen av en japansk man.
   Hejdå!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +22 (av 26 röster)
   • Konstantin says:

    Jaså, oroa dig inte såtillvida du inte jävlas och börjar bråka själv, vill helst inte nudda vid dig dock.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +19 (av 21 röster)
 • Emanuel Lärkestål says:

  Bra kämpat kamrater!. Ska bli ett sant nöje att ge alla poliser sparken när vi tagit makten!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +40 (av 40 röster)
  • Poliskåren är det enda som står mellan mig och det faktum att jag inte judge dreaddar hela kommunen!

   Bara man visar baksidan av handen på ett hotfullt sätt kommer varenda hönsfågel/hen i hela landet skriksvimmar à la beatles-fans så poliskåren är i princip de enda som kan försvara nuvarande regim (EU kanske skickar ytterligare några cucks vid en ev. statskupp).

   En bra idé vore att försöka få så många i den härliga ”kåren” att desertera innan det blir för sent för dem. Desertörerna kanske kan erbjudas fri lejd ur landet i utbyte mot materiell eller information som gör att man med precision kan nedmontera resten av ”kåren”.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +20 (av 20 röster)
   • Mattias says:

    Sjukt rolig kommentar: ”Judar dreddar hela kommunen”. 😀

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +10 (av 10 röster)
   • Kalle Kula says:

    Dom nedmonterar redan sig själva,👮🏻‍♀️dom har massavhopp och får större och större underskott på shomrimlakejer👍Undrar varför dom springer omkring med jättehörlurar som man ser flera har på bilderna?..🎧 Lyssnar dom på musik samtidigt?😁Yo MTV raps måhända?😁Blir dom rädda för allt skrik som rödingkräken står för?😁

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +10 (av 10 röster)
 • Shomrim är som blattar, attackerar i flock men fega annars. Det är därför de har stenkul ihop med de likvärdigt ”begåvade” blattarna.
  Alla nuvarande shomrim är (((fiendens))) legosoldater, belagt ännu en gång genom empiri.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +30 (av 32 röster)
  • Eftersom du har har så pass koll på folk härinne, så är det givetvis så att du är det vanliga gamla judetrollet som provocerar, inget nytt alls med dig mer än infallsvilkel och alias. Jag kommer och tar dig det lovar jag, det är allt du behöver veta.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +24 (av 28 röster)
   • Klaus Katzschke says:

    Jag som tysk rekommenderar att inte svara på ABC längre. ABC kan få svar på alla grundläggande frågor i programmet ”Vår Väg”. ABC har känslo-irritationer pga tankestyrning (mind control) eller hjärnöverbelastning pga för mycket SVT tittande.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +9 (av 9 röster)
    • Alfabetsjuden har överbelastning av antivitism p.g.a. sina judegener. Det är som sagt det gamla vanliga judetrollet, det försade sig igen. Judar är inte smarta alls, bara fräcka parasiter som p.g.a. parasitinstinkter tar sig till saker som ingen högre livsform skulle kunna med.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Thomsson says:

   Du verkar gilla invandring. Skulle du propagera för att en massa svenskar skulle få invandra till Kina? Tror inte det va. Erkänn bara att du inte gillar vita.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +12 (av 12 röster)
  • Domaren says:

   Jag tror ingen av oss hatar vare sig random negrer eller judar som tar ställning för sanningen, överger lögnerna och som inte på något sätt parasiterar på andra folk. Men vad gäller juden så har den ju en särställning pga all den ondska den manifesterat med bl.a. plundringen av hela världen och hela världens alla folk genom centralbanksbedrägeriet med penningpressen och räntan och förintelsebluffen som jag nog får hålla med en annan skribent här på nordfront om måste vara världshistoriens absolut värsta brott alla kategorier då man ljugit ihop en sådan fruktansvärd anklagelse mot världens högst kvalitativa ras objektivt sett vad gäller skapande, kreativitet och empati. Det kan knappast finnas en enda annan civilisation (om det nu finns eller har funnits några) i hela universum eller ens i andra universum (om det så skulle finnas fler) där en sådan ondskefull gärning har begåtts sedan alla tiders begynnelse om det så var för 9 upphöjt i 9999999999999999999999999999999 + miljarders miljarder 9:or till, år sedan . Vi pratar alltså om något så utommänskligt och ondskefullt att det bara kan likställas med Satan själv så som vi har lärt känna honom i berättelser och i skrifter – Till 100% ren ondska. Dessa på jorden vandrande djävular som åker land och rike kring och ljuger barn och ungdomar fulla med sina sjuka fantasier, skriver sina lögner i böcker och filmer – och alla dessa ljugande nyttiga idioter som svalt Satans bete och rapar detta vidare. Förintelsebluffen är enligt mig beviset på att juden är Satan i mänsklig gestalt.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +21 (av 21 röster)
 • Fredrika says:

  Underbar artikel! Definitivt stämningshöjande! Och det är alltid intressant att se hur den förmodat professionella polisen är djupt politiserad, partisk och fientlig. Utan polisens aggressiva närvaro hade det säkert gått mycket lugnare till. Antifascisterna uppträdde tydligen sansat, till allra största delen. Polisväsendet är en destruktiv myndighet i sin nuvarande form, åtminstone under lakej Dan Eliasson.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +27 (av 29 röster)
 • Markus says:

  Hämnden kommer som dem bäddarkommer dem få ligga . Alla till Falun. Tar inge mer skit från träsk vänster pack.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +23 (av 25 röster)
 • Anders says:

  Tack mina kamrater.

  Jag är äldre än de flesta av er….och jag var med i dag.

  JAG ÄR JÄVLIT STOLTA ÖVER ER ALLIHOP!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +34 (av 40 röster)
 • Ovhev says:

  Ge aldrig upp nordes hjältar

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +21 (av 23 röster)
 • Jürgen says:

  Mot seger kamrater! Vägen är ojämn och lång
  men en dag är motståndet fästat vid bojor
  då är våra meningsfränder vid målet
  att sörja Sveriges väl och ve
  och de slagna ska sona sitt svek mot fosterlandet
  islamiseringen av vårt land ska för
  alltid förintas och med den de otrogna!

  Fädernas kyrka i Sveriges land,
  kärast bland samfund på jorden!
  Vida hon famnar från strand till strand,
  fast är hon grundad av Herrens hand.
  Byggd till hans tempel i Norden.

  Kristet och fritt vill Sverige bo,
  råda för landet allena.
  Därom i manlig och kristen tro,
  därom i strid eller lagfäst ro
  konung och folk sig förena.

  Kristnade ungdom, dig gånge väl.
  Strid för Guds ära i Norden.
  Kämpa för frihet åt bunden träl.
  Gud bringe friden till Sveriges själ,
  Gud bjude frid över jorden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +13 (av 21 röster)
  • Gustaf says:

   Väl skrivet. När nationalsocialismen förstår att det finns en helt annan lutherdom och katolicism än de impotenta frikyrkorna och statskyrkan och när de kristna nationalsocialister förstår att det finns plats för både sekulära, högkyrkliga och nationalsocialistiska svenskar i det fria Norden då bävar motståndarna. Men i det krisläge som föreligger idag är det endast nationalsocialismen som har styrkan att utmana det nuvarande systemet.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +15 (av 19 röster)
  • Jag ska då göra allt i min makt för att se till att även kristendomen kommer att utplånas i det nya norden. Kristendomen är det absolut värsta som någonsin drabbat vårat folk och den kommer aldrig att vara annat än en extremt ohälsosam sinnessjukdom hur mycket man än finputsar den.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 24 röster)
   • Trump 2020 says:

    Take it easy rabbi. Tänk på blodtrycet nu.

    ps) Judendomen luktar inavlat bajs!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -3 (av 13 röster)
   • Gud är stor says:

    Du din pissråtta du har ingen talan ateistjävel bigvang theory o lucy hahaha du åt judena lögner vidriga parasit

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -7 (av 11 röster)
    • Jag är varken ateist eller guldsniffare. Jag är djupt asatroende och jag förespråkar aktivt en nedmontering av kristendomen. Kommentarer som innehåller piss o bajs imponerar mig inte. Har ni gott uppsåt så antar jag att ni närvarar på demonstrationen i Falun. Om vi skulle stöta på varandra där och diskutera ämnet så är jag bergssäker på att ni till slut skulle hålla med mig.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +7 (av 9 röster)
 • Hallonben says:

  Källa på att du är vit? Tänker inte tro dig bara på ditt ord. Du får bevisa det först.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +24 (av 24 röster)
 • Fridfull kraft says:

  Affekterade, arroganta, vänstervridna poliser. Så oerhört oprofessionellt! Sköter inte sina jobb.

  (((Dan Eliassons))) utsända, och värda all förakt!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +24 (av 26 röster)
 • Nemesis says:

  Tack för ännu en kalasbra artikel, underbar stämningshöjare såhär innan läggdags, jag ser fram emot den utlovade videon & att red fixar glitchen med bilderna.
  En respektfull eloge till kamraterna i näste 1 som i vanlig god ordning genomförde sitt uppdrag på ett föredömligt sätt & inte backade när länsman trackade.
  Jag är övertygad att det är av yttersta vikt för framtida aktivism, att vi agerar kompromisslöst gällande åsiktsfrihet & självförsvar.

  Hell seger.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +19 (av 19 röster)
 • Stina-Lisa says:

  Blir så mycket mer inspirerad av kamprapporter likt denna, eller varför inte Kärrtorp, än en redovisning av hur feta och fula de är i något kness i Dalarna. De som inte förstått judeproblematiken vid det här laget blundar medvetet för den och är inte värda att fjäska för!

  All energi de lagt på sitt ”samhällsbygge” måste betalas tillbaka och det med råge om segern skall bli vår! Det görs nog snabbast och effektivast genom bruk av våld, bomber och åtskilliga lavetter! Ni kastar bort tid och medel med den parlamentariska verksamheten!

  1st .308 Winchester = 1 miljard ”alla gillar olika”-facebook avatarer liksom…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 16 röster)
 • Skånskt stål says:

  Som vanligt i judens värld är det goda ont och det onda gott, och i denna spegelvända anda handlar deras slavar polisen. Patetiskt!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +14 (av 16 röster)
 • legionæren af 27 juni 1942 says:

  Nej ABC, der ar ingen svarte, arabere, judar eller asiater som hatar oss.
  Dessa menniskor alsker deres eget folk och kampar for deres eget land och respekterer andre ursprungsfolk i varlden.
  Det ar sionistlakejer som hatar oss det vita ursprungsfolk.
  Det ar sionistlakejer her i Norden som hatar deras eget folk i Africa, mellanostern och Asien.
  Dessa sionistlakejer skulle åke hem till deras egne lande, for vi det vita ursprungsfolk vil inte ha rasister i voras gator.
  Multikultur= rasism!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +17 (av 19 röster)
 • Greger says:

  Överklassen på Östermalm måste till varje pris skyddas från det nationalsocialistiska budskapet! Det har svensk polis tid och resurser till eftersom Sverige är så lugnt i övrigt! En fråga till polisen: varför är ni så kaxiga och våldsamma mot NMR och fega och rädda ute bland blattarna i förorten? Bevisa gärna om ni vågar agera likadant på Rinkeby torg som ni gjorde mot NMR idag eller efter 12 november demonstrationen. Fega kräk…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +33 (av 33 röster)
  • Göran W says:

   PRECIS !! När det gäller våldsamma utlänningar som kastar sten , förstör polisbilar , hånar och förödmjukar..DÅ talar polisen hela tiden om att VINNA DERAS FÖRTROENDE!!
   Men att förfölja och bråka med fredliga Svenskar det tycker polis är OK. USCH ! Upp& Nervända världen !!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +5 (av 5 röster)
   • Julia says:

    De kommer aldrig att vinna deras förtroenden men det tycks de inte fatta. Deras sätt att bemöta dessa vandaler är så fel som det kan bli och det vet troligen de flesta av dem. Men är man feg så är man och vad feghet innebär visar den svenska polisen med sitt larvande.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Anders says:

  Greger:

  Att systemsnuten är ”Fega kräk”…är så jävla sant som det är skrivet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +23 (av 23 röster)
 • Domaren says:

  Som en utomstående betraktare kan jag bara konstatera att poliserna är fasansfullt korkade. Undermänniskor är bara förnamnet. Här pratar vi så judefierade svin att de dels tror på ”förintelsen” och inte heller ens förstår att de med sina judevänliga handlingar ser till att sina efterlevande döttrar, söner och barnbarn kommer skändas, våldtas och till sist Förintas på riktigt oavsett det beror på att deras efterlevande får chimpansgener i sig via neger / arab / zigenare / jude etc eller helt enkelt blir slaktade av orch-horderna de hjälper juden med sina ”förintelse”troende hejdukar att släppa in i landet. Inte heller förstår de att de sitter på ett fantastiskt våldskapital, tillgång till hyfsade vapen och ett nätverk av hyfsat vältränade individer som lätt skulle kunna ställa hela detta judespektakel med påtvingad mångkultur / neger, arab, zigenar och babbeinvasion och judens plundring av oss till rätta. Då skulle de istället för förrädare få status som hjältar. Det är bara för dem att tåga upp till svt, FRA, till sin äcklige ZOG-chef eliasson, Rosenbad och ZOG-Riksdagshuset, DN, Aftonbladet, Expressen, Riksbanken m.fl och gripa förövarna som just nu är ansvariga för fortsatt förvaltning och acceleration av det vita folkmordet i Sverige. Historiens dom kommer bli hård mot dessa medlöpare, lakejer och hejdukar. Jag säger bara – Vilka j-a as! Skäms! Och att ni ens kan se er i spegeln är för mig omöjligt att förstå.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +32 (av 34 röster)
  • Judens legoknektar – Shomrim, är själva högförrädare, i och med att de underlåtit att beivra högförräderi enligt det lagstöd mot det som finns. De värsta asen näst efter judeasen, är deras legoknektar – shomrimasen. Shomrim har endast fiender på gatan, det gäller att driva in dem i blatteockuperad zon, så tar blatten hand om legoknektasen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +8 (av 8 röster)
 • ansch says:

  Sveriges största maffia (((polisen))) tror de kan bete sig hursomhelst. Men deras dagar är räknade!
  Bra jobbat kamrater! 🙋

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +31 (av 33 röster)
  • Anders says:

   Det måste varit beordrat uppifrån att de skulle ha hörselkåpor för att poliserna inte skulle kunna höra sanningen. Politruken Dan Eliasson är nog livrädd för att fler poliser ska göra uppror mot det korrupta systemet och därför beordrat de ska ha hörselkåpor så fort NMR håller tal.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +23 (av 23 röster)
 • Julia says:

  Polisen bär sig illa åt. Vilket de själva är väl medvetna om men de vet inte vad de får gör och törs inte stå för något själv. Utifrån det kan man bara tycka synd om dem.
  Polis = dumbom

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +23 (av 25 röster)
 • Då ska de definitivt inte vara här. Utgör ju snarast en säkerhetsrisk isåfall.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 11 röster)
 • Försök flytta till Japan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +15 (av 15 röster)
 • Feldjager says:

  Även muslimerna kan lära oss något!, hur man agerar mot stursk polis!

  https://www.youtube.com/watch?v=ReLj4-84dek

  Ps uniformen är inte brandsäker!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 10 röster)
 • Bergstedt says:

  Fantastiskt bra!

  Både inspirerande och underhållande – Önskar att man hade haft vägarna förbi huvudstaden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +17 (av 17 röster)
 • Riktigt bra jobbat! Sånt här värmer ett NS-hjärta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +19 (av 21 röster)
 • Kalle Kula says:

  Då får du åka till Japan…kom inte tillbaks🤓

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 11 röster)
 • FIXA BILDERNA REDAKTION!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 9 röster)
 • Jag har insett att det är logiskt nödvändigt att de som konfronterar systemet på gatan blir kunnigare än de som representerar och arbetar för ((())) Därför är svenska motståndsrörelsen taktik den riktiga. Bra jobbat!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 11 röster)
 • Klaus Katzschke says:

  Polisens beteende är verkligen dum. Insatts-poliser är på den anti-svenskt rasistiska ockupationsregeringens sida och följaktligen på judarnas IS-sida. Korrekt beteende vore att upprätthålla ordningen, och det är lätt eftersom NMR gör ingenting brottsligt. Det är kommunister som är faran. Kanske var poliser utvalda kommunister (Mossad?) som vill leva i den kaotiska mångkulturen men inte vågar go i ”no go zoner” och inte vill ha egendom, bara ”egendomsfolket” (det judiska utvalda folket) skall äga allt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 10 röster)
 • Norskpojk says:

  ABC: flytt til Asia da! Så kan du blande deg inn og slette din blodslinje!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 7 röster)
 • Anders Jonsson says:

  JUDEN Alan Dershowitz erkänner att JUDARNA styr medierna och att han tycker att JUDARNA har rätten att påverka den allmänna opinionen.

  http://www.dailystormer.com/jew-alan-dershowitz-claims-jews-are-entitled-to-control-the-media/

  Samtidigt anställer Google 10 000 personer som ska censurera och kontrollera sökmotorn för JUDARNAS intressen.

  http://www.dailystormer.com/meme-wars-google-raises-army-of-10000-to-fight-for-the-jews/

  Hädanefter skriver jag även mitt efternamn då det är flera Anders som skriver här.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 12 röster)
 • Victor says:

  Bra jobbat kamrater :) Nordiska Motståndsrörelsen visar vägen återigen hell seger!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 9 röster)
 • Victor says:

  Jag var på Söder i Stockholm igår förresten ni borde ta fanorna ditt nästa gång. Mycket obskyrt vänsterfolk dära med dekadent betendee bland dom kvarteren som behöver en uppvakning.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 11 röster)
 • Sigge says:

  Skrämmande hur illa Eliassons drängar kan få uppföra sig utan att det blir några konsekvenser av det.Men det visar tydligt att polisen har en politisk agenda som dom går efter.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 11 röster)
 • Detta spektakel visar hur rädda ” knähundarna” är för den framväxande Nmr i Norden !! Mycket stiligt kamrater i Stockholm ! Polisdräggen vill väl visa ” Chefen ” Dan Eliasson att dom gör skäl för lönen genom att slå på oskyldiga svenska män . Bättre hade slagen gjort nytta i Rinkeby eller Tensta där de riktiga dräggen bor ! Dom vill väl ha löneökning , men svenska polisen är inte värda mer !! Nästa löneökning blir att plocka tomburkar ihop med ziggarna ! Men det blir ju svarta pengar !! Hell S

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Norskpojk says:

  Herlig å se hvor dedikerte dere er! HFH!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 3 röster)
 • Rebecca (Rivka) says:

  Väl kämpat! Ser fram emot filmen. Och snart ses vi i Falun!

  NORDISK REVOLUTION – UTAN PARDON!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 13 röster)
 • ”Lär dig uthärda en och annan bisterhet, som hör till detta land, som kanske sårar din kropp eller dina kläder, men river icke ditt hjärtas botten. Förstå att umbära. Men när du uthärdar och umbär, så var glad därunder. Visar du syra över det bistra, så har du någonting utländskt i ditt blod. Vredgas, om så skall vara; men kälta aldrig. Slå till jorden, men småbits icke.”

  – Carl Jonas Love Almqvist, 1793-1866

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
 • När kommer film från Linköping?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 5 röster)
 • räven says:

  Jag vet jag tjatar men när kommer filmen :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *