PewDiePie tog DNA-test – är 100% arier

INTERNET. Youtube-profilen PewDiePie har gjort ett DNA-test som visar att han är 100% skandinav och skojar om att han är rädd att han nu kommer bli nedstängd.

I en film från förra veckan går svensken Felix Kjellberg, mer känd som PewDiePie och länge den person som hade den största kanalen på Youtube, igenom resultatet från sitt DNA-test.

Testet visar hur PewDiePie till 100% är av skandinavisk härkomst, något han inte tycker är förvånande men samtidigt verkar glädjas åt. Kjellberg skämtar dock om att han inte vill bli för glad då det skulle kunna leda till att hans kanal blir nedstängd, vilket är en indirekt pik mot dagens anti-vita politiska klimat. Han betonar också poängen i filmens rubrik: ”I Did A DNA Test… (I Guess Im Cancelled Now)”

— 100% skandinavisk. Vad betyder det? Kan jag fira detta eller blir jag nedstängd då? Svårt att säga, fan. Haha, det här är ett farligt spel jag spelar, säger Kjellberg och skrattar sedan åt situationen.

Kort därefter skriker Kjellberg ändå av glädje över att hans förfäder var vikingar, efter att han först beklagat sig lite över att DNA-testet säger att han förutom Sverige kan ha förfäder från Norge och Danmark också. Han går sedan igenom hur testet uppskattar att hans chanser för att få vissa ärftliga karaktärsdrag eller sjukdomar ser ut.

I slutet av filmen återkommer han till sitt ursprung och att det i sig är politiskt inkorrekt.

— 100% skandinavier. Det har varit kul att göra den här kanalen, men jag inser precis att jag inte längre får existera. Haha, säger han och följer upp med ett skämt:

— Det är bra att veta att min gammelfarmor inte låg runt en massa… inte för att det skulle vara något fel med det förstås. Det är bara bra att veta.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments