Podcast Nationella avstängda från Soundcloud – finns nu på Spreaker

NATIONELLA PODDAR. Efter att ha undgått utrensningen av nationella poddar på Soundcloud blev till slut också podden Podcast Nationella, som drivs av två motståndsmän, avstängda därifrån. Nu finns podden på Spreaker istället.

Podcast Nationellas första avsnitt släpptes på Soundcloud 1 juni 2016 och var en av de få nationella poddar som överlevde den stora utrensningen på Soundcloud när det gäller invandringskritiska och nationella poddar där.

Den var också den nationella podd som lyckades hålla sig kvar allra längst på Soundcloud.

Men för två veckor sedan blev Podcast Nationella utslängda från Soundcloud. Som ett resultat av detta startade dess två programledare upp podden på Spreaker istället, hitills har 88 avsnitt av Podcast Nationella släppts och poddens debutavsnitt på Spreaker är avsnitt 89.

I debutavsnittet på Spreaker pratar de två programledarna mycket om vad som har hänt i Mellanöstern sedan den iranske generalen Qassem Soleimani lönnmördades av USA, samt om varför man har valt just Spreaker som hostingsajt att fortsätta podda på.

En låt med det värmländska frihetsrockbandet Melior Ante finns med i avsnittet också.

Första avsnittet kan du lyssna på här.

Källa:
Podcast Nationella på Spreaker

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments