Pojke utsattes för våldtäktsförsök

VÄSTERÅS. Under fredagskvällen blev en minderårig pojke indragen i ett buskage i närheten av några fotbollsplaner i Västerås. Pojken utsattes där för ett våldtäktsförsök. Gäringsmannen eftersöks nu av polis- och hundpatruller.

Det var vid 18-tiden på fredagskvällen som en minderårig pojke blev indragen alternativt inburen i ett buskage i anslutning till några fotbollsplaner i Västerås. Pojken ska där ha utsatts för ett våldtäktsförsök. Polis larmades två timmar senare och gärningsmannen eftersöks nu av polis- och hundpatruller.

Polisen rubricerar händelsen som försök till våldtäkt mot barn. Man har från polisens håll inte gått ut med något signalement på den misstänkte våldtäktsmannen, det uppges dock att vissa fynd har gjorts på platsen.

Polisen söker nu tips och iakttagelser kring händelsen. Kontakta polisen på telefonnummer 114 14 med vittnesuppgifter och tips.

Källa:
Våldtäktsförsök mot minderårig

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments