Pewdiepie säljer sig – donerar pengar till judisk maktorganisation

UNDERDÅNIGHET. Svenske Youtubekändisen Pewdiepie viker sig och donerar 50 000 dollar till den judiska extremistorganisationen ADL.

Den svenske Youtubekändisen Felix Kjellberg, mer känd som Pewdiepie, säger i sin senaste video att han donerat 50 000 dollar till den judiska extremistorganisationen ADL.

Uttalandet kan höras 2:10 in i klippet.

Pewdiepie hävdar att ADL bekämpar ”trångsynthet och fördomar”, vilket ska vara anledningen till hans donation.

I själva verket är ADL en aggressiv judisk maktorganisation som arbetar för att inskränka yttrandefriheten för vanligt folk på internet. Tidigare i sommar skrev Nordfront om hur de samarbetat med judiska Google för att stoppa Youtube från att vara en plats där åsikter kan spridas fritt.

Pewdiepie har tidigare gjort sig känd för upprepade ”rasistskandaler” där han utfört politiskt inkorrekta skämt, ibland till och med om Adolf Hitler.

Svenskens underdånighet har kritiserats massivt av nationella, som tidigare givit honom sitt stöd. Bland annat har landsmannen Henrik Palmgren från Red Ice påpekat att ADL inte är några förkämpar för det godas sak.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments