Pixar söker minderårig ”transsexuell” röstskådespelare till ny barnfilm

HOLLYWOOD. Det Disney-kopplade animationsföretaget Pixar annonserar efter en minderårig så kallat transsexuell flicka till en av sina kommande barnfilmer.

Pixar har bland annat producerat Toy Story-filmerna åt Walt Disney. Bild: Disney•Pixar (CC BY-NC-ND 2.0).

Under de senaste åren har Pixlar antagit omfattande influenser från den så kallade woke-kulturen, även känt som kulturmarxism i bredare ordalag.

Pixar har nu gått ut med att man specifikt söker en minderårig transsexuell person för en kommande film, skriver skattefinansierande SVT. Rösten ska vara till en 14-årig tjej som ”vill vara kille”.

Ofta läggs även press på filmbolagen utifrån bland annat från media på att anamma woke-kulturens ideologiska påbud. Ett enligt vad NY Times rapporterat om ska Pixar exempelvis ha anklagats för ”rasism” efter att den afro-amerikanske huvudpersonen i den danska versionen av Pixar-filmen Soul dubbades av en etniskt dansk man.

Pixar är bland annat kända för framgångsrika barnfilmer som Toy Story, Upp, Bilar och Råttatouille.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments