Polens inrikesminister: Europa måste vakna

UTRIKES. Efter terrorattackerna i Spanien har Polens inrikesminister Mariusz Blaszczak uttalat att Europa måste vakna inför den civilisationsstrid som utpelar sig.

Den polska inrikesministern Mariusz Blaszczak säger efter terrorattackerna i Spanien till den statliga mediakanalen TVP Info att Europa måste vakna inför den pågående civilisationsstriden.

Ministern säger även att terrorismen uppstår ur de muslimska enklaver som skapats i Västvärlden genom åratal av massinvandring. Samtidigt menar Blaszczak att Polen är ett tryggt land eftersom muslimska enklaver inte existerar i landet.

Inrikesministern kritiserar även EU:s försök att tvinga Polen att ta emot stora mängder invandrare från tredje världen, vilket enligt den polska politikern skulle få tragiska konsekvenser eftersom samma utveckling då skulle påbörjas även i Polen.

Källa:
Europe must ‘wake up’ to ‘clash of civilizations’ – Polish minister after Catalonia attacks

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

48 Kommentarer till "Polens inrikesminister: Europa måste vakna"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Absolut! Nu gäller det att än en gång börja höja rösten mot judarna och Israel. Eller?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Kanske snarare är deras underlydande folk såväl som nationer detta skall riktas mot. Det är ju ytterst, ytterst sällsynt man vågar gå direkt på den högste, utan då är det ju underhuggarna som ligger närmast till hands att angripa.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Han är en av få i Europa som begriper situationens allvar. All heder åt denne politiker som talar klarspråk ,till skillnad från våra naiva pellejönsar till politiker !!!!

Extr
Gäst
Nybörjare
Extr

Helt riktigt.

Varför i stort sett hela den svenska befolkningen tycker annorlunda är ju svårt att förklara ens om man tror på det här med hjärntvätt. :-)

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Ja det är för mig helt obegripligt……….

You
Gäst
Nybörjare
You

Kan bero på att Svenska folket idag består av en feminin skock med fårskallar utan ryggrad.Dett mest patetiska som på denna jord är feminina män,totalt odugliga till allt ingen kvinna vill ha dessa avarter av män.Vilken man vill ha en maskulin kvinna?

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Men hur har det blivit så? Beror det på hjärntvätt sen dagis i tvåårsåldern, eller kanske på månaxelns vinkel till ekvatorn? Det kommunala dricksvattnet?

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Eller (((Månaxelns vinkel))) och det (((kommunala vattnet))).

arne
Gäst
Nybörjare
arne

Detta beror på att vi i Sverige har gjort historiens största blunder. Vi har lämnat över makten till kvinnor och anammat feminismen. Män ska inte leka kvinnor, det finns matriarkat i historien men dessa tillhör historien av en anledning.Kvinnor kan inte leda och ta hårda beslut.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Du är nog rätt nära sanningen. Det börjar på dagis med ”allas lika värde” ,sen pumpas dom dagligen med detta mantra under hela skoltiden. Har massor med exempel på det. Det katastrofala resultatet av denna hjärntvätt blir ju att ”vi skall ta hand om ALLA som kommer hit”

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Har du någon annan teori? Kanske beror det på att svensken dricker för mycket lättöl på vardagarna och att hans döttrar klär sig som fn*skor (för att låna ett uttryck från Billy Butt som jag har träffat på Bokmässan)

Dora
Gäst
Nybörjare
Dora

Polen kommer inte undan. Alla ska berikas på ett eller annat sätt. Jag kan de där globalistjävlarna.

Anti Caritas
Gäst
Nybörjare
Anti Caritas

Polen berikas redan genom den katolska kyrkan, Caritas och deras ”humanitära korridorer”, som smugglar ”berikare” i in landet. Nästan ingen i media vågar tala om det, förutom Idz Pod Prad. Polen berikas också av feminism och homopropaganda finansierad indirekt av bland annat den norska staten.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Det skulle Polen ha tänkt på 1939 men det skulle fjäskas för Winston Churchill.

Macedon
Gäst
Nybörjare
Macedon

Neville Chamberlain.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
Inte för att jag på något vis misstror dig, snarare tvärtom. Men kan du inte återge något konkret av det? Exempelvis något som skrevs i någon tidning, sades i radion, något ni diskuterade i skolan etc.? Det skulle vara intressant att få ta del av dina minnen från din barndom och skolgång m.m. i Tyskland och Berlin. Kanske du rentav kan skriva en artikel och låta Nordfronts redaktion lägga ut den här? Jag tror säkert både de och vi läsare skulle bli mycket glada över det. Som en ”liten” början kan du ju dock kanske skriva något kring detta som… Läs mer »
Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson
Logik Förlaget säljer min bok :” När flaggstängerna blommade ” Det är många som har köpt den och det skulle bara bli en upprepning – just nu fortsätter jag med ” …. att resa fällda flaggstänger” men många gånger kommer det fram upplevelser i mina kommentarer också. Kommer ihåg när tyskarna fick befria den dåvarande ”Korridoren” från den polska förföljelsen på tyskar att man visade i Veckotidningen inklippt en bild just av Churchill trampandes på tyska civila offer – så det var nog han som stod bakom krigshetsen mot Tyskland inte så mycket Chamberlain. (Kusiner till min far blev också… Läs mer »
karl gunnar
Gäst
Nybörjare
karl gunnar

Bra skrivet Vera !!

C&B
Gäst
Nybörjare
C&B

svr spelar mycket pk musik nu och har ökat de senaste dagarna.det är typ som orkestern på Titanic medan skeppet sjönk.
folket vaknar först när skiten sipprar in i munnen.

karl gunnar
Gäst
Nybörjare
karl gunnar

Ja nu är det verkligen hög tid att vakna ur Törnrosasömnen , men tyvärr finns det för mycket pappskallar i det här landet !!

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Håller med dig. det är bara att läsa alla artiklar här om olika utspel ,kommentarer mm.mm för att inse att i det här landet sover man djupt !!1

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

Polen och flera andra östeuropeiska länder motsätter sig den av FN(Jewnited Nations) påtvingade folkutbytesagendan. Mycket bra.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Ja ”svetsloppan” var ju Polen för ett tag sen och skulle ”tala dom tillrätta” Helt tyst sen om den resans resultat………….

Död åt demokratin!
Gäst
Nybörjare
Död åt demokratin!

Svenska statsministrar (oaktat partitillhörighet) har de senaste decennierna utvecklat och lagt sig till med en anmärkningsvärd sida att tala andra statschefer och höga politiker etcetera till rätta.

Det är verkligen ett märkligt drag våra politiker har, megalomani så man häpnar och än mer skäms över att vara svensk.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Visst är det så. Leka besserwisser är det enda dom är bra på. Lyssnar inte på någon annan än sig själv. Omvärlden skrattar åt dom……..

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Lyssnar inte på någon annan än evigt densamme, menar du väl?

Jag har svårt att tänka mig att svetsloppan på egen hand skulle kunna få till en tanke som är längre än 10 bokstäver.

arne
Gäst
Nybörjare
arne

Detta beteende började med svinet Palme, han reste till världens alla hörn och talade sig varm om socialism och flykting mottagande och berättade hur duktiga vi i Sverige är på detta.

Marcus
Gäst
Nybörjare
Marcus

Precis hemkommen från en vecka i ett otroligt vackert och vitt Poznan. Kliver av på Skavsta och det första man möts av är bråkande negrer… Fy fan Hell seger utan neger

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind
Dave
Gäst
Nybörjare
Dave

Kina är nog ett av världens mest lyckade Nationella projekt, utan att använda ord som nationell, sub-kulturell punk musik och paralleller till historiska event. Just sayin …

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Härligt att höra, Polska politikerna är inga rövslickande ynkryggar som våra.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare
Samtidigt har Polen och de forna sovjetsatelliterna missat rasfrågan. Om muslimerna bara ”konverterar till kristendomen” så är de hur välkomna som helst. Jimmie Judasson vaknar vått varje morgon av blotta tanken. Här är nya knepet för muslimer att få stanna i EU, blondera håret och konvertera: ”UNGERN Ungerns regering meddelar att de är beredda att ta emot Aideen Strandsson, en kristen flykting från Iran som Sverige har för avsikt att utvisa. Om hon skickas till Iran riskerar hon både fängelsestraff och möjligen även dödsstraff, rapporterar den kristna tevekanalen CBS. ”Vi skyddar Ungern från invasionen av migranter, men vi hjälper genuina… Läs mer »
nordbo
Gäst
Nybörjare
nordbo

Kom inte ihåg orsak/syftet med lövhens möte i Saudi men vill minnas att det handlade även om förbindelser/sanktioner mot Ryssland.

Det här är inget neutralt diplomatiskt handslag – Sverige är vän och samarbetspartner med terroriststaten Saudi.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Den svenska feministiska regeringen har röstat in Saudiarabien i FNs kvinnorättskommission. Löfvéns kvinnosyn?

comment image?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Man kan ju alltid hoppas det vad det stora flertalet av våra kvinnliga statsråd/riksdagsledamöter/landstings- och kommunalråd/kvinnliga chefer på olika myndigheter etc. beträffar.
Dem behöver vi inte, de har verkligen gjort sitt på alla sådana poster!

gammal gubbe
Gäst
Nybörjare
gammal gubbe

Alltså , jag förstår inte att svenska kvinnor inte accepterar att bli beskyddade av svenska män när den möjligheten finns ! Vad är felet hos dom ? En dag är det försent , när sharialagar gäller i det här landet och dom kommer stenas av araberna ! Ibland , måste jag säga att jag inte förstår mig på kvinnor ! Här finns hur många svenska fina män som helst ! Var i hellskotta ligger felet ?

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste

Något arabsamhälle kommer det inte att bli, makten har inte flyttat muslimer till västvärlden för att de vill bygga muslimska kalifat av den. Muslimerna kommer att ”demokratiseras” med tiden, förlora sitt arv precis som vi har gjort, och bli en del av den uppblandade massmänniskan.

Nu ska vi sop
Gäst
Nybörjare
Nu ska vi sop
!Alltså , jag förstår inte att svenska kvinnor inte accepterar att bli beskyddade av svenska män när den möjligheten finna! Vad snackar du om gammal gubbe? Tror du verkligen att alla kvinnor pratar som feminister osv? Det är PROPAGANDA med syfte att svenska män ska hata svenska kvinnor, och vice versa. De eliterna använder storslagen HATPRODUKTION med hjälp av propaganda som vapen. Du vet ”divide and conquer”. Det är tragiskt och sorgligt vad packet har gjort gentemot svenska män. Jo, det finns alltid en del kvinnor som är hjärntvättade beyond repair, men de flesta är fortfarande vanliga kvinnor. Jag älskar… Läs mer »
Nu ska vi sop
Gäst
Nybörjare
Nu ska vi sop

Ursäkta gick något snett.
Var en reaktion på: ”Alltså , jag förstår inte att svenska kvinnor inte accepterar att bli beskyddade av svenska män när den möjligheten finns”

Hank
Gäst
Nybörjare
Hank

Polen, landet som visar vägen!

Domaren som älskar sanning
Gäst
Nybörjare
Domaren som älskar sanning

Ja, polens politiker förråder inte sitt folk. Jag inser att precis alla politiker i Sverige är förrädare. Betänk att avskummet Röfvén firade 60 års kalas med mängder med inbjudna och INGEN tog chansen att döda det aset. Jag upprepar, INGEN. Är inte det förräderi så säg.

Minutman
Gäst
Nybörjare
Minutman

Barcelona Avtalen i lönndom ingått
mellan EU o Arabstaterna – 95
i samförstånd ang Islamifieringen
av Europa.http://svenska dialekter.se

Yapon
Gäst
Nybörjare
Yapon

Heja Polen!

wpDiscuz