Pöbel av AFA-fjollor med rosa maskering terroriserade fredliga kristna i Kanada

KANADA. En liten grupp kristna som fredligt protesterade mot en ”Prideparad” i Hamilton attackerades av en AFA-pöbel.

Lördagen den 15 juni arrangerades en ”Prideparad” i den kanadensiska staden Hamilton. På plats fanns en grupp kristna motdemonstranter som fredligt ville uttrycka sitt motstånd mot dekadens. Enligt ett Youtubeklipp ska motdemonstranterna ha varit från gruppen ”The Servanthoods Fellowship”.

De kristna motdemonstranterna blev i alla fall omringade och attackerade av rabiata ”antifascister” som dolde sina ansikten med rosa maskering. I filmen kan man se hur ledaren för den kristna motdemonstrationen uppmanar sina egna anhängare att undvika att använda våld trots att vänsterextremisterna omringar dem med ett svart skynke, knuffar och hotar de kristna, stjäl deras plakat samt vid några tillfällen fysiskt attackerar dem.

Minst en av de kristna motdemonstranterna lackade dock ur och gav igen genom att på egen hand sänka tre rödingar.

2017 när ”antifascister” trakasserade kristna i Portland intervenerade gud å de kristnas vägar och såg till så att en lastbil körde på en av antifascisterna.

På grund av det folkliga hatet mot vänsterterroristerna har många klipp där vänsterextremister fått stryk blivit virala på nätet de senaste åren.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • nordbo nordbo says:

    Det var ingen ”lucky-punch” på den afaitern,han hade kontroll över den swingern.Syns på hur hen faller att det blev gonatt med en gång.

    Måste väl ändå vara bland det lägsta av det lägsta att agera ”fotsoldat” åt pedofilmaffian.(även om det flesta inte förstår det själva)

  • nordbo nordbo says:

    Finns även många omaskerade tjejer som är sympatisörer till AFA som har svalt all smörja med att kämpa för det ”könlösa” samhället – när de väl hänger med när det blir upplopp mot de som vill försvara kärnfamiljen osv då passar de på att tänka att det är mindre risk att jag får stryk för att jag är TJEJ.


  • Lämna ett svar