Pojke utsattes för homosexuellt ofredande av 18-åring i badhus

VIMMERBY. Flera sexuella ofredanden har de senaste dagarna polisanmälts på en badavdelning i Mässhallarna i Vimmerby. I ett av fallen är gärningsmannen gripen.

Motståndsrörelsen har skyddat allmänheten från brottslingar på flera håll i Sverige.

Motståndsrörelsen har tidigare skyddat allmänheten från brottslingar på flera håll i Sverige.

En pojke född 2007 ska ha blivit antastad i badavdelningen i Mässhallarna i Vimmerby under tisdagen. I anmälan som inkommit till polisen ska pojken ha blivit sexuellt ofredad av en 18-åring, bland annat ska gärningsmannen ha pussat på pojkens händer, gjort sexuella rörelser samt vidrört honom på andra sätt. Gärningsmannen är identifierad och händelsen anmäldes direkt på plats.

Redan i söndags kväll inkom anmälan om att tre barn utsatts för sexuella ofredanden på samma ställe, i det fallet har polisen än så länge ingen misstänkt.

Om gärningsmannen är densamma låter Nordfront vara osagt, men barnföräldrar bör vara ytterst uppmärksamma om risken tages att besöka Mässhallarna i Vimmerby.

KÄLLA:
Sexuellt ofredande i badavdelningen i Mässhallarna

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments