Pervers professor vill normalisera fantasier om rasblandning och otrohet

USA. Judisk media i USA har under veckan hyllat en ”vetenskaplig” publikation som professor David Ley tillsammans med Justin J. Lehmiller och Dan Savage publicerat. Artikeln försöker normalisera så kallad ”cuckolding”, som innebär att kvinnan i ett heterosexuellt parförhållande inleder sexuella relationer med främmande män.

”Cuckolding” innebär att en man delar sin kvinna med en annan man, och är ursprunget till den inom alternativhögern flitigt brukade förolämpningen ”cuck”. Skärmbild: youtube.com.

CNN:s hyllningsartikel till ”cuckolding” inleder med att berätta att termen ”cuck” (”hanrej” på svenska) används flitigt av alt-högern och sätter därmed redan i inledning tonen för artikelns politiskt subversiva propaganda. Därefter gör man sitt bästa för att förklara hur ”cuckolding” kan vara bra för din relation.

Artikeln är skriven av Ian Kerner, en i USA ökänd judisk sexrådgivare och parterapeut. I artikeln tar Kerner upp en studie utförd av professor David Ley, Justin J. Lehmiller och Dan Savage där det framgår att det skett en ökning av andelen män och kvinnor som fantiserar om att låna ut sin partner till andra män eller helt enkelt ha en otrogen partner som ingår sexuella relationer med främmande män. Perversionen framhävs ofta i pornografi och är en trolig anledning till att intresset för denna relationsförstörande böjelse har ökat.

Vanliga inslag i fantasierna om att ha en otrogen flickvän är rasblandning, vilket flitigt målas upp som något önskvärt såväl i Hollywood som media i stort. Kerner gör sitt yttersta för att lyfta fram hanrejandets ”förträfflighet” och hur heterosexuella par bör överväga att prova på detta. Han lyfter fram citat från professor David Ley där denne helt öppet sprider lögnaktiga påståenden om att det som lyfts fram som det önskvärda och normala i samhället idag är heterosexuell monogami, när det i själva verket är tvärtom. Inte minst på grund av personer som Ley och Kerner själva.

Artikeln, och studien den baseras på, är endast en av flera i ett långt led av angrepp på naturliga familjekonstellationer. I ett land som USA, där vita under 2017 för första gången inte längre utgjorde majoriteten av den totala befolkningen, kan propaganda ämnad att uppmuntra till rasblandning få mycket hårda konsekvenser på fortlevnaden.

”Cuckolding” har under de senaste åren lyfts fram som det nya ”häftiga”, men nära sammankopplade relationsformer som polyamori har under en längre tid varit populära att propagera för i det ”västerländska” kulturlandskapet. Ett aktuellt exempel är hur den populära filmströmningstjänsten Netflix har producerat och förmedlat flertalet serier där osunda relationsformer ges utrymme framför normala heterosexuella sådana.

Källor:
Cuckolding can be positive for some couples, study says
The Psychology of Gay Men’s Cuckolding Fantasies

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KarlFredrika.dB.Gabor Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Gabor
Medlem

Cuck i USA motsvaras av franskans ”cocu” vilket på ren svenska heter – hanrej.

b¤d
Medlem

Sjukligt.

Man vill förgöra det normala i en sund relation.

Fredrika
Medlem

I ärlighetens namn: (((David Ley))), (((Justin J. Lehmiller))) och (((Dan Savage))). Dan Savage är dessutom bög och ”gift” med (((Terry Miller))). Visst är det möjligt att de har gjort sin studie för att förhärliga sina egna perversioner men en troligare anledning är att de vill förstöra det vita Amerika. Savage tjänar pengar på ”sexupplysning” och kallar sig professionellt för America’s Sweetheart.

Fatta vad vi har att tampas med!

Karl
Medlem

Jag kräks!