Pewdiepie säljer sig – donerar pengar till judisk maktorganisation

UNDERDÅNIGHET. Svenske Youtubekändisen Pewdiepie viker sig och donerar 50 000 dollar till den judiska extremistorganisationen ADL.

Den svenske Youtubekändisen Felix Kjellberg, mer känd som Pewdiepie, säger i sin senaste video att han donerat 50 000 dollar till den judiska extremistorganisationen ADL.

Uttalandet kan höras 2:10 in i klippet.

Pewdiepie hävdar att ADL bekämpar ”trångsynthet och fördomar”, vilket ska vara anledningen till hans donation.

I själva verket är ADL en aggressiv judisk maktorganisation som arbetar för att inskränka yttrandefriheten för vanligt folk på internet. Tidigare i sommar skrev Nordfront om hur de samarbetat med judiska Google för att stoppa Youtube från att vara en plats där åsikter kan spridas fritt.

Pewdiepie har tidigare gjort sig känd för upprepade ”rasistskandaler” där han utfört politiskt inkorrekta skämt, ibland till och med om Adolf Hitler.

Svenskens underdånighet har kritiserats massivt av nationella, som tidigare givit honom sitt stöd. Bland annat har landsmannen Henrik Palmgren från Red Ice påpekat att ADL inte är några förkämpar för det godas sak.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
PerWäringpeckerwoodLottaRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Ännu en kändis som bara är en feg, vedervärdig, pengakåt JUDE-lakej.

Rokviken
Medlem

Säkerligen fått påtryckningar och gett efter. Vilka lyssnar på denna infatila människa?

Lotta
Medlem

Förrädare. Avföljer hnm direkt

peckerwood
Medlem

fyfaen å disse folkene er horer for herrefolket, skulle likt å se den svarte boken herrefolket bruker for å holde verden som gissel.

Wäring
Medlem

Det var skoj och muntrationer ett tag, men sedan fick han falla på knä inför juden. ”Trångsynthet och fördomar” = berättigade reaktioner och försök till motstånd mot semitism.

Per
Medlem

Sorgligt att sälja all stolthet för att bli kosher certifierad.

Anders Jonsson
Medlem

Det kallas pengar och makt.

Det är JUDENS starkaste vapen.

Det sjuka är att JUDARNA är så få. Vi vita nationella skulle krossa dem lätt om vi bara enade oss och bestämde oss för det. NSDAP visade att det går. Och i dag är vita nationella dessutom enade mot JUDEN på ett helt annat och bättre sätt än förr, då gammalt groll mellan vita nationer skapade onödiga förskräckliga JUDISKA krig.